- 1
- 2
-
Anonim
Zapraszam wszystkich Czackiewiczow (tfu):)))))), a raczej absolwentow, bo trzeba legitymacje studencka:)) -
maciek
-
Anonim
teraz czas na popraffki, ale w nastepnym tygodniu zaczynam studiowac na nowo [czyt. szalec na baletach :) ] -
maciek
dzis mam sesje z logiki,a w czwartek wstep:/wiec dopiero w weekend sobie odbije -
-
mj
-
Anonim
Sam jestes do dupy...:))) Jest normalna impreza wtorkowa, idziemy troche pobaunsowac... -
julka gruba kulka
-
Anonim
Dzizus;(((((((
własnie sie dowiedziałem ze jestem lamusem...;((((((((((((((((((( (((
;)))))))
wtorki w hybrydach najlepsze...:)))
pozdro dla lamusów;)) -
Anonim
-
Anonim
Jula ze dla kogos zabawa zaczyna sie po pol litra to nie znaczy ze wtorki w hybrydach sa dla lamusow... Po prostu trzseba umiec sie bawic:) -
julka gruba kulka
-
Anonim
-
Anonim
wg. "najnowszych trendów" wszystkie "gay friendly"...a po polsku pedalskie...:/
:)) -
mj
a co w hybrydach jest we wt?
mniemam ze to co zawsze czyli hity prosto z radiostacji - mistrz!
co do % przed pojsciem tam to musi byc to dawka, ktora pozwoli ci przestac myslec racjonalnie...
haski: a ty ciagle abstynent :)? -
.
...to juz chyba lepiej do Punktu w czwartek:P, anyway nie trzeba legitymacji studenckiej a klimat iście karaibski...no i blisko do nocnego na Koszyki -
maciek
wczoraj bylem w parku na disco z braku opcji...same schaby i panienki ktore chyba przysnely na solarium,wiec srednio,a pozniej w lustrze-idealny after:)jula pomysl gdzie idziemy w piatek -
julka gruba kulka
ja mam bardzo damski wieczor:P a potem do barbie wiec pewnie nie reflektujesz??:( a co z nasz kawa :)?? -
julka gruba kulka
-
maciek
barbie-no raczej nie:) kawa moze byc w piatek tyko tak w dzien,bo czwartek mam juz niestety zajety z pania A:) -
julka gruba kulka
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne