-
kurten
w imieniu swoim i reszty witam nowy nabytek w postaci kobiety, sztuk jedna. twoje pojawienie sie cieszy niezmiernie gdyz dotychczas grono nasze mialo stricte meski profil a to nie sluzy zbyt dobrze zadnej spolecznosci. witaj zatem. a tak na marginesie to zdjecia wypchanego mrowkojada i malpy sa ohydne. traktuj to jako komplement. -
w takim razie bardzo mi miło, tak na marginesie mrówkojad jest rzeczywiscie lekko przykurzony, ale nie nazwalabym go ohydnym, raczej zaniedbanym
-
kurten
mysle ze sprawa drobinek materii na mrowkojadzie nie odgrywa tu roli. jest ohydny bez wzgledu na okolicznosci przyrody. kojarzy mi sie z taka gablotka w sali biologii w ktorej byla kura i glista ludzka w formalinie. ale tibet i spolka lubuja sie w grozie i ohydzie wiec wszystko zdaje sie byc na miejscu. -
Jesienny
Kurten to znany milosnik wypchanych futrzakow i dresow adidasa, nie martw sie :] (MSPANC) -
-
Absolutnie sie nie martwie. Mrowkojad i malpiatka kojarza sie prawidlowo, bowiem naprawde zamieszkuja pewna przytulna gablotke w instytucie zoologicznym; ) Poza tym emanuje z nich wewnetrzne piekno i maja oczy ze szkla (co nadaje im dramatyzmu), wiec pozostana w mojej galerii mimo wszelkim przeciwnosciom losu (ha!):]
-
kurten
jesienny ziomie. dresy mam z wyzszej koniecznosci kosmologicznej. a co do wypchanych stworzen to napawaja mnie przestrachem i zaduma nad ich okrutnym losem. w skrocie: nie lubie na nie patrzec. -
Jesienny
Ach tak zapomnialem ze razem ze mna jestes milosnikiem foczek, przepraszam kurtenku drogi... -
kurten
jesienny: cmok cmok misiaczku. tylko zmien gatki zanim pojdziemy sie dotykac. -
Anonim
Przepraszam, że przerywam w tak miłym kierunku rozwijającą się pogawędkę, ale chciałam zaznaczyć swoją babską obecność i przywitać obecnych. -
kurten
nic nie przerywasz bo ta pogawedka ustala jakies dwa miesiace temu i chyba juz nie ruszy dalej. witamy witamy. jako druga dama w tej meskiej szatni zostaniesz nalezycie skatalogowana i dostaniesz czysty recznik. -
Trotula
a ja jako trzecia załapię się na czystą malutką ściereczkę do naczyń? :] -
Jesienny
-
masochistka
-
Anonim
-
Tykylevits
-
Anonim
-
Tykylevits
-
Anonim
<..<...<myzogino dreams>...>...>
a jak byłoby pięknie gdyby jednak wszyskie kobiety zniknęły... thats my special plan for this world , uff
Neoweiningerystka