d&b ((^^)) [351]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (: !RAFAŁ! :)

Kombinuje w domu z połamanymi beatami i nie bardzo wiem komu mógłbym się tym pochwalić?
    Jeżeli macie jakieś adresy stron polskich wytwórni to pomóżcie.
  • qe

• Anonim

do recognition probowalem bezskutecznie - wyglada, jakby sienkiewicz wydawal tam tylko swoje rzeczy :\
    chyba, ze rzeczywiscie robie kiepska muze :(
  • Prot Haładaj

jest takie coś jak http://drumandbass.pl/forum
    tam dział produkcja
    i najlepsi polscy producenci dramenbejsu jako moderatorzy. znasz?

pozatym polskie wytwórnie dramenbejsu?
    to brzmi jak słoń w karafce; ]
  • Prot Haładaj

i możęsz mi na maila puścić linki do swoich rzeczy. albo ogólnie mp3 prot@dramenbejs.com
  • qdlaty

ogolnie lodzki klub cube wdal sie ostatnio w sponsorin wydawania plyt. na razie z tego co wiem wydal plyte hardcore'owa, ale ze maja tam zazwyczaj imprezy d'n'b wiec moglbys tam sprobowac :)
    strpne internetowa powinienes znalezc a jesli nie to odezwij sie, bede w lodzi za tydzien to postaram sie zdobyc numer do wlasciciela lub decydenta; ) da sie jakos; ) pozdro jeszcze z lizbony
    q
  • ginee k aka kamille ginglass

powodzenia zycze

:lol:
  • Anonim

pffffffffffff
  • Anonim

nie wydawaj plyty w polsce jest za male zapotrzebowanie na ta muzyke jak robisz dobra muze to zrob taka by mogli ja wydac w uk najlepiej w znanej wytworni wtedy ci ktorzy czesto szukaja wszystkich nagran danej wytwornij latwiej to zauwazom...ale to jeszcze zapewne dluga droga przed toba........
    tez produkuje mozemy sie zgadac na gg: 3047059
    ps. lepiej promuj swa muze przez net poki co
  • Markomar

"najlepiej w znanej wytwori', dobry^^^.Fajne to grono, i doba rada ludzie sluza..
  • Markomar

"najlepiej w znanej wytwori', dobry^^^.Fajne to grono, i doba rada ludzie sluza..
  • Anonim

jak bym produkowal to bym powysylal mp3 do kazdej wytworni o podobnej tematyce w UK i czekal jak bez echa bedzi to po miesiacu znowu :P
    dżanglist o takie rady ci chodzi??
  • Markomar

Mi? Ja sobie umiem radzic sam; ]
  • Anonim

niestety nie wszyscy sa tak zaradni jak ty :)
| |

...lubie zapach słonca na mojej skórze, delikatność wiatru smagającego mi twarz, głębię s...

Fotki

Miejsca grona (0)