-
Agu
Siemka... Mam zamiar sie wybrać do Czackiego, do klasy humanistycznej... I mam dylemat, bo nie wiem czy sie wybrac do tej szkoły.. (upppsss... troche napisałam bez składu i ładu, wybaczcie :P) ...Absolwentów i obecnych uczniów proszę o szczerą ocenę :). Warto tam iść do szkoły??:> Pozdro :* -
Anonim
http://www.forum.czacki.edu.pl
wejdz sobie na ta stronke,poczytaj,moze uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania:) -
poziek
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Jagiel
-
Anonim
Powinni zrobic jakies filtry, ze tylko fajne dupy przyjmuja, bo z roku na rok jest coraz gorzejj... Moze absolwenci beda o tym stanowili?? Taka loza szydercow:)) Paru chetnych z 5e by sie znalazlo na pewno;))) -
Jagiel
dokładnie tak..... powinien być filtr bo to co sie dzieje ostatnimi czasy to jest skandal! pzdr Has -
Sprawdź: Faworky.pl
W ogóle ludzie koszmarni już przychodzą.. O dupach nawet nie wspominając.. Zapiszcie mnie do Loży :) Czackiemu wyszlibyśmy na dobre; ) -
Anonim
-
OneHotMinute vel Kacz
-
pchełek
szkola bardzo fajna.a fakt faktem-fajniejsze ludki byly w starszych rocznikach :] -
Anonim
Co też wy mowicie!? Własnie najbardziej elorap ludzie sa w najmłodszych klasach! Ja odnalazlem wielkich przyjaciól wsrod tych niepozornych ludzi z pierwszych klas, dziewczyny są ekstra, chlopaki to wariaty jakich mało, czuje ze to przyjaźń do końca życia!
Sztama! ^^ -
Grono.Net
czyżby ten pan pomylił szkoły? ...
;)
nie no , ja sie w sprawie dziewczyn to nie wypowiadam ale faceci to marnie oj marnie w tych pierwszych klasach wygladaja. wlasciwie to oni wogule nie wygladaja... -
pchełek
a ja nie mowilam o tym co jest teraz tlyko o tym,co bylo jak jeszcze grzalam lawki w czackim,czyli roczniki 85,84,83... -
julka gruba kulka
-
wojtoonio
rezerwujcie dla mnie miejsce w lozy :] moge sie przydac:] Tomek, a juz Ci Ola nie pasuje ze tak czesto do liceum zagladac musisz:)? to moze ja o czyms nie wiem:)? -
kunegunda
a juz miałam nadzieję, że w wybranej przez mnie szkole, jako jednej z nielicznych brak takich chętnych "szalonych nastolatek"...
no cóz, nie mozna miec wszystkiego:/
mimo to raczej nie zrezygnuje z tego liceum:)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne