-
Anonim
AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA, AAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA AAAAAA , AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA -
Anonim
-
Grono.Net
-
Maciek
Najczęsciej nucony/śpiewany przeze mnie utwór Purpli. Jedna koleżanka nawet doceniła mój głos <lol!!!> po pewnym wykonaniu. -
-
bubu
szkoda ze tego już nie spiewają na konertach... w sumie od 87 tego nie wykonują, ale ostatnio jak byłam miałam taką cichą nadzieję ze jednak zagraja...ale cóz.. Ian juz nie wyrabia :p -
Anonim
w zasadzie ostatnie wykonania to rok 1996 ale rzeczywiście już w 1987 raczej ciężko się tego słuchało no cóż tylko raz ma się 20 lat i taki głos; ) -
Anonim
blackmores night to wplataja w inny utwor... mond tanz bodajze... jest zaje___ste pozdro -
matti v
-
Anonim
drugiego takiego jak rysiek to juz nie bedzie
:(:::::::::::::::::::::::::: chlip chlip -
Paweł
To chyba dobrze że nie będzie... Po co nam taki. Mi Blackmore wystarczy:] -
Anonim
ale jak sobie pomysle ile wypasionych solowek mogl jeszcze napisac a ile riffow...
ahhh ; ) -
Anonim
-
Paweł
No dobra, ale Blackmore's Night to jednak nie jest hardrock:] Chociaż takie utwory jak Under A Violet Moon jakby troszkę podrasować to wyjdzie nam Rainbow:] -
Anonim
-
a!
...ich najlepszy utwór! ...usłyszałem go pierwszy raz mając 7 lat i wpadłem w nałóg:P
-
Anonim
Nie wiem czy najlepszy, ale w każdym razie świetnie ukazuje wokalny geniusz Gillana, zarówno w sensie technicznym jak i emocjonalnym. Jak wyje 'Aaaaaaaaaaaa!' to aż ciarki przechodzą po plecach :] -
Anonim
Najlepszy. Ja go kocham odkąd skończyłem "tsy latka" O tyle, o "3". :-> -
cichy
hehs.. no ostatnio Purdple na koncertach grali child in time w 2002 roku; ] blackmore nights niedawno w berlinie tez to zagral -
Anonim
ja myślę że CIT to poprostu legenda DP, którą trzeba usłyszec żeby móc docenić. Sądzę że najlepsze wykonanie jest na płytce "Made in Japan" -
"...uderz w puchara..."
Ten utówr był wykonany w '94 (jak się nie myle) w Chorzowie :)
To jestes poprostu ballada perfekcyjna :]