-
Lasencja; )
to forum dotyczny wspaniałego, niepowtarzalnego i najlepszego teatru "Bez kitu"!!!
Wpisujcie uwagi, wspomnienia i inne takie duperele -
Anonim
gralem glowną role ostatnio :) i pore innych hehehe.... musialem sie kochanie pochwalic :) moze bedzie to ktos z branzy czytal i dostane posade na sprzątacza w teatrze Roma :) -
Lasencja; )
główna nie znaczy dobra :P
ja też grałam kilka ciekawych ról... i to chyba całkiem nieźle :> -
Anonim
to fakt :P a co Twoich, to mnie najbardziej podobala sie Twoja rola w murze -
-
Lasencja; )
mnie też !!!
Ja w ogóle uwielbiam tę sztukę :D
Pozdro dla wszystkich ze starego składu -
Anonim
-
Solveig
ja wol ja tez pamietam nasze cudowne spektakle .... szczegolnie wino na murze:D ogolem fajny byl nasz teatrzyk.... -
Anonim
A kto pamieta nasze przygotowywania?? tzn... kiedy trzeba bylo rekwuizyty zdobyc?? o... dzialo sie jak nas niebiescy panowi spisywali w pno :) -
Lasencja; )
-
Anonim
do ogółu kochana... do ogółu... ale fakt faktem ze do Rudego tez :) hehe -
Solveig
ej no bywa chcialem dobrze i prawie mi wyszlo ... tak wlasnie to ja juz nei mam tych 15 pkt. :D minal ostatnio rok!!!!!! a ja bym sobie jeszcze [pogral w bez kitu.... -
Anonim
a kto powiedzial ze my grac nie mozemy?? sie pojdzie, sie zagada i sie zagra :) -
..::angel::..
gdyby nie nasza kochana Anitka to nie było by bez kitu
to były czasy...!!
było naprawde super.
a mur to i kapturek były the best!!:) -
Lasencja; )
Ruda !!!!! Ja to bym jeszcze raz zagrała agentkę !!!!!!! Aż się łezka kręci w oku. -
Karla
O, chipsy przyszły... Ja oprócz Muru najmilej wspominam Kapturka, a konkrtnie nasze przygotowania do przemiery. Dobrze, że Anita tego nie widziała... Przyznam nieskromnie, że spodobało mi się to zwalnianie wszystkich z lekcji "bo próba"... tylko do Kolby nie miałam odwagi pójść. Nie ze względu na siebie, bo mnie nigdy nie uczyła, ale ze względu na Anitę, i tak miała u Kolby niemiło.
Laseczka, wykopałam naszą kasetę z PARÓWĄ!!! Wpadnij do mnie któregoś dnia, to posłuchamy! -
Lasencja; )
Karla !!! Masz tę kasetę??? Zajebiście....
Za jakiś czas się u Ciebie pojawię :D -
Karla
No ba że mam! Wpadaj kiedy chcesz, tylko daj znać wcześniej, żebym w domu była! -
Szajba
widze, ze prawie caly stary sklad sie tu zebral.... spoko.... mozemy cos reaktywowac. naprzyklad mur, albo czerwonego.
tak na gwiazdke, albo kiedy oni tam maja jakies swieta. Jednak najbardziej mi sie podobalo jak pilismy wino na scenie bo niebylo jak go zastapic. Zreszta sami wiecie, ze ja to lubie wszystko co z winem zwiazane oprocz kaca :)
Pozdro dla wszystkich
Bez Kitu :) -
Lasencja; )
Możemy zrobić prezent dla Szanownej Pani Pilszyk, dajmy na to na jej urodziny i walnąć "Czerwonego Kapturka" w starym składzie... Co wy na to???? -
Anonim