Deep Purple [608]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA, AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA AAAAAA , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA
  • Anonim

CIT rulez. Od wczesnego dzieciństwa to mój ulubiony kawałek. :-)
  • Grono.Net

Wait for the ricochet....
    słodkie dziecko w czasie :)
  • Maciek

Najczęsciej nucony/śpiewany przeze mnie utwór Purpli. Jedna koleżanka nawet doceniła mój głos <lol!!!> po pewnym wykonaniu.
  • bubu

szkoda ze tego już nie spiewają na konertach... w sumie od 87 tego nie wykonują, ale ostatnio jak byłam miałam taką cichą nadzieję ze jednak zagraja...ale cóz.. Ian juz nie wyrabia :p
  • Anonim

w zasadzie ostatnie wykonania to rok 1996 ale rzeczywiście już w 1987 raczej ciężko się tego słuchało no cóż tylko raz ma się 20 lat i taki głos; )
  • Anonim

blackmores night to wplataja w inny utwor... mond tanz bodajze... jest zaje___ste pozdro
  • matti v

najlepsze solo ryśka z madeinjapan. majstersztyk.
  • Anonim

drugiego takiego jak rysiek to juz nie bedzie

:(:::::::::::::::::::::::::: chlip chlip
  • Paweł

To chyba dobrze że nie będzie... Po co nam taki. Mi Blackmore wystarczy:]
  • Anonim

ale jak sobie pomysle ile wypasionych solowek mogl jeszcze napisac a ile riffow...

ahhh ; )
  • Anonim

Przecież on żyje...
  • Paweł

No dobra, ale Blackmore's Night to jednak nie jest hardrock:] Chociaż takie utwory jak Under A Violet Moon jakby troszkę podrasować to wyjdzie nam Rainbow:]
  • Anonim

[ ` ]
    :-)
    hehehe
  • a!

...ich najlepszy utwór! ...usłyszałem go pierwszy raz mając 7 lat i wpadłem w nałóg:P
  • Anonim

Nie wiem czy najlepszy, ale w każdym razie świetnie ukazuje wokalny geniusz Gillana, zarówno w sensie technicznym jak i emocjonalnym. Jak wyje 'Aaaaaaaaaaaa!' to aż ciarki przechodzą po plecach :]
  • Anonim

Najlepszy. Ja go kocham odkąd skończyłem "tsy latka" O tyle, o "3". :->
  • cichy

hehs.. no ostatnio Purdple na koncertach grali child in time w 2002 roku; ] blackmore nights niedawno w berlinie tez to zagral
  • Anonim

ja myślę że CIT to poprostu legenda DP, którą trzeba usłyszec żeby móc docenić. Sądzę że najlepsze wykonanie jest na płytce "Made in Japan"
  • "...uderz w puchara..."

Ten utówr był wykonany w '94 (jak się nie myle) w Chorzowie :)
    To jestes poprostu ballada perfekcyjna :]
| |

Dla wszystkich miłośników Purpury. Jeżeli pasjonuje Was śpiew Gillana, gitarowe popisy "faceta ...

Fotki

Miejsca grona (0)