Yoł Czacki [1839]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zapraszam wszystkich Czackiewiczow (tfu):)))))), a raczej absolwentow, bo trzeba legitymacje studencka:))
  • maciek

a co to za impreza?zwykla hybrydowa czy cos specjalnego?
  • Anonim

teraz czas na popraffki, ale w nastepnym tygodniu zaczynam studiowac na nowo [czyt. szalec na baletach :) ]
  • maciek

dzis mam sesje z logiki,a w czwartek wstep:/wiec dopiero w weekend sobie odbije
  • mj

hybrydy sa do dupy
  • Anonim

Sam jestes do dupy...:))) Jest normalna impreza wtorkowa, idziemy troche pobaunsowac...
  • julka gruba kulka

hybrydy sa dla lamusow:P
  • Anonim

Dzizus;(((((((

własnie sie dowiedziałem ze jestem lamusem...;((((((((((((((((((( (((

;)))))))

wtorki w hybrydach najlepsze...:)))

pozdro dla lamusów;))
  • Anonim

qrwa gdyby nie to ze scianka w srode rano :/
  • Anonim

Jula ze dla kogos zabawa zaczyna sie po pol litra to nie znaczy ze wtorki w hybrydach sa dla lamusow... Po prostu trzseba umiec sie bawic:)
  • julka gruba kulka

na hybryde to nawet pol litra nie wystarczy:P
  • Anonim

a jakiez to kluby dla lamusow nie sa??
  • Anonim

wg. "najnowszych trendów" wszystkie "gay friendly"...a po polsku pedalskie...:/
    :))
  • mj

a co w hybrydach jest we wt?

mniemam ze to co zawsze czyli hity prosto z radiostacji - mistrz!

co do % przed pojsciem tam to musi byc to dawka, ktora pozwoli ci przestac myslec racjonalnie...

haski: a ty ciagle abstynent :)?
  • .

...to juz chyba lepiej do Punktu w czwartek:P, anyway nie trzeba legitymacji studenckiej a klimat iście karaibski...no i blisko do nocnego na Koszyki
  • maciek

wczoraj bylem w parku na disco z braku opcji...same schaby i panienki ktore chyba przysnely na solarium,wiec srednio,a pozniej w lustrze-idealny after:)jula pomysl gdzie idziemy w piatek
  • julka gruba kulka

ja mam bardzo damski wieczor:P a potem do barbie wiec pewnie nie reflektujesz??:( a co z nasz kawa :)??
  • julka gruba kulka

spoko chlopcy hybrydy sa super. tak zaczepiam haskiego:)
  • maciek

barbie-no raczej nie:) kawa moze byc w piatek tyko tak w dzien,bo czwartek mam juz niestety zajety z pania A:)
  • julka gruba kulka

czuje sie zdradzona:P
  • 1
  • 2
| |

Ponieważ już prawie każde beznadziejne liceum z zabitej dechami dziury ma na gronie swoje grono, ...

XXVII Liceum Ogólnokształcące im. Tadeusza Czackiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)