Ciąża, poród i maluszki :) [3813]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • _N_I_K_A_

witam, czy są już przyszłe mamy z terminem na marzec ???
    ja wstępnie mam ternim na 6 marca 2009
  • kappala

już marzec? gratulacje, spokojnej ciąży :)
  • _N_I_K_A_

>kappala napisała:
    >już marzec? gratulacje, spokojnej ciąży :)

dzięki :))
  • ~~~Justina~~~

Ale ten czas leci:) spokojnej ciazy i zdrowego malucha:)
  • Marcelin(k)a

No i jednak założyłaś wątek :)

MONIA JESZCZE RAZ CONGRATULATIONS :)
  • Mimi

No prosze juz marzec 2009 mamy:) Gratulacje i zycze pieknych brzuszkow a potem bobaskow:*
  • Renata Łakomy

ojejku a tak niedawno ja zaszłam w ciążę a tu już następne na termin marzec:)
    Gratulacje marcowe dzieci są the best:]
  • Fiedzia

Moje gratulacje. Szok, juz marzec 2009. Ale ten czas szybko leci.
  • *Karola*

MOJE RÓWNIEZ WIELKIE GRATULACJE,JA 7 LIPCA 2007 DOWIEDZIALAM SIE ZE JESTEM W CIAZY A TU JUZ KOLEJNE KOBITKI BEDA MIALY SWOJE BOBASKI W MARCU 2009.POZDRAWIAM I ZYCZE DUZYCH BRZUSZKOW I ZDROWYCH DZIECIACZKOW...
  • Kiniasul

Witam! Nasza druga dzidzia pojawi się w okolicy 5 marca :)
  • Gosia Żebrowska

>Fiedzia napisała:
    >Moje gratulacje. Szok, juz marzec 2009. Ale ten czas szybko
    >leci.

No :D Niedługo będzie już kwiecień i za nim maj...
  • _N_I_K_A_

>Kiniasul napisała:
    >Witam! Nasza druga dzidzia pojawi się w okolicy 5 marca :)

ja mam termin na 6 marca, może urodzimy tego samego dnia :)
    a Twoje pierwsze dziecko kiedy się urodziło ? bo mój synek 2 grudnia 2006
  • Kiniasul

może się i tak zdarzyć;) Moje pierwsze dziecko- Karolek urodził się 29 lipca 2006, więc będziemy mieć równolatków:) Teraz mam nadzieję, że będzie córcia bo w rodzinie sami chłopcy- moi rodzice mają już 4 wnuków i ani jednej wnuczki... Kurcze, przyznam szczerze, że trochę się boję jak sobie dam radę praktycznie sama (mąż ciągle w pracy... ) z dwójeczką. A Ty? Też masz podobne obawy? Pocieszam się tym, że byle do 1 września 2009- Karol idzie do przedszkola więc bedzie odrobinę łatwiej.
    Jak się czujesz? U mnie bomba- 0 wymiotów, 0 młdłości (tak jak w pierwszej ciąży), tylko ciągle bym spała...
  • _N_I_K_A_

ja tam na córke wcale nie licze bo w rodzinie męża rodzą się same chłopy, a u mnie w rodzinie Gabryś jest pierwszy, więc ukochany, rozpieszczany itd. Narazie nie daje Gabrysia do żłobka, będe siedzieć z dzieciakami w domu, ale dam rade :) Ja pierwszą ciąże przeszłam SUPER i teraz też jest oki, zero wymiotów itp, spać też mi się nie chce, tylko często siusiu robie :)
    A Karolka w którym szpitalu rodziłaś ? jak powiesz że na Madalińskiego to już całkiem będą same zbiegi okoliczności :)
  • Kiniasul

hehe! Karolek urodził się w Lublinie. A teraz będę rodzić w Krakowie... Wiem, wiem trochę to zakręcone ale tak jakoś nam się życie układa. Ale muszę przyznać, że byłam pare razy u lekarza na Madalińskiego podczas ciązy z Karolem- studiowałam wtedy w wawie. Czuję w kościach, ze to będzie kobitka- zobaczymy jak sprawdzi sie moja intuicja.... Karol tez miał byc Olą ale juz w 12 tyg dowiedziałam sie że jednak chłopak. Pożyjemy zobaczymy! Ważne, żeby były zdrowe.
  • _N_I_K_A_

a Gabryś prawie do końca miał być dziewczynką, dopiero przy ostatnim usg pokazał klejnoty :)
    teraz pomalutku zaczynamy myśleć o przemeblowaniu mieszkania, bo czas szybko leci i zanim się obejrzymy to już urodzimy.
  • EwaWM

no Kinga to w takim razie i tu Ci pogratuluję :D trzymam kciuki, żeby Karol miał siostrzyczkę! i na pewno dasz radę, Karol będzie miał ponad 2,5 roczku, więc już będzie prawie dorosłym mężczyzną; D
  • Gosiaczek :-)

Marcówki gratulacje!!! tego roczna wrześniówka :-)
  • donkorniszone

GRATULACJE!!!:):):).....dużo,d użo zdrowia i spokoju na kolejne miesiące...mama z marca 2007
  • ***Majuś***

marcowe najfajniejsze :) gratuluję i powodzenia :)
| |

jesli jestes w ciazy, lub chcesz dopiero byc, jesli martwi Cie porod, w koncu gdy to cudo juz wreszc...

Fotki

Miejsca grona (16)