-
Krew ze Wschodu
Kto sie cieszy, a kto smuci na wspolny wystep gwiazd?? kto ma zamiar isc na koncert?? Kto lubi te zespoly??
Czekam na opinie:) -
Anonim
-
Morathi
ja ich lubię:) w końcu jakby tak nie było to bym na plecaku takich naszywek nie nosiła:P -
fanAtyk
Ja nieomieszkam pójść choć szczerze mówiąc nie przepadam za rotting christ, ale jestem zakochany bez pamięci w Lost Soul, który na koncertach poprostu wymiata :)
-
-
Krew ze Wschodu
Racja Lost SOul na koncertach wypada niezle, a co myslicie o ich nowej plycie?? -
fanAtyk
Jak dla mnie troche zabardzo zalatuje Morbidami, noi niema klawiszy, które na poprzedniej płycie dawały fajny klimacik.
Ale ogólnie niejest tak źle. Może chłopaki w końcu zaistnieją w wielkim świecie :)
Christian meat !!!
-
Jorzin
Rotting Christ nigdy nie słyszałem, natomiast na koncert pójde przede wszystkim ze wzgędu na Vader'a ! Poza tym ciekaw jestem co zaprezentuje Anorexia Nervosa, czytałem o nich bardzo pozytywne wypowiedzi. W zeszłym roku byłem na Blitzkriegu II i było super!!
Pozdrawiam rzesze fanów Death Metalu! -
Kung Fu Panda
Niestety nie bedzie mi dane ujrzeć Rotting Christ, bo zapewne w tym czasie bede zmywać gary somewhere w szkocji. Mam jednak nadzieje, ze chłopaki dadza dobry koncert i jeszcze nie raz przyjadą do kraju zwanego krajem wielkich możliwości. -
Anonim
Świetny mix, ja bardzo lubię wszystkie kapele z tegorocznego Blitz. Na pewno się wybiorę :). -
Pothenthathorr
-
fanAtyk
God damned !!!!
Chłopaku, Vader to koncertowy killer. Jak grają "Carnal" to wszyscy norrmalnie robią w gacie. Jak dla mje zajeboza. -
ZEPHYR
ile mozna? słuchałem Vadera od ich 2 demówki, i po ilus latach juz mi sie znudziło, a teraz, każdy kto jest tru to słucha Vadera, jako jakiegos wyznacznika, ja tam nie sram w gacie obecnie juz na niczym, co graja... -
fanAtyk
Jakby nie patrzeć to też masz trochę racji. Ja słucham Vadera znacznie krócej i jeszcze mi się tak nie przejadł. Pozatym w kwestii tego kto jest tru a kto nie - to moim zdaniem jest wręcz przeciwnie.
Podziwiam cię jak możesz tak długo ich słuchać - przecież oni już dawno zaczęli zjadać swój ogon :) -
Sanctus Diavolos
Hymmmm Vadera rownież mam już po dziurki w nosie, ale Rotting Christ'a nie przepuszcze :D -
Anonim
bywalam na koncertach Vadera i bylo fajnie, ale na ten koncert ide zdecydowanie ze wzgledu na Rotting Christ.Juz nie moge sie doczekac:) -
Stinkupuss
szczerze powiedziawszy to nigdy jakoś zpecjalnie nie przepadałem z Rotting Christ, no a Vader to co innego, zobaczyło się wiele koncertów w ich wykonaniu, tylko że teraz to już staje się odrobine monotonne szczerze powiedzawszy i raczej nie wiem czy się wybiorę na taki zestaw -
Morathi
oj...ostatnio to już wszystko staje sie monotonne...
a Vadera i tak kubię...ale to za muzę a nie koncerty:P -
Boleslavius ]:->
Widziałem ich na żywca juz z 10 razy ale mimo wszystko i tak pójdę na trzeci Bliztzkrieg. Poszedłbym nawet gdyby nie było Rotting Christ. Pewnie Grecy i tak nie zagraja zbyt duzo z mojego kochanego "Thy Mighty Contract" :/ -
M.
Widziałem Władka już kilka razy i nadal uważam, że nie ma to jak dobry mosh na ich koncercie. Liczy się spontan i oto chodzi. Co z tego, że "Xepera" słuchałem milion raz. Na żywo przy nim jeszcze raz poszaleję.
Co do Lost Soul, to nie zachwyca mnie nowa płyta. Niby mięcho wysokiej klasy, ale zbyt monotonne. Podziw budzi tylko Adam z blastami w tempie 160. Brawo! Ale daleko wam panowie do Morbidów czy Immolation, których kopiujecie.
Widziałem ich na Blitzkrieg 2 i jakoś za długi był ich koncert, więc przynudzał, a powtarzanie co kilka minut "napierdalać" przez Jarka było nieco nietentego.
Rotting Christ i Anorexia nie widziałem, ale z tego co słucham tej pierwszej kapeli to szykuje się gig wysokiej doprawdy, klasy. -
Brat Panek Tadeusz Edmund