-
Anonim
to jest temat jeden i jedyny, który będzie funkcjonował...
tutaj Kandydaci którzy chcą się dostać do Czackiego [i niestety w wiekszości się nie dostaną] mogą zadawać pytania typu:
- czy są dresy
- czy są metale
- czy dużo osób nie myje głowy częsciej niż raz na miesiąc
- czy trzeba strasznie ale to strasznie, jeżeli w ogóle nie okrutnie starsznie dużo sie u czyć
- czy jezeli przyjmują od 160.1 a ja mam 159.9 to myślicie, że sie dostane
- czy jeżeli dla mnie 2+2*2 jest 8 to czy poradze sobie z matmy
- czy przerwa śniadaniowa wystarczy na spalenie całej ramki
- czy jest kółko z korzenioplastyki
- czy w trzy lata nauczą mnie chemii tak na poziomie doktora habilitowanego biorąc pod uwage, że będe w humanistycznej klasie
- czy w Czackim chodzi się w mundurkach
- czy trzeba zmieniać buty a jeżeli tak to jak często
- czy jest fajnie
- czy jest zajebiscie fajnie
- czy jest po prostu wyjebiście fajnie
- jacy są ludzie
- czy się odnajde [ w sensie mentalnym]
- czy sie odnajde [ w sensie fizycznym znaczy układu korytarzy]
- ile stacji ma radiowęzeł
oraz wszystkie inne mniej lub bardziej mądre pytania, które zadają ludzie, którzy w większości pewnie w życiu się do naszej szkoły nie dostaną... bo właśnie zadają takie pytania...
to jest też miejsce dla wszystkich oburzonych tym co napisałem powyżej, których pytanie wcale nie jest głupie tylko starsznie ale to strasznie mądre i ważne...
tak, właśnie tu możecie je zadać...:) -
Anonim
wyczówam ekstremalną ironię
zapraszam na dni otwarte w Czackim!
:| ile można sobie robić jaj z kandydatów. Każdy nim kiedyś był! Zbastujcie. -
Madar
-
Anonim
ja; ]
szkoda ze w spolecznej na 2006/2007 macie rosyjski; / bo inaczej to bym zdawala do Czackiego.
jak szerokie macie korytarze?; > -
-
Madar
takie |............................. .|
w społecznej jest rosyjski?! :P -
Anonim
Dokladniej to takie:
|\=\.......................... .\=\| II pietro
|....\=\....................\= \...| I pietro
|\=\.......................... .\=\| Parter
|....\=\....................\= \...| SubLevel 1 - Vault 13
-
Andrzej Dziekoński
no na 2 pietrze troche mniejsze bo jest "strefa olecha" czyli kolo o promieniu 5 metrow od drzwi;) -
Arciu
-
GFP mouse none
Korytarze maja okolo 3 metrow szerokosci. Jak sie polozysz, to jeszcze jest troche miejscaza nogami. -
Anonim
no jeszcze są wnęki na:
1 piętro: bilard i barek
2 piętro: restauracja i automaty do gier -
Anonim
Bilard - lol
Pytam bo sa licea gdzie przez korytarze trudno sie przecisnac; /
rosyjski w spolecznej - owszem; / Humana mi odradzano. A niemiecki srednio mi pasuje. Wiec teraz sie powaznie zastanawiam czy skaladac papiery na Polna. -
Tadeo
Human...23 dziewczyn i 9 chlopakow- chyba jedyna wada jesli chodzi o dziewczyny...
A jesli chodzi o jezyki to nic nie jest pewne...bedzie chyba mozliwosc utworzenia miedzyklasowych grup jezykowych...ale nic pewnego...
A rosyjski-bardzo fajny i potrzebny jezyk-kontakt ze wschodem...powaznie -
Anonim
Śmiechy śmiechami, ale w Kochanowskim mają stół do bilarda w bufecie... -
Madar
a co my nie mamy?! my mamy basen na półpiętrze między 1 a 2 piętrem, Kochanowski nie ma :P:P
-
Magda Lecz.
-
karola
-
zuza
o karola hej! :P
a biol-chem? :D:D (tak tak, moi mili, zaczyna sie; D) -
Anonim
nie bede Wam robił wykładu na temat "Żart powiedziany dwa razy nie jest śmieszny" albo że przeginacie... żarty żartami ale bez przesady... macie wiele tematów i tam szalejcie... juz raz wykazaliście sie w tym temacie i starczy...
p.s. prosze nie wchodzic ze mna w polemike, krytykowac albo przedstawiać własne zdanie bo nie mam czasu tego czytać a i wcale mnie to nie inetresuje...
koniec i tyle
licze na Was... -
Kubek
-
basiek
w tym roku jest taki sam profil humanistyczny jak w tamtym? tj. w 2006/2007 jest polski-historia-lacina-filozof ia? i jakie jezyki?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne