-
sivek
czy sa moze jakies przecieki z nowego materialu Deftones albo Team Sleep ?? -
rxqueen
a ty glupi ty od razu temat robic jak na gg sie mozesz zapytac :P
jest jedna piosenka deftones live, ktora byc moze ukaze sie na albumie. wrzucilam ci na edysk jakbys jej jeszczenie mial
nick taki jak tu a haslo takie jak ty masz -
rxqueen
a no i zapomnialam dodac ze nowe sample ts mozna na ich stronie na myspace posluchac -
Anonim
A ja sciągnąłem ostatnio jakiś utwór Team Sleep, tylko... nie pamiętam tytułu :(
Aha! Już wiem to szło jakoś tak...
"Chcesz palnąć sobie w łeb? - posłuchaj Team Sleep"
albo coś w tym rodzaju; ) -
-
major
-
Anonim
-
Anonim
no i jest!!
http://www.hyfntrak.com/teamsleep/A...
jeszcze bardziej popłyneli chodziasz chyba white ponny juz nic nie przebije
mallwina fajna masz dupe, ale chyba nic po za tym ciekawego nie jestes w stanie zaoferowac. pisss -
s314ryt
-
Tarelom
-
major
-
Anonim
bolalo nie bolalo, nie wazne sprawa sie rozchodzi o to ze nowe deftones juz wkrotce wiec cykac w linka i odlatywac, jest przy czym -
Grono.Net
na gronie team sleep jest nawet link do calego albumu ; ] opcja dla zlodziei.
(o ile jeszcze dziala.) -
rxqueen
no przecie ts to juz od dawana jest i juz na innym gronie pisalismy ze plyta jest blee. ja na dysku mam i jak ktos chce z slsk sciagac to nick mam taki sam jak tutaj. dredga mam tez nowego na dysku :) -
Tarelom
-
maciekban
kto wchodzi w sqad team sleep bo chino to slychac...co to za projekt w ogole, poniewaz pierwszy raz slysze |: -
łukasz
na soul seek'u mozna sciagnac caly album team sleep. ja to dzis rano zrobilem i powiem wam, zajeboza. nie moge wybrac piosenki ktora mi sie nie podoba bo wszyskie so cool. -
Grono.Net
-
Anonim
-
sivek