-
Prosba o zamieszczanie w tym watku swoich ankiet.a osoby biorace udzial w ankietach o niewpisywanie sie,ze juz to zrobily.Bo w ten sposob zrobi sie balagan:)
-
uzytkownik http://www.462278.grono.net napisal :
Witam serdecznie!
Chciałabym prosic o pomoc przy wyborze nazwy zajęć fitness dla przyszłych mam :)
Bardzo proszę o opinię
http://www.ankietka.pl/ankieta/poka...
Z góry pięknie dziękuję :) -
Sexy Chick
Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie na najlepszą nazwę zajęć(nazwę proszę wpisać w okienku "inna")- mama lub przyszła mama, której nazwa zostanie umieszczona w naszym grafiku, otrzyma tydzień darmowych zajęć (4 zajęcia) dla przyszłych mam i młodych mam(mama baby gym) w Studiu Fitness Zdrofit -
Fiedzia
Hmmm, ogłoszenia ?
Nie wiem gdzie mam napiać więc napiszę tutaj.
Może to głupio zabrzmi, ale czy ktoś ma sobotnią Wyborczą z Warszawy ????
Sa tam zdjecia urodzonych dzieci i niestety przegapiłam a prawdopodobnie w tym numerze była moja Madzia. Z góry dziękuję za pomoc :) -
-
-
★ Izolacja ★
Dzięki Fiedzia, że mi przypomniałaś ; -)))
Poszukuję Gazety Wyborczej z dzieciaczkami urodzonymi w okolicach 17 stycznia 2008. Teściowa miała pilnować i nabyć - gazety nie ma. Jak to kiedyś ktoś mądrze powiedział : " umiesz liczyć, licz na siebie" ...
Będę wdzięczna za jakiś skan albo kserówkę. -
ula figure
Dziewczyny,
Z GW jest tak, że w siedzibie na Czerskiej jest wielkie Archiwum i można kupić archiwalne numery do pół roku (chyba, bo może 3mies, nie pamiętam) wstecz.
Pzdr -
ewek
Witam:)
Jestem studentką socjologii na Uniwersytecie Warszawskim, na jedne z moich zajęć przygotowuję pracę na temat stosunku matek do pozostawiania dzieci samych w domu, poniższa ankieta właśnie tego dotyczy, służy ona zdiagnozowaniu tego zagadniena i poznaniu opinii matek; ankieta jest całkowicie anonimowa i nie jest długa:)
Każda wypełniona ankieta bardzo pomoże mi w przeprowadzeniu tego badania, więc ogromna prośba do wszystkich Matek, jeśli macie chwilkę wypełnijcie ankietę i wyślijcie ją na maila: badanie.ankieta@op.pl, można tez przesyłac wypełnione ankiety na moje konto na gronie, wiec jak wygodniej:)
Ankieta
1.Wiek respondentki:
2.Ile dzieci posiada Pani? W jakim wieku są to dzieci?
(w pytaniach 3-6proszę wybrac jedną odpowiedź)
3.Czy jest Pani osobą pracującą:
a)tak,posiadam pracę
b)tak,dorywczo
c)nie, nie pracuję
4.Dziecko/dzieci wychowuję:
a)z mężem/ partnerem
b)samotnie
5.Jak często zdarza się Pani:
a)zostawić dziecko/dzieci same w domu i wyjść gdzieś na ok 5-10min(np: do piwnicy, do skrzynki pocztowej, wyrzucić śmieci)
często rzadko wcale
b)zostawic dziecko/dzieci same w domu i wyjść gdzieś na ok 15-30min(np do osiedlowego sklepu po zakupy)
często rzadko wcale
c)zostawić dziecko/dzieci same w domu i wyjść gdzieś na dłuzej niż godzinę
często rzadko wcale
6.Czy zgadza sie Pani ze stwierdzeniem:(proszę o podanie dwóch odpowiedzi oddzielnie odnosnie dziecka w wieku do 6 lat i oddzielnie w wieku powyzej 6 do 12 lat)
a) pozostawianie dziecka/ dzieci samych w domu uważam za nieodpowiedzialne
tak nie
b)pozostawianie dziecka/ dzieci samych w domu jest forma zaniedbywania go/ich
tak nie
c)jeżeli dziecko nie porusza się samodzielnie poza domem nie powinno pozostawac samo w domu
tak nie
d)pozostawianie dziecka/ dzieci samych w domu uważam za normalne
tak nie
e)nie powinno się pozostawiać dzieci samych w domu, gdyż nie jesteśmy w stanie przewidzieć co może się stać
tak nie
f)zawsze obawiam się, że może stac się coś złego gdy muszę zostawic dziecko/dzieci same w domu
tak nie
g) nie boję się zostawiać dzieci samych w domu
tak nie
7.Jaki wiek dziecka przekonuje Panią stanowczo o pozostawieniu go samego w domu? Dlaczego taki wiek?
8.Czy zdarzyło się Pani pozostawic dziecko/dzieci same w domu i mieć w związku z tym jakieś nie miłe doświadczenia? Jeśli tak to jakie?
9.Sytuacja hipotetyczna: Jak zachowałaby sie Pani w takiej sytuacji:
Jest Pani matką trójki dzieci: chłopca, który ma 2 lata i dwóch
dziewczynek 6 i 7 lat. Wybiera sie Pani z mężem do teatru. Co Pani
zrobi??
a)zostawiam dzieci same w domu, gdyż dwie starsze dziewczynki są w stanie zaopiekowac się młodszym chłopcem
b) proszę sąsiadkę, aby zajrzała do dzieci od czasu do czasu
c)proszę kogoś(rodzice, koleżanka,opiekunka, znajomi) aby zostali cały wieczór z dziećmi i zaopiekowali się nimi
d) inne rozwiązanie.....proszę wpisać swoje rozwiązanie
Dziękuje za poświęcony czas i wypełnienie ankiety, proszę o przesłanie wypełnionej ankiety na adres: badanie.ankieta@op.pl, bądź na moje konto na gronie.
Pozdrawiam serdecznie:)
Ewa -
eva
>Fiedzia napisała:
>Hmmm, ogłoszenia ?
>
>Nie wiem gdzie mam napiać więc napiszę tutaj.
>Może to głupio zabrzmi, ale czy ktoś ma sobotnią
>Wyborczą z Warszawy ????
>Sa tam zdjecia urodzonych dzieci i niestety przegapiłam a
>prawdopodobnie w tym numerze była moja Madzia. Z góry
>dziękuję za pomoc :)
mam -
eva
-
No nie ma,bo Magda sie urodzila 13,a w tym tygodniu byly tylko dzieciaczki do 10.
-
Fiedzia
-
ula figure
Jesli masz dość nieustających dyskusji i awantur na innych gronach w tym temacie i jedyne czego Ci potrzeba to informacje, grono "mam dziecko" jest stworzone specjalnie dla Ciebie:)
http://grono.net/forum/2105339/0/ -
Natusia - Pani Magister; -)
Nie udało się przekazać linku do schowka. Poniżej pełen adres url prowadzący do posta
OK
Link pomyślnie przekazany do schowka
Mam prośbę do wszystkich kobiet….; -). Pomożcie mi w pisaniu pracy licencjackiej.
jest studentka 3 roku zdrowia publicznego i mam do przeprowadzenia ankietę sprawdzająca świadomość kobiet na temat odpowiedniego przygotowania organizmu do prawidłowego rozwoju płodu.
Badam dwie grupy kobiet. Kobiety będące w ciąży i kobiety które nie są jeszcze bądź już, w ciąży, ale w celu badawczym wyobrażą sobie że są w pierwszej ciąży.
Chce sprawdzić czy kobieta nie będąca w ciąży posiada wiedzę o tym jak powinna zachowywać się w ciąży-(w tym przypadku wyobrażając sobie taką sytuację) i porównać tą wiedze z kobietami będącymi rzeczywiście w ciąży.
Bardzo proszę o pomoc.
Odezwij sie na mój adres e-meilowy natkawalczak@wp.pl i przesle ankietę do wypełnienia-potrzebna mi każda ilość ankiet… a wręcz jak najwięcej się da dlatego jak możesz to prześlij tą ankietę do swoich koleżanek. Na wypełnione ankiety czekam do 20maja gdyz po tym terminie na podstawie tych ankiet pisze dalej prace licencjacka.
Bardzo mi pomożecie, gdy wypełnicie tą ankietę.
Pozdrawiam i czekam na informacje zwrotną. -
kśk
Witam!
Zapraszam do wypełnienia ankiety. Badania, które przeprowadzam, w ramach pracy magisterskiej, mają posłużyć poprawie działaniom profilaktycznym w kierunku zaburzeń nastroju po porodzie. Oto link z moją ankietą: http://www.ebadania.pl/93aa2e63da7d...
To tylko kilka pytań. Wyniki mogą być bardzo interesujące i pomocne w polepszeniu opieki okołoporodowej nad mamami i ich kochanymi maluchami.
Z góry dziękuję za pomoc.
położna Katarzyna Rybus -
Sexy Chick
Serdecznie zapraszamy na wielką akcję "Tydzień Fitness Mamy" w Studio Fitness (26.05- 1.06 2008)
Darmowe zajęcia Fit9M i Mama Baby Gym
Promocje karnetów!
Losowanie nagród!
termin zajęć i szczegóły na stronie: http://www.goclaw.Zdrofit.pl -
Uwaga Mamo!
Uwaga Tato!
Twoje dziecko dobrze czuje się w przedszkolu?
Niestety już niedługo to się zmieni!
Za rok ma się zacząć całkowita likwidacja
przedszkolnych zerówek. Ministerstwo edukacji planuje
rewolucyjna reformę.Sprawa dotyczy dzieci z roczników
2003 i następnych.Już 1 września 2009r. nauka
sześciolatków zostanie przeniesiona do szkoły, która
zupełnie nie jest przystosowana do potrzeb maluchów!
Obecne starszaki i średniaki mają chodzić razem do
1 klasy. Ten wielki podwójny rocznik, obejmujący 700
tysięcy dzieci, będzie miał utrudnione życie przez całą
swoją szkolną drogę.
Minister edukacji przekonuje, że przez rok przygotuje
szkoły w całej Polsce na przyjęcie tak dużej fali malutkich
dzieci.Wierzysz w to? Jeśli nie wierzysz w takie obietnice
i podobnie jak my boisz się, że Twoje dziecko ucierpi na
pospiesznie wprowadzanych zmianach, podpisz się pod
ogólnopolskim protestem rodziców. Wejdź na
Nie możemy pozwolić eksperymentować na naszych
dzieciach!
www. ratujmaluchy.pl
Na tej stronie można złożyć swój podpis. Zachęcam wszystkich rodziców, którzy chcą, aby ich dziecko miało dzieciństwo.... Tym bardziej że sporo trzylatków nie zostało przyjętych do przedszkola i przez reformę będą jeszcze bardziej poszkodowane. -
-
zabiegana...
Dla wszystkich Mam w tym szczególnym dla Nas dniu: dużo zdrowia, siły do nadążania za Maluszkami, wiary w lepsze jutro no i czasem chwilki spokoju i wyciszenia...
Życzy Marta z Madzią. -
Marcelin(k)a
Dzień Matki jest raz w roku, Szczęśliwy i pełen uroku. W tym dniu pragnę złożyć WAM życzenia: Zdrowia szczęścia i powodzenia.
:))))))))))))))))))))))))))))) )))))
|
|
jesli jestes w ciazy, lub chcesz dopiero byc, jesli martwi Cie porod, w koncu gdy to cudo juz wreszc...
Miejsca grona (16)
-
Bajeczne Torty Puławska 246, Warszawa
-
-
-
-
www.tortykasi.pl cyryla i metodego 1, Warszawa
- Dodaj miejsce