-
Anonim
-
Witam ja co prawda mam termin na 28.08. ale wiadomo jak to jest, być może będzie wrzesień zobaczymy.
Gratulacje!!!!! -
niunia
ja rok temu dowiedziałam sie ze jestem w ciazy;-))))
ale miło wspomina sie ten czas...
zycze wam wytrwałosci i cierpliwosci;-))) -
Anonim
-
-
Anonim
Ja urodziłam synka we wrześniu tego roku, kurcze to było dosłownie przed chwilą a już są dziewczynki, które będą miały dzieciaczki rok starsze!! \Pozdrawiam Was i życzę dużo szczęścia i wytrwałości; ) -
ania-o
-
Anonim
dziewczyny,przybralyscie juz cos na wadze,bo ja jeszcze nic,a na innych forach czytam,ze juz sie nie mieszcza w swoje ciuchy,chyba lekka przesada.
Pytanie do "starszych": od kiedy na dobre powinnam zaczac tyc? -
Anonim
Ja ogolnie przytylam 8 kg wiec malutko, a zaczelam tyc ok 5 miesiaca!! -
ania-o
ja w 3 miesiacy w sodnie się juz nie opinałam, ale fakt moja kumpela jest w 7 tyg.i juz malutki brzuszek ma. Moze dlatego ze ogólnie to z niej chudzinka. -
niunia
mi zaczął rosnąc brzuszek w 5 miesiącu a w 8 miesiącu to tak mi brzusio urusł ze szok... a przytyłam 15 kg; -)) -
anitka
szukam osób w pierwszym trymestrze ciąży do udziału w badaniu na temat wpływu ciąży na umysł kobiety. więcej szczegółów w wątku--> badanie do pracy rocznej:)
pozdrawiam
a. -
Kaśka
-
ДОКТОР i Wojtek
>Anćka 9tc napisała:
>dziewczyny,przybralyscie juz cos na wadze,bo ja jeszcze
>nic,a na innych forach czytam,ze juz sie nie mieszcza w
>swoje ciuchy,chyba lekka przesada.
>
>Pytanie do "starszych": od kiedy na dobre powinnam zaczac
>tyc?
ja na poczatku wypinalam brzuch i pytalam meza czy widac :)))) a przytylam tak w 4 miesiacu ale nie bylo zbyt widac od piatego juz bylo widac a w 6 zaczelam nosic ciuchy ciaziwe. ogolnie skonczylam z 20 kg na plusie, ale spadlo mi juz 16 wiec nie jest tak zle. -
Paulinka
-
I'll be more than a woman !
-
naTi
-
Anonim
-
-
Paulinka
-
trzeba to przeżyć!!!
świerze powietrze, unikać intensywnych zapachów, woda z cytryną.
Pomagało na początku teraz nic nie działa!!!