Coventry, Birmingham i okolice [128]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Back To Basics

chce do domu...!!!
  • Anonim

zabierz mnie ze soba...
  • Na zielonej wysepce...

ja chce prace !!!!; ]
  • Back To Basics

szukajcie a znajdziecie... 3mam kciuki. znajdziesz cos wkrotce na bank:)))
  • Back To Basics

co tu takie echo???
  • Na zielonej wysepce...

Cisza i cisza :D

Moze w sobote na jakis dobry balet bysmy sie wybrali (dobry i nie drogi:) ???

pozdrowienia ze Stoke
    :]
  • Back To Basics

jesli slowa jednego pana dejota z careysa okaza sie prawdziwe to w piatek powinnam dostac passy do careysa na sobote. przynajmniej wjazd z glowy aczkolwiek drinki tam nie naleza do najtanczych. ale mnie to nie martwi kompletnie poniewaz w lodoweczce na coundon rd chlodzi sie polowka whiskey...jak dostane wejsciowki to ide na bank

a jak sie okaze ze to kolejny angol rzucajacy slowa na wiatr to i tak mozna sie wybrac...gdzies... jakas dogma czy glasshouse czy cokolwiek...ja mam dosc w kazdym trazie spedzania wkdow w irish social clubie grajac w bilarda w ktorego i tak zawsze przegrywam:/

pozdrowienia z office no.13...:]
  • Back To Basics

wlasnie dostalam esa ktory uswiadomil mi ze dzisiaj jest dzien kobiet... wszystkiego najlepszego zycze... SOBIE :)))
  • Magduha

Oj nie łamta sie! :D Uszy do gory w Polsce to dopiero teraz masakra jest! :]

ja juz niedlugo do was dolacze alem ciekawa kiedy zaczne kwiczec ze chce wracac!; /

napiszcie cos jacy ogolnie sa ludzie tam?? jaki maja stosunek do Polakow? no i czy bezpieczne sa te okolice?; ]
  • Na zielonej wysepce...

haaaa, a ja moze zagram swoj debiut przed publika w sobote w Polish social club :]] LOL
    Jakby cos to macie odemnie wejscia; )
  • Na zielonej wysepce...

hehe, wsumie raczej powinienem napisac - Alinka masz odemnie wejscie; ) bo chyba nikt inny sie w sobote nie wybiera... :]

A czy okolice bezpieczne hmmm...; ] Napewno nie mniej niz w PL :D
  • Anonim

Generalnie to ostatnio czuje sie jak na wczasach na kole podbiegunowym hihi <ze wzgledu na moja prace> ale coventry i okolice sa ok chociaz musze zaznaczyc ze moja mala miescinka kilka mil od cov ma najwiekszy wspolczynnik przestepstw w calej anglii ale jakos tego nie zauwazylem...
  • Panna eL

Nuneaton ma największy? a pamiętasz Alinka, gdzieś tam pisało, że Cov ma największy, ale może to się szybko zmienia :)
    jeszcze tylko 7 dni :-)))
  • Back To Basics

polisz pub...wieki tam nie bylam hehe... pamietasz nat jak sie zgubilysmy kiedys po drodze hehe...krotszej drogi nam sie zachcialo ha!

jak bedziesz wiedzial czy grasz tam czy nie to daj jakies cynki tylko ja nie wiem czy bede miala mozliwosc wejscia na neta wiec podesle ci moj numer to najwyzej jakiegos eska wyslij:) chetnie wybiore sie posluchac...tylko ze to tak daleko hehe...

a teraz pozwolcie ze wroce do pracy;)
  • Panna eL

ryzykantki hahaha wiesz jaki podziw wzbudziłam opowiadając historię tego naszego spacerku. Ale widze, że kontynuujesz tradycję no risk no fun i wybierasz się do polskiego pubu :P
    a Karol dalej tam pracuje? czyżby to on się zabrał za rokręcanie polonii w cov? :P
  • Back To Basics

cos tam kiedys wspominal ze chcialby cos rozkrecic. mysle ze jednak w coventry montowanie takich imprez w owym polisz pubie moze byc rzeczywiscie bardzo ryzykowne... whatever. jeszcze zobacze jak sie potocza losy moich wejsciowek do scareysa i moze nawet zalicze obie... to jest clubbing ziom...haha!!!
    take care everybody!!!
    prawdopodobnie do zwirtualnienia sie przy poniedzialku;)
    zielona wysepko przesylam numer na priva
  • Panna eL

do uwizualnienia w czwartek ja myślę :-))))zobaczymy jak to wyjdzie, bo będę w cov późno, ale jakoś te moje urodzinki (po czesku narozky; ) musimy uczcić :-)))))
  • Back To Basics

tylko wez pod uwage ze ja prawdopodobnie bede w piatek pracowac o 9.30...choc kto wie bo w tym tyg mi troche szef rote zmienil i w pt nie pracowalam. nie wiem po prostu tak na stale czy tylko jakis zastoj w biznesie hehe. tak czy inaczej jak przyjedziesz to z dworca nie masz daleko to na jakas herbatke zapraszam...

a pan dejot nie przyszedl i kupa z wejsciowkami...:/ a moze i lepiej... whatever. generalnie moge dzis jeszcze w skydomie wyladowac z angielskimi studencikami ha! bo z tym polisz pubem tez jakos bez odzewu...i od karola i od pana debiutanta;)
    buziaki mam nadzieje ze do zlookania w czwartek:)))
  • Na zielonej wysepce...

Hehe, z tym polish pubem to byla niezla historia; ]]

Poprostu serce mnie sciska jak ktos kto niewie nic na temat organizacji lapie sie za takie imprezy. Nawet w dzien imprezy Pawel (barman) nie wiedzial do konca czy sie odbedzie, a wszystko mial zorganizowac tajemniczy dj Bastion ktory gra nute od house przez drumy i techno, lol :)))

I to dokladnie wszystko, poprzez sprzet, ochrone itp. I jak myslicie co z tego wyszlo ???? DJ przyjechal, oczywiscie nic nie zabral, a barman mnie meczyl zebym pozyczyl im swoj sprzet :]] No fuckin` way :]] Moze innym razem ktos odpowiedzialny wezmie sie za ogranizacje...

Peace :]
  • Back To Basics

amen

a w careysie bylo fajnie.

amen
  • 1
  • 2
| |

Witam! Siedze w Coventry i szukam osob ktore tam mieszkaja ( lub niedaleko ). Wiem ze paru polako...

Fotki

Miejsca grona (0)