Counter-Strike [5122]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam pytanie. Nie wiecie może gdzie można nabyć nowiuśką koszulkę mymu? :D
  • Mr.Kacpeer

pewnie spoconą przez luq'a ?! i jeszcze wilgotna !

• Master

stfushop.com
  • Siwyy

czy szanowny moderator poczuł sie nie fajny jak poprawiłem kolege bo zle napisał adres strony i usunoł moj post?
  • ukasz.

To co inwestujesz 100 zł na na tą koszule? :D ja osobiście nie chce rujnować swojego budżetu .
  • Master

>Siwyy napisał
    >czy szanowny moderator poczuł sie nie fajny jak poprawiłem
    >kolege bo zle napisał adres strony i usunoł moj post?

Po co poprawiać, jak link jest dobrze napisany? :)
  • Anonim

http://www.mymym.com
  • Siwyy

>Master :) napisał
    >>Siwyy napisał
    >>czy szanowny moderator poczuł sie nie fajny jak
    >poprawiłem
    >>kolege bo zle napisał adres strony i usunoł moj post?
    >
    >Po co poprawiać, jak link jest dobrze napisany? :)

wczesniej ktos napial sthushop.com zamiast stfushop.com i zostal usuniety post.
  • IwaN

ta koszulka nie kosztuje 100zł; p
    nieco ponad 200zł + koszty przesyłki
  • ciasto

koszulka mymu +3 do skilla
  • miszel

Oj tam pierdzielicie w bambus. Fajnie byłoby mieć koszulkę MeetYourMakers z samego względu że działalność upadła. Teraz to nawet może być unikat. Pamiątka że kiedyś w tej świetnej aczkolwiek rozrzutnej organizacji byli Polacy nie wspominając o samej złotej piątce bo również o graczach Starcrafta.
  • Mihau

...Warcrafta :P
  • miszel

Sory że odświeżam temat ale fajnie byłoby mieć koszuline PGS z 2007 roku.
    Taka polo, po prostu mistrzostwo... ale nigdzie jej nie znajdziesz :(
  • Mihau

Na pewno? Myślę, że na ebayu może by była (znalazłem koszulkę AC/DC z jakiś zamierzchłych czasów i jestem bardzo zadowolony :)). Nic nie gwarantuję, ale - kto szuka, nie błądzi :)

Pzdr
  • miszel

z tego co wiem to jeden model był sprzedawany na WOŚP-ie, poszła bodajże za 400 zł.
  • mÅcgreg

to już nie wystarczą Wam zwykłe koszulki CSa?:)
    Profesjonalnie wykonaną imienną można mieć za ok 50...

Qrwa 200-400 za koszulkę?! - czeba być hartkorem żeby tyle siana wywalać na głupoty:P

• Mihau

Nie rozumiem Cię... niektórzy mają pasję, i interesują się danym teamem, i chcą mieć koszulkę. Nie są to kolejne krezjole, które zaczną zaraz kibicować mTw i sobie ustawiać ich tapetę, bo nie wiem, wygrali z mYm. Ja np. szanuję takich kolekcjonerów. Sam kupiłem koszulkę Manchester United jeszcze ze starym sponsorem (Vodafone) i cieszę się z tego, ale była droga, oj była...
  • miszel

Koleś chyba nie skapnął za bardzo. Nie rozumiesz że to akcja charytatywna na rzecz Orkiestry Owsiaka. W dodatku ja bym jej nie nosił ze względu na autografy naszych mistrzów.
    Gdyby te koszulki z mistrzostw ESWC 2007 były dostępne w sklepie PGS-u to na pewno by się lepiej sprzedawały niż te obecne. Niestety Steelseries na ramieniu dyskwalifikuje je bo teraz PGS ma Razera.

Po za tym nie rozumiem o Co mu biega z profesjonalnym nadrukiem. Koszulkę z imieniem bez konkretnego przesłania potrafi każdy na Allegro zamówić a taka tkanina jak pisałem wyżej ma jakąś historię itp.
  • Mihau

Zgodzę się. Wolę mieć koszulkę z autografem powiedzmy Neo czy Angusa Younga i jej nie nosić, niż mieć tandetną koszulkę z napisem "Michał" lub "Mihau" za 19 zeta z metra Politechnika. Koszulki swoich idoli to historia, a nie byle badziew, który skurczy się w praniu po 2 tygodniach...
  • miszel

Chyba że znajdziemy sobie jakąś firmę co nam umieści loga poszczególnych sponsorów na kołnierzu, rękawach no i klacie.
  • 1
  • 2
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)