-
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
KAŻDA Z NAS PEWNIE MA COŚ DO ODDANIA SPRZEDANIA LUB CZEGOŚ DLA MALUCHA POSZUKUJE, WIĘC POMYŚLAŁAM, ŻE TO MOŻE BYĆ DOBRE MIEJSCE NA TAKI TEMAT. JAK MYŚLICIE TO DOBRY POMYSŁ ? -
Matyl Brelantowy
very good idea, na przyklad mozna by tez bylo dawac lokalnie cynk na na przyklad na promocje na pieluchy w supermarketach :) -
@lyn@
Ja poszukuję dla malucha niani od lutego na 4 dni w tygodniu, na Saska Kepe.
Chyba ten topik to dobre miejsce i na to :) -
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
NO TO SUPER, CIESZĘ SIĘ ŻE WAM SIĘ PODOBA :) TEN NUMER Z PIELUCHAMI TO DOBRA SPRAWA :))
--> A TA NIANIA TO NA ILE GODZIN I ZA JAKIE PIENIĄŻKI ?? BO MOJA SIOSTRA SZUKA PRACY PRZY DZIECIĄTKU ... -
-
Ardhara :)
pomysł fantastyczny-ja spodziewam się maleństwa w marcu 2006 i chętnie będe przeglądać to forum. -
Ewa
Jesli chodzi o promocje to w Leclerc jest Fissan na rozstępy za 16 zlotych a wczesniej w aptekach kupowalam za 21-24 zlote.....
-
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
mam do sprzedania krzesełko do karmienia chicco happy snack; w sklepie 350 ja sprzedam za 170 zł -
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
mata edukacyjna tiny love 100 zł
zabawka do wózka tiny love 40 zł
;0) -
Rudii
-
Rudii
Lila dziękuję baaardzo za życzonka!!! :)))))
strasznie miło mi się zrobiło :))) -
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
rudi wszystkiego najlepszego tzn szczęśliwego przyjścia na świat filipka :)
a z cenami może masz racje ale to są prawie nie używane rzeczy ceny do negocjacji no :)) -
Anonim
ja juz kupiłam ta mate w sklepie za prawie 300zł. i jest tez bardzo zadko uzywana!!! wcale mi nie bedzie do smiechu jesli ja uzywam 3 miesiace moze ze dwa razy w tyg. i sprzedam za np,70 zl. a teraz to juz wogole jest schowana,wygląda jak nieuzywana. nie przejmuj sie marzena i nieschodz z ceny, drogo by było jesli bys chciała ze 150. a tak jest ok. ja bym napewno kupiła; ) -
Anonim
a te krzesełko jest w dobrym stanie?? ja własnie rozgladam sie za krzesełkiem. ale one sa strasznie drogie!!! dlatego szukam uzywanego!!! mozemy pogadac na priv?? -
♫ MERY Z PAKAMERY ♫
-
Kinga
fajne grono :)
a więc mam do sprzedania:
-matę edukacyjną za 45zł, (prawie nowa)
-bujawkę na stelażu za 49zł,
-stelaż i baldachim do łóżeczka z osłonkami na szczebelki gratis (2 rodzaje i na tył łóżeczka za główką dziecka) za 49zł,
-zestaw ubranek dla dziewczynki na rozm. 86 - 92, 5 dresów, bluza z kapturem, 2 bluzeczki, golf oraz spodenki ogrodniczki za 129zł
-wózek wielofunkcyjny w dobrym stanie za 100zł
mogę przesłać zdjęcia wszystkich rzeczy zainteresowanym na maila
no i wiadomo że bujawka i wózek to raczej do osobistego odbioru ze względu na gabaryty
jakby co piszcie - mam również sporo bucików dla chłopca i dziewczynki... ale nie wszystko naraz; )
-
Anonim
kupie fotelik do samochodu od 13 kilo
tzn mowa o tym takim juz modelu siedzacym dla cdzieci od roku
-
Anonim
-
Anonim
wlasnie tez mam wlasciwie do sprzedania
nowiutki rozek prawie w ogole nie uzywany moze raz z wyjmowanym wkladem z korka sliczny za 25 zl
kupilam go za 60;/
rowniez dwa nosidelka jeden fisher price utwardzonym oparciem niebieski z motywami bieli za 20 zl
i koszt przesylki
musze jeszcze posprawdzac
kontakt gg 3815433 -
Anonim
ja właściwie już wszystko mam dla mojej Julki potrzebujemy jeszcze fotelik do samochodu dla noworodka....... -
Anonim
mam taki fotelik firmy deltim z wkladem dla noworodka z daszkiem kolor brazaowy troche porysowany od bujania