-
Anonim
Piszcie wszyscy nowoprzyjęci (kto, ile punktów, jaka klasa etc.)... Możnaby się trochę poznać jeszcze przed pierwszym spotkaniem, aye?
Ja sam - Mat-inf, punktów 169,23, ale jestem zdrajcą słusznej uczniowskiej sprawy bo mam laureata z olimpiady fizycznej (tak, wiem że u większoći mam już pewnie wielką krechę :P). -
Muchał
ooo własnie takiego tematu szukałem...Mat-inf 172.5pkt i bez osiagniec niestety...ALe i tak wystarczylo i o to chodzilo :D -
Patryk Kasztan
Hej! :)
Ja jestem w humanistycznej, ze 164 punktami. :)
Z deka to kiepsko przy Was wygląda, ale się starałem... :)
Jeszcze ktoś do humana jest, czy same umysły ścisłe? :)
-
karola
ja również z humana:)
trochę się denerwowałam, ale już po wszystkim...
dokumenty złożone i zasłużone lenistwo do września.
a więc do zobaczenia po wakacjach:P
pzdr -
-
yuzuriha
-
Kubek
widze ze wyznacznikiem "bycia" w Czackim staje sie liczba punktów w rekrutacji.
Gratuluję!
Absolwent. -
Koniec szkoły-początek pracy:(
Ja fiz-mat 234 pkt, olimpiada z fizyki, matematyki, języka angielskiego i geografii. Stypendysta Oxfordu, Harvardu, Yale i University of Chicago. Słabo trochę przy was wypadam, ale w sumie co w tym złego, że chciałem się pochwalić:/ -
fleur au foyer
no nie... dopiero przyszli a już licytacja; -( aż się boje pomyśleć co będzie potem... pogadajcie sobie lepiej o czymś normalnym -
Smuga
Może napiszcie jak się czujecie jako licealiści? W końcu coś nowego... Ja np przez 9 lat do tej samej budy chodziłem i dopiero miałem okazję zmienić mury... I ten rok był świetny. Mam nadzieję, że Wasz rocznik będzie równie udany, co '88... albo jeszcze lepszy :D -
Grono.Net
-
karola
ja sie bardzo cieszę, że będę chodziła do czadka, bo same dobre opinie o tej szkole slyszalam i wszyscy znajomi mi ja polecali:)
no i myślę, że nie może być inaczej, jak tylko świetnie!!!przynajmniej takie mam nastawienie...
no a wszystko okaże się oczywiście we wrześniu:P
pozdrawiam wszystkich rozpoczynających naukę w tym lo ( tych, którzy już są w czackim zresztą też)! -
Grono.Net
-
Anonim
są rzeczy których nigdy nie zrozumiem... czy zawsze muszą być ludzie, którzy z neutralego tematu i pierwszego kroku by sie poznać muszą zrobić siedmiogłowego demona, licytację i wojnę światów? nie wiem jak pozostali pierwszoroczni, ja to uważam raczej za rozmowę w stylu - kto jest w mojej klasie i jak mu poszło (względnie "wyszukaj podłego kujona :P)... odrobinę dystansu.... -
AsiaGajo
Mnie tam nic nie przeszkadza, ale z ciekawosci po co Ci drogi kolego po jaka cholere potrzebna Ci informacja kto mial ile punktow? pytanie kto ile mial punktow na egzaminie to chyba najglupszy mozliwy pomysl na poznawanie kogolwiek...nie uwazasz? -
Anonim
Jak na pierwszy temat pierwszoklasistów zjebałeś i to równo... domyślam sie ze podniecony jeszcze jesteś egzaminami i tym ze dostałes sie do liceum i już 1 wrzesnia spotkasz sie z czackiewiczami pod słynnym "kamieniem" ale wrzuć na luz i daj sobie spokój z popisywaniem sie punktami i laureatami ["Ja sam - Mat-inf, punktów 169,23, ale jestem zdrajcą słusznej uczniowskiej sprawy bo mam laureata z olimpiady fizycznej (tak, wiem że u większoći mam już pewnie wielką krechę :P). "]... Dzizus jak to brzmi<hahaha> ... podpowiem Ci ze to tak naprawde gówno znaczy a najbliższe trzy lata udowodnią Ci, że punktami to się możesz starym popisywać a dyplom laureata na makulature oddać...
tak czy inaczej życze powodzenia...
p.s. do reszty "Kotów" : napiszcie co słyszeliście o naszej szkole i czego po niej oczekujecie? -
fleur au foyer
bez kitu, dobrze chyba że już skończyłam tę zacną szkołę - jak ryjownictwo rozkwita przed początkiem roku to mamy do czynienia z prawdziwym upadkiem; -(
A tak btw - nie nastawiajcie się na jakieś cuuuuuuuda bo się jeszcze przejedziecie -
Justyna
hmm... z ciekwości weszłam na forum czackiego. Jestem dopiero w II gim, ale słyszałam wiele dobrego o tej szkole i jak na razie chciałabym w przyszłości złożyć od Was papiery...
Myślałam, że atmosfera jest milsza, zaskoczona niestety negatywnie jestem...
Zluzujcie trochę... pogadajcie o tym co ważne, a nie o punktach... dostaliście się i one już w niepamięć idą.; )
pozdrawiam!; * -
Patryk Kasztan
Hmm...zejdźcie z modzela, on przynajmniej założył wątek na forum, a tego wszystkiego się jakaś totalna rozróba zrobiła!
Spoko, widzę, że zajebiście wysoki poziom jest, co jest trochę stresujące (:|), ale myślę, że niektórzy się specjalnie starali na koniec gimnazjum, żeby mieć więcej punktów i się dostać do szkoły...
Ale w końcu chodzi o to, żeby w szkole była dobra atmosfera...
No nie?
Pozdrawiam wszystkich! -
Muchał
hmm moze troche i w tym mojej winy ze sie licytacja zaczela...Ale nie pomyslalem..Coz zdarza sie...A wiec zaczynamy jeszcze raz...
Poszedlem do Czackiego z kilku powodow.Po pierwsze dobre opinie na temat szkoly.Zalezy mi na tym zeby w szkole czuc sie dobrze i zeby cos sie dzialo w niej,a nie tylko nauka.
Po drugie w moim gimnazjum(112-Włochy)kiedys odbyla sie krociutka prezentacja na temat Czackiego wykonana przez niejaka. Hanne Ż. TO mnie musze przyznac zachecilo.
Poza tym nie bez znaczenia jest wysoki poziom szkoly udokumentowany wieloma rankingami co takze mialo wplyw na moja decyzje.
Ogolnie bardzo sie ciesze ze sie dostalem chociaz czuje nutke goryczy ze wzgledu na to ze moi znajomi ktorzy razem ze mna skladali papiery sie nie dostali...Ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze szybko nawiaze kontakty...
To by bylo na tyle... -
Anonim
od nowa to od nowa... więc...
Czackiego wybrałem z 3 głównych powodów:
1. jest to szkoła z nienajgorszą reputacją, dużo się o niej mówi, szczególnie jeśli idzie o poziom przedmiotów ścisłych
2. mam tu kilku znajomych, którzy potwierdzili opinię tej szkoły, a do tego dni otwarte zrobiły na mnie bardzo dobre wrazenie
3. nie był to w jakikolwiek sposób istotny argument, ale w grę wchodziła tez kwestia podtrzymania "tradycji rodzinnej", gdyż do tej szkoły chodziło 3/4 mojej rodziny :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne