-
Cukierkowy SUPERtomi:PPPPPPPP
Witam:)
Jezeli macie jakies ulubione firmy wytwarzajace wspaniale, idealnie i w zupelnosci stworzone dla WAS ubrania, prefumy dodatki etc. to napiszcie co w nich jest na + :D:D:D
Moja ulubiona marka jest ZARA. W sklepie ZARY interesujace rozwiazanie to ulozenie rzeczy kolorystycznie i stylowo :P Zaraz z kazda nowa kolekcja ma coraz lepsze rzeczy ...powiem szczerze ze gdybym wszedl do tego sklepu bez ubrania i poczynil tam adekwatne zakupy (w sensie calosci) to bylbym bardzo zadowolony mozna tam kupic wszystko...:D:D:D Ja szcegolnie lubie dzial z rzeczami oldskulowymi i takimi bardziej stylowymi :D -
Anonim
<h&m,kochany :]]]łii jedyne miejsce..gdzie jeszce spodnie znajde..ale nie no sklep ma dla mnie ma magiczne znaczenie sa tam rzeczy z klasa,choc fakt nie wszystkie.
<ostatecznie new yorker..ale tam juz bardziej tandetnie..;/
<puma;]
<a noi zara:]respect;)
<Kanvelo->ujdzie w tłoku..ale bardzo dużym
<pepejeans->zaj**isty ..ale minus za ceny;/
-
am
-
Grono.Net
-
-
Grono.Net
Moje ulubione marki dzielą się na te które chciałbym nosić i te które noszę:P
Z tych które noszę to:
Diesel głównie T-shirty, CK -bielizna i kurtka jeansowa, buty Converse i Ecco.... Levi's spodnie i ciuchy Nudie jeans mam bluzę - skandynawska marka, robi niesamowite jeansy i bluzy polecam poszukać w sieci bo w polsce praktycznie nie do kupienia (przynajmniej nie słyszałem o żadnym sklepie) mają jeszcze linie dla kobiet pod inną marką warto spojrzeć na bieliznę jest nietypowa :P...
koszulki które projektuje moja koleżanka
z tych które chciałbym nosić to hmm...
Garnitury i spodnie od Vivienne Westwood a wieczorem Valentino, Gucci - buty i oczywiście Converse ozdabiany przez artystów z NYC, Alexander Mc Queen na codzień i ciuchy od Londyńskich młodych projektantów. Nudie jeans dry denim mmm...
no to tyle jeśli chodzi o mnie
ave
-
Grono.Net
levi's
h&m; PPP [co to za marka :]
springfield
adio
globe
dc
marks&spencer [gatki; D]
ralph lauren
fokuz
sean john
pepe jeans -
Grono.Net
-
Pelagia
-
Anonim
a ja lubie nosic cos co uda mi sie kupic o 70% tansze
taaaaaaaaaaaaaaak
uwielbiam promocje :) -
Panicz Życiem Zmęczony...
Hugo Boss
Ermenegildo Zegna
Polo by RL
Murphy & Nye
Hilfiger (garnitury)
Lloyd (buty) -
Anonim
Zara, h&m - dodatki, puma, D&G, Benetton, Esprit, intimissimi, lubie tez Tommy Hilfiger i Lacoste - mam kilka rzeczy -
Anonim
Henry Lloyd (sportowo)
Promod (na codzień)
Triumph (bielizna)
Alexi Andriotti (dodatki)
B.Brigitte (biżuteria, kolczyki do pępka;))
Levis, Americanos (dżiny)
Tiffi (bluzeczki)
oto najulubieńsze;))) -
Anonim
H&M(uwielbiam),
Terranova( za rzut jeansów wszelkiego typu za 19,90 !!!! :D mam trzy pary) ,
Kenvelo( czasem znajdzie się ciekawe rzeczy za przysteną cenę, ale jeansy osiągają kosmiczne ceny)
i co może zdziwić niektórych lubię latać po lumpeksach ale tych lepszysz, gdzie rzeczy sprowadzane są naprzykład z Anglii, jak się chce znajduje się wyjątkowe ciuszki znanych firm i to naprawdę w super stanie, po moich ostatnich wyprawach top River Island oraz spódniczka Vero Moda. -
Jean Sol Partre
*Comme des Garcons
*Gaultier
*Troll (bluzy)
*H&M (bielizna i t-shirty)
*Converse
*Jeden lumpeks na Mokotowie ^_^ -
Anonim
Zara = kopia Gucci, wszystko co tam jest znajdziecie u Gucciego w lepszym wydaniu, dokladnie WSZYSTKO!
moje ulubione: bluzki i t-shirty od H&M, spodnie Levi`s, buty LaCoste czy Puma...
pelny minimalizm -
Anonim
-
Anonim
versus
intimissimi
mng
lacoste
trussardi
h&m
ferre
gianmarco lorenzi (buty)
quiosque -
Mari
mng
dkny
river island
d&g
puma
na te mnie stać;)
a z tych na które mnie nie stać:
gucci
dior
:( -
~k^
*ze spodni to empire, reserved i poprute bojówki...
*t-shirty ze sklepu są do dupy... wole sobie coś na kompie zrobić i wysłać na koszulki.pl żeby mi nadruk zrobili
*buty: osiris shoes, nike, heavy duty
*i moja koffana kurteczka z clockwork :D
*kask salomon + naklejki (ale to na desce na stoku tylko :P) -
Anonim
tak docelowo:
moschino
history iceberg
EVISU
lacoste
d&g
a tak realnie:
zara