-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
z przymusu bede tam mieszkal niedlugo eh dobrze ze jeszcze male mieszkanko na bemowie bedzie :D -
My United States of Whatever
-
-
Anonim
śmiem powiedzieć Aniu, że wiem o czym mówisz bo mieszkałam piętro niżej niż ty :) -
-
Anonim
i vece versa :)
do dziś pamiętam jeszcze te wakacyjneg gry w "zbijaka" i robienie baz za garażami; )
albo "chowanego" po piwnicach; ) -
ehehe to byly czasy. Ja pamietam jak nas odwiedzalas i jak Bartek rozwalil sobie glowe o kaloryfer,chyba nawet przy Tobie :) -
Towarzyszka M.
za kilka tygodni to bedzie moje osiedle, podtrzymujecie ze to takie "grzeczne i spokojne osiedle o sredniej wieku 76"?
bo ja jestem przerażona:) -
Majster :)
Tak! Bazy to była jazda!
Piwnice hehe TA OSTRO!!! HAHAHA
Was już tu nie ma, mało kto pozostał.
Ale jeszcze pare osób jest:)
POZDRO SĄSIADKI z 21!!! -
-
Towarzyszka M.
hahaha :) hura :) juz mi lepiej, dzieki! :)
bo wiesz, to 'szalone" lotnisko wyniszczylo mi psychike, czas odpoczac [sic]; ) -
Narodziło się pytanie "MADZIX" do jakiego bloku się wprowadzasz na STASZICA "CZERNIAKOWSKĄ!!!"? -
Towarzyszka M.
hm...jezeli dobrze dedukuje i umiem kojarzyc ludzi z tabliczkami na dzwiach to chyba do twojego, na twoje pietro chyba tez;)
z takim piknym kwiatkiem na korytarzu; ) -
Tak też myślałem! Mały ten świat. Witaj sąsiadko!!! Kwiatki były ładniejsze tylko pokradli. 5959011 odezwij się na gg. POZDRO!!! -
Towarzyszka M.
hahaha, pozdro200 dla sasiada, hm, podkradli mowisz? łobuzy;) juz rozkminilam troszeczke tego osiedla ale mam tu jednego jebusa, co jest za garazami ze sie tam zlatuje 674568347 ludzi na hura? :D
-
HAHAHA!!! tak to widać? walnij pod 5 i poproś mnie, to skoczymu za garaże i zapoznam Cię z tą liczbą ludzi:) -
-
-
Towarzyszka M.
hehehe, miales juz impreze, na pewno bede robic w nowym mieszkaniu jak nic; ) chcesz zeby mnie rodzice wydziedziczyli czy co?:)
a pod 5 musze tak czy siak wpasc bo mam w skrzynce list, ktory za pewne jest dla ciebie bo ja z tekłondo (oj ja nigdy nie wiem jak sie to pisze; )
nie mam nic wspolnego:)
wiec pewnie wpadne niedlugo, szykuj ciasteczka i herbatke; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Dęblin
- Załóż własne grono tematyczne