Counter-Strike [5122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartek

Witam.Potrzebuje rady.Chce kupic sluchawki do cs'a w miare przystepna cena i lepsza jakosc.Jakie polecacie ? limit mam do 150 zł
  • Anonim

http://www.komputronik.pl/Sluchawki... Co prawda 170, ale sa zajebiste. Gralem na nich u kumpla i niedlugo tez beda moje :D Jakosc jakoscia, ale jak tam z twoja dzwiekowka?; ]
  • Anonim

ja polecam Creative Fatal1ty , słuchawki specjalne do cs'a bardzo dobre i tanie :)
  • Bartek

Chodzi Ci dokładnie o kartę dzwiękową ??

Realtek HD Audio.

Od niedawno mam nowego pc dałem za niego 3,500 zł bez monitora więc sprzęt jest dobry.Kiedyś posługiwałem się AMD 700MHz xD To była maszyna :P Ten mój pc'cik jest już moim 2 pc Składak.Asus Praktycznie wszystkie części
  • Anonim

No ale mogles sobie kupic dobra dzwiekowke :p Masz zintegrowana, ale powinna ci starczyc na poczatek.
  • yelondeK

zawsze możesz uzbierać jeszcze trochę kasy jeżeli bardzo zależy Ci na jakości zakup sobie steel series 5h z zewnętrzną karta dźwiękową (Steel Series 5H v2)
    http://www.ceneo.pl/1163688 ostatnio mocno staniały; ]

PS. No sakson pochwal się u kogo xD no powiedz xD
  • Kamil.

Ja polecam Sennheiser HD 202 nie maja mikrofonu ale jakoś dźwięku jest kozacka. Lepsze od nich są tylko SteelSoundy 5h ale z karta.; ]
  • Kamil.

>Sakson napisał
    > http://www.komputronik.pl/Sluchawki...
    >Co prawda 170, ale sa zajebiste. Gralem na nich u kumpla i
    >niedlugo tez beda moje :D Jakosc jakoscia, ale jak tam z
    >twoja dzwiekowka?; ]

W 4h podobno często się psuje jedna ze słuchawek. ale nie wiem;] Ogólnie mi nie pasują jakość te modele 3,4,5H.
  • Kamil.

• Anonim

Ja również polecam sluchawki firmy creative ''fatal1ty
  • Maciek

microsoft lx 3000 sa niezle ale maja 1 wade mikrofon sie szybko psuje ja z kumplem je mamy i ten sam problem z mikro ale jak jestes bardzo ostozny i wiesz ze tew sluchawki ci nigdy nie spadna to oplaca sie kosztuja w granicach 100 zł
  • Anonim

>WjT ^^ napisał
    >Ja polecam Sennheiser HD 202 nie maja mikrofonu ale jakoś
    >dźwięku jest kozacka. Lepsze od nich są tylko SteelSoundy
    >5h ale z karta.; ]

Wlasnie o nich czytalem niedawno i byc moze sie skusze. Mimo ze nie maja sluchawek, ale jak ma sie dobra dzwiekowke i mikro za dyche to dzwiek bedzie dobry xD
  • Bartek

Mikrofon nie jest mi koniecznie potrzebny.Mi nie stwarza problemu wciśnięcie K i przystawienie ust do mikro i mówić; d więc słuchawki mogą być nawet same bez mikrofonu
  • Kamil.

No tak ale jeśli grasz mixy bądź jakieś spary lub ligę przeważnie są używane programy typu ts i vt, żeby móc mówić info itp i wtedy jest potrzebny mikro; ]
  • rzotkiewa

ja mam steelserries siberria i nie narzekam
  • Siwyy

j/w jak dla mnie rozsądniejsza cena niz przy 5h i tez maja kozacka jakość dźwięku...;]
  • Anonim

Czytalem ze sa wrazliwe na upadki. Prawda to?
  • Maciek

kazde sluchawki sa wrazliwe na upadki
  • Anonim

ta?? -.-'
  • Mihau

Ja miałem słuchafony soniaki jakieś podobno nie do zdarcia, służyły żydom do przerzucania niemców na drugi koniec kanału Panamskiego i przyszedł mój kot i rozpierdolił... i tyle miałem te słuchawki. Teraz mam grzeczne fatalki które owinąłem starą szmatą żeby mi ich kot nie rozsiepał. Są niezłe, imo sybierie lepciejsze.
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)