-
j.u.l.i.a.
Muszę przyznać, że nigdy nie zapomnę chwili, gdy usłyszałam pierwszy raz w życiu drumsowy secik. Był to jakiś remix Ghost In The Shell, w zasadzie nie jakiś, tylko bardzo konkretny. Niestety nie pamiętam dj, bo to było parę ładnych latek temu, ale to wydarzenie odcisnęło wyraźnie na moich dalszych poszukiwaniach muzycznych :)
Może kojarzy ktoś ten kawałek? Strasznie chciałabym go kiedyś odnaleźć!
I odwieczne już niemal pytanie na gronach: jak było u Was z TYM PIERWSZYM??; ) -
>>---> Strzała
-
>>---> Strzała
Aha, moj pierwszy raz maksymalnej podjarki to byl album dj Hype - Ganja Kru.
Pozniej uslyszalem w Łodzi na imprezie na torze kolarskim chyba w 97 roku set Nicki Blackmarket'a. Czad. -
j.u.l.i.a.
Hype to była moja druga i największa podjarka i pozostaje nią do dziś -
-
qdlaty
ja tam na pierwszej imprezie bylem z adamem f+mc death oraz andym c+skibbadee. ten drugi jest dla mnie do dzis guru. hype dobry ale nie dorasta niestety. jak macie watpliwosci polecam poszukac w sieci lub na ss (http://www.slsknet.org) setu andy c and dj hype back to back. nie pamietam dokladnie nazwy pliku niestety; / ale chyba cos takiego
andy c&dj hype b2b
tam mozna zobaczyc ktory z nich lepiej czuje groove da drum'n'nbass!!!
hehe. swoja droga mega niezly set
pozdro
-
mój pierwszy raz nastąpił chyba w 1999. i co tu duzo mówić... to były płytki przywiezione przez kumpla z UK...
destrukcja systemu...
KOCHAM TO -
joanna
-
eska
-
Vahosky
pierwszy kawalek to zdecydowanie numer dilinji - never believe :) a pierwsze seciki to w latach 98,99 w BBC radio -
Anonim
Pierwsza biba dnb. Pamietam i zapamieta. Lokomotywa, pierwsze Napiete Struktury jakos 2000,2001,nie pamietam. Fajnie bylo.Klub na jakies 1000osob a w srodku 70max. HEHE. Najlepsze jest to ze nie mialem pojecia co to drum and bass. Teraz wiem i sie bardzo z tego powodu ciesze. Majkiel danke hehe.Ta.Pozdrawiam -
cornholio
pierwszelamane dzwieki dla mnie to Roni Size Reprazent, skladanka Goledie Incredible.....,od tego zaczynalem, a pozniej to raczej jak wyzej hype,andy C, Total Science, BC, Ram Records, roznie duzo tego nie graniczam sie do tylko ciezkich albo tylko lekkich bassow.....................
A co do pierwszej spoko impry to Darren J mc Shabba D.....choc na kilku wczesniej juz bylem ale to bylo to.hardkor -
Łukasz
ja po raz pierwszy usłyszałem drumy jak dostałem płyte, nie wiem jak się u mnie znalazła ale to nie jest aż tak istotne. Były tam dwa zajebiste kawałki Steava Alexandra
Colour of memory i Subminimal seduction -
Książe Majkiello Kędzierzawy
no, no, razem z Denisem w lokomotywie bylismy - uslyszalem wersje maksymalnie drum'owa kawalka Kosheen-Suicide i sie zakochalem w d'n'b... -
PieknyStefan
kiedys usłyszałem roni size brown paper bag
ale oprocz reprazent nic mi nie podchodziło
a teraz mam pokoj zajebany vinylami
-
Anonim
-
Anonim
-
Gosiek :)
o nie!!Andy C na zywo??Zazdroszcze!!!Moj pierwszy raz-chyba jakies 4 lata temu w pewnym krakowskim klubie, ale dj juz nie pamietam! to byla milosc od pierwszego wejzenia!Ale nigdy nie zapomne koncertu London Elektricity!!To bylo przezycie!!!a brawa naleza sie rowniez 15 minut projekt i dj wax i dj calus!!Dzieki chlopaki!!Bylo pieknie:) -
Anonim
-
ginee k aka kamille ginglass
-
((^^))qna((^^))
moje pierwsze kawalki przy ktorych trafilam w zakamarki wyobrazni to kosheen empty skies i suiside!!!! ; ]