-
Anonim
Wasze ulubione teledyski dancehallowe ? mi sie naprzyklad podoba teledysk beenie man feat sean paul, lady saw- boosman taki klimatem podobny do pcp- uciulany giecik; ) -
Grono.Net
no ja nie mam nic co powiedzenia na ten temat bo nie ogladam w ogole TV a i teledyskow nie sciagam! wiec sorry boy :) -
Anonim
tele dyski hmm to pewnie jakas promocja w mango dzieki ale mam jeszcze wszystkie jak mi wyskoczy to sie zglosze:]
-
Boy Division
Mialem fajny teledysk Sean Paul'a z Elephantem i cala plejada slacksterow , gdzie Sean jest lysy , podobnie jak na teledysku z Vegasem, jak zasuwaja czterokolowymi motorkami po jakichs dirtowych przeszkodach hehe ... ostatnio najbardziej podobal mi sie Elephant i Busta rhymes egzekwo z Beenie man - King of Dancehall -
-
Grono.Net
ms thing i beenie man "dude" z def jamaica 03
beenie man 'king of the dancehall"
baby cham "vitamin s "
mr vegas "kokane" i "chop out di grass"
no i ce'cile "do it to me" baaaardzo daje radę; ] -
filipowna
moj faworyt w kategorii klipow to elephant, bo jest takim swirem, ze przyciaga wzrok
fejwrit- elephant message, pon de river, diggy diggy z KC Jockiem i Headhache z delly ranksem
a klip o ktorym pisales Oskar to moze byc cos co mam na dysku pod dwoma nazwami "ragga" albo "the 2 hard crew medley" elephant, mlody sean paul , wayne marshall, delly, Hawkeye i christopher o cienkim glosiku . totalna amatorka, ale fajne -
filipowna
ej nie, chyba nie doczytalam, to nie moze byc to bo tam nie jezdza na motorkach po przeszkodach -
Boy Division
dokladnie !
najlepszy jest christopher, ktory stal sie niedawno synonimem badziewia :) -
Boy Division
Fajne teledyski mozna obejrzec sobie (i to w calkiem niezle rozdzielczosci) na tej stronce :
http://www.realvibes.net/reggae.htm...
jesli chodzi o walory muzyczne mam rozne typy, ale jesli chodzi o klimat to najlepszy jest Sizzla - Thank you mama (one to one riddim, wiec maslane oczy etc. etc. :-))) -
filipowna
dorwalam sie do klipow TOKa , wczesniej zadnego nie widzialam [tylko na zywo haha]
chlopaki jak to bojsband, robia niezla szopke :) jeden klip maja, co w nim ZADNEJ panny ni ma ! nieczeste .. -
marcioszkent.
-
Anonim
no jak to, najpopularniejszy bojsbend karaibow, rasowi slacknessowcy i battybwoys-burnerzy maja klip bez kobiet wywijajacych biodrami? wesze spisek :> -
Grono.Net
UWAGA! Jeśli sciagacie teledyski i w dodatku z kazzy? to wpisujcie w wyszukiwarke "KOBRA" sami się przekonacie! U m,nie teraz na Topie?
Pozdro!
Ying Yang Twins są świetni:))) -
o7.maciek
dobre jest video do "bossmana" beeniego, szona i lady saw, gdzie ta ostatnia wygląda jak..hm.. w sumie nie wiem jak to okreslic, sami zobaczcie.
Turn Your Lights Down Low [Bob Marley Feat. Lauryn Hill] - super klimat.
Gentleman - Leave Us Alone
ale naj naj jest "It was written" Damiana Jr. , -polecam ogladniecie, mozliwe ze na realvibes jest. cudeńko.
-
filipowna
no a tego klipa TOKa to nie moge znalezc juz, na jakiejs stronce go widzialam, ale na emulu nie ma
ale fakt faktem ze panowie mi zadali do myslenia..
nadrobili natomiast GAl U a lead
osttanio by the emule, a lot of klipos, naj naj jest elephant [haha no co poradze lubie tego goscia]
SESAME STREET -miszcz chopaki tak wywijaja, ze za serce chwyta!
ponadto niezly jest USher feat. Baby cham
MR vegas tamale jak kto lubi ladne czarne damskie tylki ruszajace sie w nieprawdopodobny sposob
no i przeteledysk - Cecile &Lady saw LOSER chyba sponsorowany przez Pume, ale rill good szit
-
Anonim
z densali... no to bede inny od wszystkich :D najdluzsze teledyski swiata, czyli wszelakie wybory dancehall queen :D
a z innych pochodnych takich to musical youth - pass the dutchie :D smieszny klip :D -
Anonim
a widzieliscie cie juz nowy teledysk damiana marleya-jamrock ? do sciagniecia o ile sie nie myle na http://www.reggaenet.pl; ) miodzio piosnka i teledysk ujdzie...;) -
o7.maciek
-
don himol
oskar - sean paul i vegas z motorami to teledysk do 'hot gal today' na street sweeper riddim. no ja sie nie jaram.
ogolnie teledyski dancehall sa troche kijowe. stare beenie many mi sie podobaja, getry i swetry, jeee :)
-
Anonim
King of the dancehall, Compton Beeniego z Guerrilla Black to taka nówka na bambamie fajny klip, bossman to już klasyka, like glue też lubie klip, One Love Marleya ale to już nie dansal, Swizz Beats i Bounty - Guilty, Capleton JahJah City jest ZA JE BI STY no i Ring Tha Alarm wiadomo i wszystkie Gentlemany na czele z Leave us alone (najlepsiejszy klip dansal chyba jaki widziałem).
Z polskich Raptowne realia (ahh te mokre sutki; >) i Uciułany giecik (ahh te wypasiony tyop; >)