Czat wp.pl ™ [96]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sofi

• Anonim

wszystko fajnie, ale ocebe;D?
  • Sofi

tam taki tłok...

kiedy było ostatnio jakieś spotkanie??? coś może jest planowane? :) tak szłam sobie wieczorem mokrą ulicą poczułam wczesno - jesienne powietrze pachnące tak jak pare lat temu gdy były spotkania w cosmo :)) to powietrze o tej porze jakoś co rok wzbudza we mnie sentyment :)
  • Anonim

hehehehe.. no ja to moge tylko kaczke wspominac, inne to juz nie moje czasy;))
    raczej nic nie jest planowane znajac zycie:P
  • (*)KamiK(*)

Sofi... To nie te czasy i niestety nie Ci ludzie juz..:)
  • Sofi

Kamik ale Ty chyba powinieneś pamiętać cosmo. widziałam tu Krisipa Jandulka też także liczę że ktoś cosmo i mnie jeszcze pamięta :)
  • (*)KamiK(*)

Jasne że pamietam:) Dlatego pisze ze nie ci ludzie teraz:)
    Nas, weteranów już niewiele pozostało....:|
  • Sofi

nie brzmi to zbyt wesoło :/
  • Anonim

joł :D
  • Sofi

joł:P kim jesteś?
  • Anonim

Ja jestem:) I jest tu kilka osób które chodziły do cosmo i pod parasolki:) RE5TEKPA my brothas:P Kurka no gadam jak Ali:)
  • Tommy™

Joł ludziska, Sofi kojarzę, KamiK witaj, ach te lata... parasolki, pub Cosmopolitan... 2002 i początek 2003roku...

Ja widziałem Laska, pisze na gronie tematycznym Warszawa, jest tam z pewnością jeszcze kilkoro z nas, gdzie indziej widziałem też Jandulka, z ZetU jeżdżę na Masy Krytyczne... :)

Gemma, Malutka, dorcia poprostu, Skyw@lker, marecki, rafi... ja z tej ekipy! Piszcie nicki osób, może je poznajdujemy!

Pozdrawiam
  • Anonim

No ja własnie ci kojaze:)
  • jandul

Melduje sie...
  • Tommy™

Cześć Jandul [grabszon] :)
  • jandul

Siema Tommy<uszanowanie><kufel>
  • Sofi

Robert na piwo !!!!
  • (*)KamiK(*)

A może zrobimy jakieś malutkie spotkanko tylko dla tych co jeszcze chodzili do Cosmo?
  • jandul

Gosiu z Tobą na piwo to czysta przyjemnośc:)) Buźiak pisz tylko kiedy i gdzie:).
    Kamik ja jestem jak najbardziej ZA!!!
    Pozdrówka
  • Sofi

no no! tylko trzebaby dotrzec jeszcze do krisipów, berci i innych takich. ja mam "kontakt" z lady_viki