Counter-Strike [5122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karolina asd

Cześć mam taki problem : steam mi działa normalnie ale jak załączam cs-a to sie tak buguje ze mam cały ekran czarny nic nie mg zrobić a to chyba wszystko przez to ze rozdzielczość zmieniłam . Próbowałam już wszystkiego , grzebałam w właściwościach , odinstalowywałam i instalowałam ponownie i nie pomogło ..
    formata nie chce robić więc proszę o pomoc :)

karolcia ..
  • galarek

jeśli chodziłoby o rozdzielczość, sama by Ci się zmieniła więc nie w tym tkwi problem...
  • Kacper

NIE PAMIETAM hasła i odpowiedzi na pytanie pomocnicze czy moge te dane znalesc w któryms z plików w folderze steam?

Wszystkie pliki steama są od poczatku wiec było odnotowane logowanie.
  • Anonim

Kiedys dalo sie odzyskac haslo ale jak byles zalogowany. Byl taki za czas steama v3. Niedawno go sprawdzalem an 2010 i nie dzialal. Jak posiadasz key od 1 gry to mozesz napisac do supportu prosbe o reset hasla.
  • igorr7

Witam,więc tak gram sobie dziś nagle komp mi się zawiesił poczekałem 20sekund aż się odwiesi nic,zrestartowałem go,monitor czarny nic nie odpalało,poczekałem zobaczyć czy windows się załadował,wciskam klawisze num lock , capslock (na klawiaturze u mnie się zapalają diody) po kilkuktrotnym wcisnięciu nawet dioda nie drygła,niewiem co mam z tym zrobić , bo nawet nic nie widać...tak sobie sądze że padła grafa (geforce 7100gs)...szkoda.... może ktoś wie co z tym zrobić?
  • LCB.

sprawdzić inną kartę
    lub inny monitor.

ale skoro nie ruszają diody od klawiatury,. a masz pewność że komputer ma zasilanie to może być wszystko pozostałe
  • yelondeK

idąc za radą kolegi wyżej możesz równie dobrze sprawdzić inny komputer ...
  • LCB.

właściwie to na samym początku powinien zrobić; )
  • MikuS

Witam mam maly problem.. dalem kumplowi kompa zeby zrobil format.. poszlem do niego zainstalowal CS i dzialal na jego monitorze.. przychodze do domu wlaczam CS pokazuje sie loading minimalizuje sie rozdzielczosc sie zminenia znow sie maksymalizuje i wylacza calkowicie a rozdzieloczosc powraca taka jaka byla.. doradzicie mi cos?? na moim starym kompie i na tym monitorze CS dziala bez zarzutow. z gory dzieki
  • Barixx _PL

wszedłem raz na serwer i jakby zawirusowało mi się Menu Csa np. jak nacisne find server to odpala się jakiś angielski serv.Co z tym zrobić?
  • Mietek Nowak

JA mam problem taki :Właczam Cs 1.6 i klikam na find serwer,i od razu włacza mi jakiś serwer, za każdym razem ten sam.plis pomuszcie.
  • Kamil

Mam taki problem polega on na tym ze po wejsciu do condition zero pogram mniej wiecej ok.30min zaczyna strasznie scinac i dopierdo reset kompa pomaga i tak w kolko jak zresetuje to znowu 30 mi.
  • SzEf ™

>Barixx _PL napisał
    >wszedłem raz na serwer i jakby zawirusowało mi się Menu
    >Csa np. jak nacisne find server to odpala się jakiś
    >angielski serv.Co z tym zrobić?

kolego muszisz z Cstrike_polish/resource wykasowac plik gamemenu tylko nie pamietam rozszezenia jakie tam jest bo mialem to samo.

a tak pozatym tez mam taki problem iż, odpalam csa, lacze sie na serwer i gdy sie polacze cs sie zcina i nie da rady nic zrobic. wylaczyc da sie tylko poprzez zakonczenie procesu.
    HELP me??!!
  • Lukas Anonim

Witam wszystkich. Mam csa ns i grałem sobie normalnie a dzisiaj rano wchodzę i wyskoczył mi błąd ,, Error 5899: Metadate file missing or domages [ -1 ] !!! " Jest to tak, że klikam na ikonkę csa, pokazuje się czarny ekran, wyłącza się i wyskakuje ten błąd co napisałem wyżej. Gram na csie,, cstrike_16_v42_nonsteam ZCP ( zajmuje 202mb). Czy mógłby mi ktoś pomóc z tym problemem?? Albo wysłać link do pobrania jakiegoś csa. Moje gg 24561514.
  • Crux

http://peb.pl/strzelaninki-akcji-tp... tu masz cs do pobrania
  • SLOWIK

siemanko mam taki problem ze od jakiegos tygodnia jak brałem wyszukaj serwery to z dnia na dzien wyszukiwało ich mniej a dzisiaj wogole nic :/ wie ktos ocb ?
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)