Cukrzyca [462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Ciocia Igiełła*

Wiem ze moze to nie jest temat do zbytniego chwalenia sie, ale ja natomiast jestem ciekawa do jakiego stopnia mozna np zapomniec o insulinie, czy zawsze tak samo wysokie cukry odczuwacie, ogolnie jak sie czujecie itp;>
  • E^^ilka

znaczy największy od zachorowania? bo jak zachorowałam to 600 coś miałam. a teraz największy to 570; ] jak sie czułam? ogólnie można było powiedzieć, że dobrze; ) chyba gorzej się czułam z odrobine niższym. przy takim cukrze próbuje nie wpadac w panike i najchętniej bym leżała w łóżku.
  • Lina

Oprócz zachorowania (ponad 500) to miałam 500 ileś po tym jak przyjechało do mnie pogotowie gdy miałam 43 cukru i wstrzykiwali mi glukoze. Nie pamiętam jak się czułam.
  • *Ciocia Igiełła*

To zaszaleli;)) ja po przyjeździe do szpitala mialam 438...nie tak źle;PP najwyzszy to chyba 580 cos.....pamietam ze zajebiscie sie czulam, zjadlam obiad, zrobilam zakupy, posprzatalam w pokoju, odrobilam lekcje a zmierzylam bo kolacje chcialam zjesc:DD
  • Anonim

228 jak zachorowałam a najwyższy to 220 no i czasem dość wysoki (ok 200) mam jak zapalę sobie mary jane :D
  • Dunay

oj to szalejesz z tym cukrem doprawdy ...
  • Anonim

jak zachorowałam i trafiłam do szpitala to miałam ponad 800...jak to określili lekarze : stan niemalze agonalny...
    Od tamtego czasu najwyzszy moj wynik to chyba 425....
  • *Ciocia Igiełła*

Po mary jane masz wysoki?? ja mam niedocukrzenia;DD
  • Silwia

raz w żyyciu miałam 540 i już więcej nie chcę..
  • Julaszek

jak trafiłem do szpitala, to 755 - pielęgniarka mnie wyśmiała, jak powiedziałem, że 'trochę chcę mi się spać'

a od tej pory najwyższy to chyba 289 :]
  • *Ciocia Igiełła*

a mam pytanie, a ile chorujecie??
  • Julaszek

od jakiegoś miesiąca :) a dowiedziałem się będąc na wakacjach nad morzem :]
  • *Ciocia Igiełła*

to ty kot jestes;))) wszystko przed Toba;)) ja kotek choruje prawie 13.... LAT:))
  • Wanna come in... ?

Ja mam cukrzycę od 3 lat, a do szpitala przyjechałam z cukrem 660. Od tamtej pory mój najwyższy to 391.:)
  • Wanna come in... ?

":)" jest tam właściwie nieadekwatne.:P
  • *Ciocia Igiełła*

hehehehe ja to jestem taka pogodynka i czesto myle swoje samopoczucie "normalne" z wysokim cukrem:)) np kiedy ma padac deszcz strasznie spac mi sie chce, i wczasami mysle ze mma wysoko a tu np 102 i wiedz teraz panie kiedy trzustke uruchomic;D
  • PaT

w szpitalu maialem oko 1200+ a teraz najwyrzszy to hi - 600+
  • *Ciocia Igiełła*

dobryyyyy fiolke insuliny dla tego pana:P
  • Lina

Ja choruję 9 lat. Niedawno 9 minelo :)
  • Anonim

Jak wykryto, to miałem 380.
    A najwyżej jakieś 480.
| |

Chorych w Polsce jest coraz więcej, a wciąż tak mało ludzi się orientuje, o co w tym schorzeniu...

Fotki

Miejsca grona (0)