Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE ODTĄD INFO O KONCERTACH UMIESZCZAMY W TYM TOPIKU! NOWE BĘDĄ KASOWANE!

Wszystkich COMOgronowiczów serdecznie pozdrawiam i życzę owocnej współpracy :)
  • czmielo

dobry pomysł bo lekki młyn zaczyna sie robic...
  • Anonim

popieram popieram
  • Anonim

w pełni się zgadzam:P
  • Sigyn

a mi tam wszystko jedno:PP
  • Ania Sz

Taaa i ciekawe ile potrwa teraz dyskusja "Czy to był dobry pomysł??"

Ja na forum zespołu takie rzeczy kasuje jako nie wnoszące nic do tematu.

Zatem by wnieść coś do tematu chciałam napisać że cieszę się że wreszcie-18.01- Coma trafi do Klubu Studio (dawne 38). Różnie tam bywa z nagłośnieniem ale klub ma potencjał i mam nadzieję że Tomek- "człowiek od dźwięku" trafi tym razem do Krakowa i będzie lepiej niż ostatnio w Rotundzie. A jak się komuś w Rotundzie podobało to wierzcie mi Tomek potrafi więcej :D
  • Anonim

w Rotundzie był wypas to w Studio na bank będzie jeszcze lepiej:D już sie nie moge doczekać, a tu trzeba czekać jeszcze miesiąc:]
  • Marek

czy ktos wie kiedy bedzie konceret comy w wawie??
  • Anonim

nic mi na ten temat nie wiadomo:P ale jak znam życie pewnie niedługo:D najlepiej śledzić oficjalną strone:]
  • czmielo

tomaszu: a mozekupisz mi bilet odrazu jak bedziesz dla siebie kupowal? :> a moze siostra rogucanka chce jechac?:P tomek nam kupi bilety; )
  • dorian gray

A dziękuję bardzo za troskę i pamięć:D Ojj, pojechałoby się baaardzo chętnie(a nawet bardziej), tylko zawsze ten sam problem-rodzice:/...Bo nie każdy ma już tę magiczną dwudziestkę;(
    Ale jeszcze nie mówię, że nie;) Bo zapewne po koncercie w Lublinie nastąpi apogeum mojej desperacji i różne rzeczy mogą zacząć przychodzić mi do głowy<lol2>
  • czmielo

no wiec jedziemy do krakowa; p Tomek kup 2 bilety przy okazji; p
  • Anonim

ta czmielo bez kitu mam 2 bilety kupić:P żeby nie było potem, że mnie w balona zrobisz i nie przyjedziesz hehe:D
  • czmielo

kupuj 2 i nie marudz;p rogucanka jedzie ze mna; p to juz postanowione;p
  • Anonim

ok:P tylko się zastanawiam czy mam dla Ciebie uwzględnić taką cenę za jaką kupie czy taką jak w dniu koncertu czy może ją nieco podnieść:D
  • czmielo

ja ci powiem tak.... ty za duzo nie mysl.... i nie badz taki pazerny a wtedy wszystko bedzie dobrze :)
  • Anonim

ja pazerny:D no co ty:P to tak specjalnie żeby tobie tylko zrobić na złość:D
  • dorian gray

A ja powiem inaczej:jak to 2?! Ja jeszcze nic nie powiedziałam; p...Pojadę chyba tylko jeśli pan Rogucki zadzwoni do moich rodziców i ich przekona, czyli jest to prawdopodobne jak 1:100 000 000 xP
  • czmielo

ja zadzwonie i przedstawie sie jak Pan Rogucki... moze byc?:)
  • dorian gray

Taaa, cudny pomysł:D...Ale poważnie, są marne szanse, że pojadę. Wolałabym nie robić nikomu problemów i nie płacić za niewykorzystany bilet:/
    No jaaa, to wszystko jest niesprawiedliwe;(...Nie, no dupa, nie wiem...zobaczymy...póki co 2 dni i będę w raju:D Mrrrr;)