-
Jakie miasto w Niemczech najbardziej lubicie ?! Ja osobiście zdecydowanie faworyzuję Neuss! :) i ludzi,i piękno...
-
= BASIA =
Hmmm... byłam tylko w Glinde i hamburgu, ale mam zamiar w sierpniu zwiedzić i uczyć się w Berlinie. Jak poznam bliżej ten kraj to się wypowiem :) -
Anonim
-
fakt,ja wielu miejsc też nie zwiedziłam,więc może nie powinnam się wypowiadać.
-
-
= BASIA =
ale jeśli podoba Ci się tam, to dlaczego nie... Mnie szczerze mówiąc Hamburg, ani Glinde nie urzekły... Może z Berlinem będzie inaczej, o ile moje plany wypalą... -
Rucka | Hultaj Nr 1
Koln za dobre imprezy,katedre,szybkie metro,wloska restauracyjke na Siebachstr.,za Neumark,za odkryty basen i fajny klimat -
Anonim
-
-
۩ Pacjento ۩
oj zdecydowanie München i Stuttgart...
oba swietne, zielone i imprezowe.. -
zuzanna
hehe.. Neu- Ulm .. małe miasteczko gdzies miedzy Stuttgartem a Munchen. nie byłam tam jeszcze ale jade tam jutro i na pewno bedzie geil!!!! :D -
zuzia
Moze nie calkiem reprezentatywnie niemieckie ale za to lubie jego klimat...Berlin
Poza tym oczywiscie Kolonia -
Anka
-
***ANUSIA***
Ja tam kocham Dortmund i mam ogromny sentyment dla niego , no i region Schwarzwaldu uwielbiam chciala bym miec tam w przyszlosci domek echhhh :) te marzenia:) -
Rucka | Hultaj Nr 1
-
Nell
-
Yrthis
Ettenheim :D Małe miasteczko przy Schwarzwaldzie, brałam (jeszcze dziś; ) udział w wymianie językowej z ludźmi z tej okolicy. -
***ANUSIA***
to najpiekniejsze miejse na ziemi , ma klimat i budzi wspomnienia i mile emocje , moj kochany Schwarzwald:) -
zuzanna
ech.. wróciłam własnie kilka hodzin temu z niemiec, z neu-ulm konkretnie...
ech... wspaniale było... monachium tez jest boskie,stuttgart i Konstanz tez :D -
Artmina
Wolfsburg, a sentyment ten wynika z tego, iż jest to rodzinne miasto mojego ukochanego wokalisty ukochanego zespołu (Oomph!).
Poza tym ma swój urok i fajne fontanny :D
Kolonia, za katedre i nagminnie sprzedawaną na każdym kroku oryginalną wode kolońską :D -
Madame
... Drezno...
tam spedzilam najpiekniejsze wakacje. Bylam miesiac na kursie jezykowym w tamtejszym uniwersytecie...jednym slowem bylo toll:P
I chyba wroca tam..studia
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Niemcy
- Załóż własne grono tematyczne