CXVI L.O Bełska 1/3/ ZS Nr.39 [422]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

poniewaz robi sie na dworze coraz ładniej i aura coraz bardziej sprzyja spotkaniom, znowu sprobuje sie wykazac i zorganizwac male spotkanko klasowe, choc nie tylko...
    czekam na propozycje dot. terminu i miejsca [gdzie kto woli, pola, pub, knajpa etc]
  • Cinek_ru(L)z

Ja, stęskniony za przebywaniem na trawie jestem za polami.. albo może Oliwka..?
  • Anonim

nieeeeeeeee, znowu mnie bedzie podrywal jakis facet
  • Anonim

racja...
    z racji ze słyszalam,ze oliwka zeszla na psy
    i dla bezpieczenstwa Myshaka [z całym szacunkiem, bo lubie jak tanczy; )]
    Oliwka zostaje odrzucona!
  • Anonim

To ja proponuje moze Klopa, albo Qfajke na sniadeckich.
  • Cinek_ru(L)z

to w takim razie, chroniąć analną cnotę myshaka proponuję pola...
  • Anonim

tak tak tak pola to bardzo dobra propozycja :D:D:D:D
  • Cinek_ru(L)z

wiem :D
  • Anonim

Coz, pozostaje mi chyba przychylic sie do propozycji pojscia na pola. Musze jednak przyznac, ze nie jest to moj faworyt.
    Tak to bywa, pies sie topi, lancuch plywa
  • Grono.Net

Cze!
    Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności panie, których nie widziałem od dłuższego czasu...
    (o co chodzi w temacie myshak & pola?)
  • Anonim

ojjj to ja się czuję pozdrowiona w szczególności, bom panią dawno nie widzianą:D:D:D
    a Myshu no chyba jakoś przeżyjesz te pola... prawdaaaa???
  • Anonim

no przezyje, przezyje. Co mam zrobic :)
    Na polach przynajmniej tani Belfast sprzedaja (ktory nota bene na cieplo smakuje jak ten sok z groszku w puszce :D )
  • Anonim

OK Leute!
    to kiedy uzadzamy to spotkanie?
    proponuje sobote kolo 12.00
    co Wy na to?
  • Anonim

mnie w sobociszcze nie ma. Do niedizeli jestem w gorach
  • Cinek_ru(L)z

ja w soboty mam mecze, dla mnie najlepsze są piątkowe wieczory i inne dni powszednie :( wiem że małej ilości osób to pasuje ale ja i tak nie jestem niezbędnym elementem spotkania...
    chyba każdy kwietniowy łykend mam zajęty
  • Agata

czy wszyscy są mile widziani???
  • Anonim

no ba! pewnie ze wszyscy inaczej ustalalibysmy spotkania potajemnie, a nie na forum :>
  • Anonim

To moze sie spotkamy 8.04 (piatek) ok 18.00 przy stacji metra Pole Mokotowskie (to po prostu dbry punk orientacyjny)?
    Wszscy mile widziani :)
    Kto za? Kto Przeciw?
  • Agata

skoro wszyscy są mile widziani to biore Cypriana aaahahahahaha
  • Próżny Bezczelny Hipokryta

ow ow ooo wszyscy mile widziani jak faaajnie i agatka w plecaczku na plecach nie bedzie musiala mnie przemycac jow jow jow jak miiiiloooo a czy moge zabrac zabaaawki :o)
    A tak na powaznie to pozwolcie Agacie przyjesc Ona nie jest taka sztywna :P ja tam moge zawsze byle nie od poniedzialku do piatku miedzy 8 a 17; )
  • 1
  • 2
| |

CXVI L.O/Zespół Szkół Nr 39 im. prof. Edmunda Jankowskiego w Warszawie - szkoła ponadgimnazjaln...

Zespół Szkół Nr 39

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)