Counter-Strike [5122]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mateusz

Witam...
    Mam wielki dylemat ponieważ nie mam pojecia jaki wybrać hosting serwera
    Ja osobiście preferuje Gamepad ale chciałbym usłyszeć inne opinie :)
    1. Gamepad 1000fps - 44zł

2. GamesNet - 66zł

3. WhiteRabbit - 55zł

4 Shooters - 44 zł

5 1shot1kill - 38,5 zł

PS: Serwer potrzebny do grania lig typu ESL,GB oraz gatherów :)

Pozdrawiam
    matheeo

• Master

5 według mnie najlepszych serwerów:

1. 1shot1kil
    2. GamesNet
    3. WhiteRabbit
    4. Gamepad 1000fps
    5. Shooters

• Anonim

Skad wy macie te ceny? Nie bede pisal jaki jest wg mnie najlepszy bo kazdy to mnie zna wie ze powiem gpad.

Gamepad
    Polaczenie sie firm wr i gpad wyszlo na dobre. Jesli chodzi o parametry techniczne po zmianie serwerowni z wdc na atm duzo pingi staly sie lepsze przynajmniej u mnie. Badz co badz choke/loss ktory mialem czesto znikl po przenoszeniu serwerow. Masz autorski panel w ktorym wszystko mozna zrobic tzn wszystko co potrzeba. Jesli chodzi o fpsy to jesli znasz sie na konfiguracji to serwer dobrze trzyma fpsy. U mnie na serwerze ktorzy wraz z kolegami wykorzystuje do miksow fpsy jeszcze nigdy nie spadly ponizej 500 a jak wiemy 500 na luzie wystarczy by zapewnic sobie komfort. To serwerow jest dodatkowo darmowe hltv ktore nagrywa, jednak nad ta opcja trzeba popracowac bo demka nie sa pakowane, jednak z tego co wiem pracuja nad tym. Dodatkowo z Tomkiem mozna sie dogadac i mozesz zawsze utargowac mniejsza cene; ] BTW jesli kupisz gpad moge pomoc w konfiguracji.

GamesNet
    Kazdy zna przez co gnet ma stosunek jakosci do ceny. Jednak teraz sporo ta jakosc zmalala a cena nie. Z tego co wiem tez maja w miare panel. Osobiscie mysle ze teraz Gnet leci tylko i wylaczanie na wyrobionej opinii.

WhiteRabbit
    Praktycznie to samo co Gpad. Jednak tutaj jest troche gorszy panel, bardziej rozbudowane opcje z hltv. max ticrate 500. Procki amd ktore dobrze trzymaja fpsy. Rowniez mozna sie dogadac z cena.

Shooters
    Podobnie jak Gnet tylko ze jakosc sporo spadla. Co do jakosci gry mowie tylko po publikach bo nie zdarzylo mi sie zagrac na serwerze z tego hostingu. Moze dlatego ze rzadko gram na wyjezdzie; ]

1shot1kill
    Moim zdaniej najlepszy na publiki lecz daje rade takze i pod cw. Jednak wolalbym cos lepszego

Chyba to by bylo wszystko. Teraz pewnie beda polemiki ze gnet jest zajebisty etc. Enjoy
  • miszel

Zgadzam się z Saksem. Gnet ostatnio ssał i chyba dalej ssie bo nie mogę zagrać :/
    Zamiast gpad-a wolałbym jednak shooters :)
  • Siwyy

http://www.unixstorm.org bije o głowe wszystkie gamepady whiterabbity i 1shoty :)
  • Anonim

>Siwyy napisał
    >www.unixstorm.org bije o głowe wszystkie gamepady
    >whiterabbity i 1shoty :)

Jeszcze napisz dlaczego
  • Rocker

Ja bym ci radził Gamesol.pl
    -Serwer bardzo dobrej jakości, niskie pingi
    -Szybka pomoc w razie jakichkolwiek problemów
    - Panel serwera bardzo prosty w obsłudze
    Możesz też przejrzeć inne oferty, bo również są bardzo interesujące
  • d0gi

a ja powiem wam tak ze broken-arrow poniewaz kazdy server trzyma 1000 fps i to widac z nie ze pisza 1000 fps i tak jest tylko napisane a jak wejdzie 10 osob to nagle robi sie kolo 300-400 moze ceny na broken arrow nie sa tanie ale trzyma server standard
    http://www.broken-arrow.pl/?str=35

i jako 2 hosting tez polecam jak poprzednik unixstorm

w ostateczności white rabit :)
  • ρяzєєємєк

biorąc pod uwagę serwery jakościowe (1000fps):

1. shooters (jedyny - to olbrzymia cena publica, aż 24zł/slot)
    2. unixstorm (od dawna top1/top2 hosting)

dalej jest spora przepaść ..

potem każdy na 3 miejscu może sobie postawić co uważa za lepsze:

- gamesnet
    - whiterabbit
    - 1shot1kill
    - gamepad
    - zabijaka

mniej więcej stoją na tym samym poziomie, fakt że zabijaka posiada serwery 1000fps ale są one nie tak dobrej jakości, poza tym są spadki fps.

tyle ode mnie w tym temacie; ))
  • d0gi

>ρяzєєємєк napisał
    >biorąc pod uwagę serwery jakościowe (1000fps):
    >
    >1. shooters (jedyny - to olbrzymia cena publica, aż
    >24zł/slot)
    >2. unixstorm (od dawna top1/top2 hosting)
    >
    >dalej jest spora przepaść ..
    >
    >potem każdy na 3 miejscu może sobie postawić co uważa za
    >lepsze:
    >
    >- gamesnet
    >- whiterabbit
    >- 1shot1kill
    >- gamepad
    >- zabijaka
    >
    >mniej więcej stoją na tym samym poziomie, fakt że
    >zabijaka posiada serwery 1000fps ale są one nie tak dobrej
    >jakości, poza tym są spadki fps.
    >
    >
    >tyle ode mnie w tym temacie; ))

jeżeli dałeś gamepada niżej od gamesnetu to chyba nie wiesz ze to stoi na tych samych serwerowniach i na tych samych maszynach i jak twoim zdaniem shooters to najlepszy hosting to pozdro dla ciebie a tak btw sprawdź czy twój pro serwer z shootersa trzyma 1000fps przy 10 graczach myślę ze na pustym serwerze może bd 1000 ale jak wejdzie parę osób to spadną do 400 jak nie mniej
| |

Grono poświecone grze Counter-Strike w każdej postaci: - Counter-Strike 1.5 - Counter-Strike 1.6 -...

Fotki

Miejsca grona (0)