• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ﻞā©oℓ←

co sadzicie o myszce a4tech x750bf?? opłaca sie wymianiac
    dobrego logitecha ultraX 800dpi na nia??
  • Anonim

ja mam X-750F i jest kozak
  • Anonim

mailem mx 510, teraz mam 518, i nie zamienl bym jej na zadnego a-4pecha; ), z tego co wiem nie nazekaja na nia, z wyjatkiem materialu z jakiego jest zrobiona;/
  • Anonim

sprzedam Logitech G3 - nowka, w pudełku - cena 160zł/ prv
    http://www.4max.pl/default.asp?g=11...
  • Anonim

logitech G5 jak dla mnie najlepsza wcześniej miałem A4tech x750f jak na swoją cenę zajebista,
  • Anonim

Ja mam Logitecha mx1000, wypasiona sprawa. Kupiłem ją za 220 zł teraz na allegro po 160 śmigają. Jeden z najlepszych produktów tej firmy. Jedynym mankamentem są fale radiowe, mieszkam na głównej ulicy w mieście i każdy samochód z cb radiem powoduje zakłócenia i myszka zaczyna fixować. A tak poza tym mycha naprawdę super!
  • Methanabol

ja mam myszkę optyczną za 19zł i wymiatam :P
    ale tak mówiąc poważnie myszka to nie sukces liczy sie dar do gier typu cs, cod; )
  • russi

mialem myszki za 200/150/100 zl...kazda z nich zaliczyla mocne pierdolniecie o sciane, w rezultacie kupilem myszke w jakims rtv/agd za 10zl....ona jest przecudowna:D
  • siojo

ahhaha xD dobre; p a ja karam na a4techu x7 i jest spoko
  • Misza

ja mam e5 z tego wielkiego pudla w media markt. mam drozsza wersje za 26 zlotych chyba, ta za 19 nie ma podswietlenia.
  • Kamil

mam problem z myszaka w canterze:/ mianowicie jak ruszam do gory to mi celownik leci na dol i na odwrot...;/ sadze ze tak nie bylo i nie jest bo dosc ciezko sie gra:( wiecie moze jak to naprawic??
  • ﻞā©oℓ←

wez opcje>mysz i odznacz "odwróć osie"

to chyba jest to

pozdro
  • Anonim

Razer Lachesis koloru niebieskiego
  • wiörze wiewiörze™

a ja mam x7 i jestem zadowaoly idealana dla osob które po godznice dziennie ,; p polecam
  • ﻞā©oℓ←

intellimouse explorer 3.0
  • Anonim

myszki logitecha G są dobre
  • Vanguard

logitech revolution, ale w sumie chcialbym przerzucić sie na razora, a przynajmniej tylko do gier, bo jezeli ktos korzysta z programow graficznych, revo jest genialna.
  • Iwo

Ja mam razera DeathAdder
  • Kubus

mi sie bardzo podoba mx518 gram na nim juz troche wczesniej mialem ie3.0 i byla tez ok ale mx> all no i jeszcze gralem na mx310 tez gicior; )
  • Anonim

Ja mam Logitech G5 tylko ta nowsza dla mnie zajebista fajnie sie z nia gra w CS:S Xd
  • 1
  • 2
| |

Counter Strike Source .:Jest to najlepsza odsłona "Counter Strike" która łaczy w sobie CS:1.6. ...

Fotki

Miejsca grona (0)