-
pchełek
i jak wtam sesja drodzy absolwenci? :)
przyznam sie-u mnie dwie poprawki-z jezykow :P -
mateusz.
hmm...
U mnie gorzej. na dzień dzisiejszy nie zaliczone 4 przedmioty: techniki komp. (1 sem), budownictwo (2 sem), mechanika konstrukcji (2 sem) i rysunek (2 semestr).
Wiem już na pewno, że rysunek i budownictow będę musiał na 4 semestrze powtarzać.
techniki komputerowe - idę jutro błagać, żeby przyjęli moją pracę:)
mechanika - 6 lipca poprawka kolosa:)
a we wrześniu egzamin:)
więc gratuluję tylko dwóch poprawek Aniu!
pzdr. -
micc
o, Mateusz, to ja tematycznie! :]
ja jeszcze w trakcie sesji drugiej, pierwsza bez poprawek sie obeszło!:D
ale na dzien dzisiejszy, moze projekty oddam we wrzesniu, to sie obedzie bez warunku i powtarzania semestru, matma [1 sem;], i co tam jeszcze? hm...no zobacze za 2 tygodnie czy cos wiecej bedzie;] rysunek zalicze, jak przygotuje cudenko na nastepny zjazd, wiec tu o dziwo obedzie sie bez wrzesnia, a i z geometrią wykreślną jakos sie uda! (jedyny przedmiot bardziej techniczny, który LUBIE!:D)
Ania, Ania! Ale pamietaj, że ten drugi jezyk obcy, to tylko przez nieobecnosci, bo egzaminos przecie zdałaś!:D :D :D A?; p -
ol
za mną pół sesji, czyli jeden egzamin:P zdany w zerówce:D aktualnie nie uczę się do drugiego, bo mi się nie chce:] -
-
Ania
no jak na razie za mna prawie wszystkie egzaminy, a troche ich bylo, i nie zapowiada sie wrzesien:) jeszcze tylko prawo zostalo, ale ponoc wszyscy zdaja;) -
pchełek
masz racje,to przez moje lenistwo zawalilam niemiecki,ale powiedz szczerze-komu by sie chcialo gnac przez cala warszawe na 8:30??przeciez to niemozliwe :P -
pchełek
a drugie bylo z zalozenia niemozliwe dlam nie do zdania,wiec ciesze sie pieknym sloncem od jutra :D -
micc
taaaak..ten ból jeżdżenia na 8.30...;] ja nie zawaliłam jednego, bo mieliśmy po prostu Borysa, który w 2 sem listy nie sprawdzał, więc tylko na testy przychodziłam jakimś cudem (spóźniona;p), a na fonetyce...przekroczylam limit troszku chyba podwojnie, szlam do innej grupy na pozniejsza godzine, odrabialam, i bylo gut; ] i na koniec nam wpisał wszystkim zal bez wzgledu na obecnosci..LOL..ale na to akurat warto bylo chodzic:) ale fonetyka nagielska o 8.30 i tak jest horrorem ...LOL nie życzę tego nikomu...
oj..a wy tak późno macie sesje jeszcze?! Ja myslałam, że to tylko prywatne uczelnei maja do lipca gdzies...u nas, jak ktoś sie postarał (nie, ja nie; p) to miał wakacje już 2 czerwca! :) -
Ania
no np u nas jest normalnie egzamin z prawa 1 lipca... i chyba jest ostatni:) oczywiscie mozna bylo zdac w zerowce, ale nie skusilam sie na wystawanie pod budynkiem od 2 nad ranem tudziez rozkladanie karimat i spiworow i nocowanie, jak uczynili niektorzy... wiec zostaje piatek, a potem wakacje :D -
mateusz.
podobno uczynili, ale puścił tylko pierwszą osobę, która czekała od północy.
Znaczy to są ploteczki od Bambora i jego brata.
pozdro. -
Ania
tez tak slyszalam... puscil jedna czy dwie oraz kilkanascie/dziesiat innych co przyszli o 7 czy 8 a sie z nim telefonicznie umowili:] ja stwierdzilam ze nie bede sie tam niepotrzebnie denerwowac i pojde w sesji:) -
micc
O żesz.....O.o ale atrakcje...
..wychwalam pod niebiosa moja katedre...ze mozna przyjsc nawet podczas rekrutacji po wpis, jak sie potrzebuje egzaminowy wpis; ] (znaczy...jak zlosliwosc wykladowcy temu nie przeszkodzi; ) ) -
pchełek
he,jak jasie ciesze,ze u mnie (prawie) wszystko bez takich atrakcji :) a teraz juz oficjalnie-od dzis mam wakacje!!! :D -
myszaq
a u mnie wszystko oprocz drugiego semestru fizyki szczesliwie pchniete... a za 2 miesiace kampania wrzesniowa z ta fizyka wlasnie... :/ -
ol
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne