-
Grażka
No to ja rozpocznę ten wątek. Termin według OM 1 maj 2009, ale ja wiem że ciąża jest młodsza (myślę że termin na 6 maja). Mam nadzieję że tym razem szczęśliwie doczekam finału za 8 miesięcy :) -
Adzia
>Grażka&Anielka napisała:
>No to ja rozpocznę ten wątek. Termin według OM 1 maj
>2009, ale ja wiem że ciąża jest młodsza (myślę że
>termin na 6 maja). Mam nadzieję że tym razem szczęśliwie
>doczekam finału za 8 miesięcy :)
wow! do maja 2009 nie dołączę się,ale trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazanie!! -
-
>Grażka&Anielka napisała:
>No to ja rozpocznę ten wątek. Termin według OM 1 maj
>2009, ale ja wiem że ciąża jest młodsza (myślę że
>termin na 6 maja). Mam nadzieję że tym razem szczęśliwie
>doczekam finału za 8 miesięcy :)
Grażka trzymam baaaaardzo mocno kciuki!!! -
-
inż. excelencja
no to poszła łezka !!!! Znów najpiękniejszy miesiąc idzie!!!! Jak ja Wam serdecznie gratuluję i trzymam kciuki :)
dobrej zabawy, małych wymiotów, lekkiego finału :) -
Anusia
oj poszla łezka excelencjo... :) nasze juz 3 miesiace skonczyly...no ale uciekamy,nie zasmiecajmy 'nowym' majowkom tematu :) trzymam za Was kciuki:)dzieciaczki z maja sa sliczne i przekochane :) -
Anonim
-
eva
-
Karola :)
Grażka, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło, lekkim porodem oczywiście ; * -
Anonim
>eva (http://www.puremodels.pl) napisała:
>juz maj?????
>Gratuluje!
>Pamietajcie,ze poczatki sa najgorsze:)
wiemy wiemy
:* -
Anonim
ja 2 dni temu dowiedziałam sie ze jestem w 2gim tygodniu, bardzo sie ciesze z tego powodu bo woole nie sadziłam ze sie uda za pierwszym razem starań:>
Tak więc w pon ide do gina aby mi wyznaczył dokładnie termin
buziaki -
kappala
Witam, życzę wszystkim majówkom zdrówka, zdrowych dzieciaczków i spokojnych 9 miesięcy. Podobno jak się jest spokojnym w ciąży to i dziecko jest potem spokojne; ) tak więc proszę się nie stresować!
Majówka 2008 :-) -
inż. excelencja
-
Anathis
-
kappala
>excelencja napisała:
>majowe wychodzą od pierwszego razu starań :)
hahahaha :) -
Fiedzia
-
Anonim
-
ஜ Rysica ஜ
gratulacje od sierpnióweczki, która została lipcóweczką; )
chyba Wam kogoś podeślę, kto też ma termin na maj; > a dokładnie żonę brata ciotecznego mojego męża :D -
Carrotka...
Gratuluję obecnym majóweczkom, i tym, które jeszcze się dopiszą. Grazka Tobie szczególnie!!! Buziaki. -
Madzia, Adaś i Nikolcia
gratuluje mojoweczka 2009 ja mialam wyznaczony termin na 3 maja 2008 a moja Nikola urodziła sie 22.04.pozdrawiam