Cypress Hill [303]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sebek

Witam:]
    Topic dotyczny zeszłorocznego koncertu Cypressa na "Heineken music opener festival" w Gdyni, który odbył się w piątek 2 lipca na Skwerze Kościuszki.
    Ciekaw jestem czy ktoś z was na nim był a jeśli był to jak go wspomina?
    Ja osobiście byłem na nim z kumplami i szczerze mówiąc tak dobrze jak na tym koncercie to dawno się nie bawiłem :) Nie spodziewałem się ,że Sen Dog i B Real będą aż tak tryskali energią na scenie i poderwą w 5sekund tłumy do zabawy...
  • rastabrat

Ogólnie swego czasu mówiło się o CH jako o najlepiej grającej koncerty kapeli.
    Ja widzialem DVD co prawda jest zajebiste ale tam ta moc tak nie dziala.
    Na Open'er nie bylem bo bałem się ,że potraktuje się ich jako gwazde dla Nasty's i wszystko sie ograniczy do zagrania "what's yours number"
  • boska

whats ure name ..nie grali akurat i to bylo do przewidzenia bo to hicior z polskiego radia:P
    za to grali stos zajebistych kawalkow..wyszalalam sie strasznie!!!!!
    koncercik byl naprawde wypas!!!!
    i oplacalo sie jechac pol polski zeby ich uslyszec na zywo....:)))

pozdro dla wszystkich ktorzy byli reszta i tak nie wie co stracila:P..hehehe
  • rastabrat

Żałuje..
    Ale ja za to założyłem jedyne polskie grono o Cypress:P
  • boska

i dzieki ci za to Rastabracie:)
    buzka!!
  • Anonim

byłem byłem
    i przez to że boska blantów skrecac nie potrafiła wtedy(już ją nauczyłem:P) no i że skwiotu to nachal;D cały czas stałem i musiałem skręcac, ale było przezajebiście
    dwa najlepsze koncerty jakie wspominam w zyciu to cypress hill i gentleman
    a teraz się szykuje następny haineken
    będe i Ci Boska opowiem jak było;P
    narka Cypress Soldiers
  • boska

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jak ty tak mozesz...paskuda!!!!!!
    ja ci za to bede slac zdjecia z NY...heheheheheh
    z zajebistych imprezek:P
  • Szczygi

ja nie byłem niestety i do dziś załuje....chociaz CH nie byli gwiazda wieczoru tylko Pink:/...ale za to widziałem ukrywki z koncertu przeplatane wywiadem z Muggsem na Viva Polska i musze przyznac ze lepiej by to wszystko wyglądało na hard core'owo to znaczy z gitarką bassem i całym zestawem perkusyjnym
  • Anonim

HAHAHAHAHA!!!!
    A JA BYŁEM!! I NIE ZAPOMNĘ TEGO DO KOŃCA ŻYCIA!! NIE, NO BYŁO NIESAMOWICIE!! Przy "Hits from the bong" wszyscy, łącznie z cypressem zaczeli jarac na koncercie, nie no było rewelacja... W tym roku tez bylem = SNOOP $ LAUERYN HILL!! I było po prostu bosko!!
  • Dustekjestnafacebook

Snoop gral z karty na której było X (tu wstaw "Poland"/""Polish", "Germany"/"German" lub "England"/"English"). Takie miałem wrażenie.

Lauryn - świetnie grała jak na siebie.
  • Anonim

hej:)
    niesamowicie bylo uslyszec to na zywo:) byly wszystkie kawalki na ktore czekalam
  • ol

u mnie cypressmania odezwała się stosunkowo niedawno. od albumu till death do us part. singlowy what's your number przez długi czas mnie bujał, potem cały album i tak się zaczęło...
    koncert - bylam,ale wtedy bardziej szalałam na the music niz CH. wielu utworów po prostu nie znałam, ale i tak było genialnie
  • The Uncanny Hany

nawrocona; )

witaj w rodzinie :)
  • Shoemaker.

Jezeli chodzi Koncert Cypressa to niestety nie bylem!!! Najlepsze bylo to ze trzymalem 2 bilety na Cypressa w dzien koncertu; \ Na cale nieszczescie mieszkam we Wroclawiu a z tego miasta jest "troszeczke" daleko do Gdyni; ] Ale odbije sobie to w przyszlosci i na bank gdzies pojawie sie na ich koncercie! W tym roku bylem na Snoopie i Lauryn Naprawde dobra imprezka przy dobrej muzyce; ] Fajniutka chmurka unosila sie nad naszymi glowami; D
| |

Cypresowe Wzgórze. Jesteśmy winni grono temu najlepszemu rapowemu zespołowi w historii muzyki. Kt...

Miejsca grona (0)