-
_N_I_K_A_
witam, czy są już przyszłe mamy z terminem na marzec ???
ja wstępnie mam ternim na 6 marca 2009 -
kappala
-
_N_I_K_A_
>kappala napisała:
>już marzec? gratulacje, spokojnej ciąży :)
dzięki :)) -
~~~Justina~~~
-
-
Marcelin(k)a
-
Mimi
No prosze juz marzec 2009 mamy:) Gratulacje i zycze pieknych brzuszkow a potem bobaskow:* -
Renata Łakomy
ojejku a tak niedawno ja zaszłam w ciążę a tu już następne na termin marzec:)
Gratulacje marcowe dzieci są the best:] -
Fiedzia
-
*Karola*
MOJE RÓWNIEZ WIELKIE GRATULACJE,JA 7 LIPCA 2007 DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM W CIAZY A TU JUZ KOLEJNE KOBITKI BEDA MIALY SWOJE BOBASKI W MARCU 2009.POZDRAWIAM I ZYCZE DUZYCH BRZUSZKOW I ZDROWYCH DZIECIACZKOW... -
Kiniasul
-
Gosia Żebrowska
>Fiedzia napisała:
>Moje gratulacje. Szok, juz marzec 2009. Ale ten czas szybko
>leci.
No :D Niedługo będzie już kwiecień i za nim maj... -
_N_I_K_A_
>Kiniasul napisała:
>Witam! Nasza druga dzidzia pojawi się w okolicy 5 marca :)
ja mam termin na 6 marca, może urodzimy tego samego dnia :)
a Twoje pierwsze dziecko kiedy się urodziło ? bo mój synek 2 grudnia 2006 -
Kiniasul
może się i tak zdarzyć;) Moje pierwsze dziecko- Karolek urodził się 29 lipca 2006, więc będziemy mieć równolatków:) Teraz mam nadzieję, że będzie córcia bo w rodzinie sami chłopcy- moi rodzice mają już 4 wnuków i ani jednej wnuczki... Kurcze, przyznam szczerze, że trochę się boję jak sobie dam radę praktycznie sama (mąż ciągle w pracy... ) z dwójeczką. A Ty? Też masz podobne obawy? Pocieszam się tym, że byle do 1 września 2009- Karol idzie do przedszkola więc bedzie odrobinę łatwiej.
Jak się czujesz? U mnie bomba- 0 wymiotów, 0 młdłości (tak jak w pierwszej ciąży), tylko ciągle bym spała... -
_N_I_K_A_
ja tam na córke wcale nie licze bo w rodzinie męża rodzą się same chłopy, a u mnie w rodzinie Gabryś jest pierwszy, więc ukochany, rozpieszczany itd. Narazie nie daje Gabrysia do żłobka, będe siedzieć z dzieciakami w domu, ale dam rade :) Ja pierwszą ciąże przeszłam SUPER i teraz też jest oki, zero wymiotów itp, spać też mi się nie chce, tylko często siusiu robie :)
A Karolka w którym szpitalu rodziłaś ? jak powiesz że na Madalińskiego to już całkiem będą same zbiegi okoliczności :) -
Kiniasul
hehe! Karolek urodził się w Lublinie. A teraz będę rodzić w Krakowie... Wiem, wiem trochę to zakręcone ale tak jakoś nam się życie układa. Ale muszę przyznać, że byłam pare razy u lekarza na Madalińskiego podczas ciązy z Karolem- studiowałam wtedy w wawie. Czuję w kościach, ze to będzie kobitka- zobaczymy jak sprawdzi sie moja intuicja.... Karol tez miał byc Olą ale juz w 12 tyg dowiedziałam sie że jednak chłopak. Pożyjemy zobaczymy! Ważne, żeby były zdrowe. -
_N_I_K_A_
a Gabryś prawie do końca miał być dziewczynką, dopiero przy ostatnim usg pokazał klejnoty :)
teraz pomalutku zaczynamy myśleć o przemeblowaniu mieszkania, bo czas szybko leci i zanim się obejrzymy to już urodzimy. -
EwaWM
no Kinga to w takim razie i tu Ci pogratuluję :D trzymam kciuki, żeby Karol miał siostrzyczkę! i na pewno dasz radę, Karol będzie miał ponad 2,5 roczku, więc już będzie prawie dorosłym mężczyzną; D -
Gosiaczek :-)
-
donkorniszone
GRATULACJE!!!:):):).....dużo,d użo zdrowia i spokoju na kolejne miesiące...mama z marca 2007 -
***Majuś***