- 1
- 2
-
ﻞā©oℓ←
co sadzicie o myszce a4tech x750bf?? opłaca sie wymianiac
dobrego logitecha ultraX 800dpi na nia?? -
Anonim
-
Anonim
mailem mx 510, teraz mam 518, i nie zamienl bym jej na zadnego a-4pecha; ), z tego co wiem nie nazekaja na nia, z wyjatkiem materialu z jakiego jest zrobiona;/ -
Anonim
sprzedam Logitech G3 - nowka, w pudełku - cena 160zł/ prv
http://www.4max.pl/default.asp?g=11... -
-
Anonim
logitech G5 jak dla mnie najlepsza wcześniej miałem A4tech x750f jak na swoją cenę zajebista, -
Anonim
Ja mam Logitecha mx1000, wypasiona sprawa. Kupiłem ją za 220 zł teraz na allegro po 160 śmigają. Jeden z najlepszych produktów tej firmy. Jedynym mankamentem są fale radiowe, mieszkam na głównej ulicy w mieście i każdy samochód z cb radiem powoduje zakłócenia i myszka zaczyna fixować. A tak poza tym mycha naprawdę super! -
Methanabol
ja mam myszkę optyczną za 19zł i wymiatam :P
ale tak mówiąc poważnie myszka to nie sukces liczy sie dar do gier typu cs, cod; ) -
russi
mialem myszki za 200/150/100 zl...kazda z nich zaliczyla mocne pierdolniecie o sciane, w rezultacie kupilem myszke w jakims rtv/agd za 10zl....ona jest przecudowna:D -
siojo
-
Misza
ja mam e5 z tego wielkiego pudla w media markt. mam drozsza wersje za 26 zlotych chyba, ta za 19 nie ma podswietlenia. -
Kamil
mam problem z myszaka w canterze:/ mianowicie jak ruszam do gory to mi celownik leci na dol i na odwrot...;/ sadze ze tak nie bylo i nie jest bo dosc ciezko sie gra:( wiecie moze jak to naprawic?? -
ﻞā©oℓ←
-
Anonim
-
wiörze wiewiörze™
a ja mam x7 i jestem zadowaoly idealana dla osob które po godznice dziennie ,; p polecam -
ﻞā©oℓ←
-
Anonim
-
Vanguard
logitech revolution, ale w sumie chcialbym przerzucić sie na razora, a przynajmniej tylko do gier, bo jezeli ktos korzysta z programow graficznych, revo jest genialna. -
Iwo
-
Kubus
mi sie bardzo podoba mx518 gram na nim juz troche wczesniej mialem ie3.0 i byla tez ok ale mx> all no i jeszcze gralem na mx310 tez gicior; ) -
Anonim
Ja mam Logitech G5 tylko ta nowsza dla mnie zajebista fajnie sie z nia gra w CS:S Xd
- 1
- 2