-
Student; d
Witajcie :D
mam wielki problem...
z egzaminu miałem 66pkt a łącznie 101 i nie wiem czy isc do cyrku,,, prosze, dajcie jakies rady... na początku było zgłodzonych 76 osób, a teraz chęc chodzenia potwierdziło tylko 35osób.. ile bedzie klas pierwszych. Ile obecnie ejst klas 2??
pzdr -
Anonim
Witam! powiem tak... chodzilem do cyrku przez 4 lata i szczerze mowiac to z roku na rk jest coraz gorzej, ale to tez zalezy kto co lubi... ogolnie nie polecam... juz bardziej wilanow czy piaseczno, ale decyzja nalezy do Ciebie. klas drugich jest 3 chyba.... do wyboru masz kilka opcji- ekonomiczna, sportowa i jakies tam... -
Student; d
Podobno odkąd zminił sie dyrektos jest całkiem ok...
i coraz lepiej...
kłopot taki ze tylko cyrk jak narazie mi został bo do wilanowa zaliczłem sie jako drugi na rezerwie... jutro jade odnowic papiery do drugiej rekrutacji...
dlaczego uwazasz ze ejste coraz gorzej??
co sie zminia?
-
Anonim
Artur... ludzie sie zmieniają... szkola jako szkola jest fajna, ale co by z nią nie robic, to wciąż pozostanie cyrk... a co do ludzi, to albo ja sie starzeje, albo tam naprawde coraz wiecej idiotów... choc fajne osoby tez są... powiem tak... jesli masz gdzie isc indziej, to lepiej skorzystaj, bo z cyrku juz nigdzie raczej nie przyjmują... wiesz... renoma nieodpowiednia zostala...ale z kolei powiem tak... nauka- jesli ja skonczylem tą szkole nie zdając tylko raz, to kazdy moze ją skonczyc, wiec wymagania sie domyslasz :) ale pamietaj, ze nie chce wplywac na Twoją decyzje, to jest Twoje zdanie, zeby nie bylo potem, ze przez jakiegos debila zle wybrales... :D:D:D:D -
-
Student; d
nie no, pretensji nie bede miał napewno :) chce sie tylko poradzic...
Ty mówisz ze juz po cyrku nigdzie nei przyjmują, a podobno w tamtym roku prawie wszyscy poszli na studia, z czego 40% to dzienne... no i juz mam mętlik w głowie :/
-
Szymciak
>w tamtym roku prawie wszyscy poszli na >studia, z czego 40% to dzienne...
hmmm co ty pitolisz, jakie 40% czy to dzienne panstwowe ...:> hmmm 40% to probowalo z tego co wiem sporo sie dostalo ale czy sa na 3 semestrze hmm ciekawe ... -
Anonim
nie nie.... zle mnie zrozumiales... chodzilo mi o to, ze jesli np w polowie roku zdecydujesz sie przeniesc, to marne szanse są na to... -
Student; d
-
Student; d
pały jeszcze skasowały kierunek matematczno-informatyczny :/ bedzie problem, robią jedną klase humanistyczną... :/ -
Anonim
dlaczego?? bo w oczach innych szkół, bylismy, jestesmy i bedziemy cyrkiem, a jak wiadomo opinia nie jest najlepsza i inni boją sie przyjmowac uczniow z cyrku, ze niby cos, wiec poprostu staraja sie tego nie robic :) -
Student; d
Watpie w to... liczy sie matura i swiadectwo :P i egzaminy wstępne potem na studioach :P a szkoła to nie ma znaczenia :P
pzdr -
Anonim
i znowu zle mnie odebrales... na studiach- fakt... niewazne jaka szkola, ale jesli bedzie sytuacja, ze po roku bedziesz chcial isc np do wilanowa czy pno, to Cię wysmieją nawet z 5 z cyrku, bo... Cyrk... i to jest ten bol..., ale juz nie strasze, skoro wybrales... odwiedze tą szkolke napewno we wrzesniu, to tam zobacze jak sobie radzicie :D:D:D no i... troszke malowac bedzie trzeba :D:D:D:D -
Najlepszego Tomeczku! :)
-
Peter
-
M'k
ja skończyłem technikum jak jeszcze był o w cyrku i włąśnie studiuję na 3 roku budownictwo - więc nie pierdolcie że po tej szkole nigdzie się nie dostaniecie..a tak w sumie to ta szkoła miała równię pochyłą w dół już od kilku lat..i po Paluchu został jedenwielki burdel i zjebana renoma szkoły. -
Borsuk
-
mATI
Szkoła moze kiepska ale przyjmuja po niej wszędzie bez problemu.............. -
Najlepszego Tomeczku! :)
-
mATI
-
Peter