-
MEFIU
Wydaję mi się, że on nawet nie miał zamiaru wejść do tego klubu, chodził tylko i pytał się "czy ma ktoś jakiś problem" i, że ma wejściówki do sprzedania, przy czym naprężał się jak by miał się zesrac...
Nie mam pojęcia kto rzucił ta butelką, ale pacjent też musiał mieć nieźle w bani -
*Łukaszek*
-
Prosty
Jakby nie bylo kazdego bawia rozne formy zabawy ^^.
Ale pamietajcie w tych czasach mawia sie " Nawet juz w pierdol za darmo nie dostaniesz".
Choc slyszalem lepszy tekst: "Za darmo to juz nawet zona dupy niechce dac" ^^
Skonczmy bezsensowna dyskusje kto ma racje :P. Przejdzmy moze do tego kto idzie na after. ^^ -
Arturek
>MEFIU napisał
>Ja osobiście nawet go nie tknąłem.
>A 7 go przekopało bo on do wszystkich startował, że tak
>zapytam po ch*j w ogóle przychodził?
>
>
Spoko mi to tam wiesz koło dupy lata to że on wpierdol dostał wiadomo za darmo nie dostał, tylko jeżeli już takie akcje się dzieją to ktoś kto kopie typa leżącego na ziemi to poprostu ciota, a tym bardziej że było tam kilka osób. Jak już się bić to z kulturą i z honorem. Rozumiem oczywiście emocje które temu towarzyszą ale naprawdę nawet jak osobiście widziałem jak chłopaki których znam pod stacją benzynową przy klubie próbowali przekopać jakiegoś chłopaka to powiedziałem im, że jak chcą się bić to jeden na jeden a nie w 10typa jednego próbują przekopać bo dla mnie ktoś kto takie rzeczy robi jest poprostu bez honoru i jakoś nagle nie było mocnego i koleś spokojnie sobie odszedł.
To samo tyczy się do typa z którym miałem lekka sprzeczkę w ogrodzie letnim Ty też jesteś człowiekiem bez honoru popchnąłeś mnie w krzaki próbowałeś przydusić kiedy leżałem na ziemi, ale wyszło zupełnie nie po Twojej myśli, a jak nas ochrona wyprowadziła to odrazu strzelałeś z ucha niczym karabin maszynowy, a jak zaproponowałem tobie odejście żeby sobie dokończyć to co zacząłeś to już taki mocny nie byłeś, a nie wiem czemu bo przecież jak sam mi to powiedziałeś "trenujesz sztuki walki i możesz mi połamać kości" Pozdrawiam Ciebie środkowym palcem fotografie. -
-
.danse.macabre.
dobra pisac o tym na gronie to tez w sumie troche nie bardzo bo przed kompem kazdy jest mocny no nie... ciekawe co jak dochodzi do spotkania... nie zebym komus jechal w tym momencie ale wg mnie pisanie o tym tutaj jest bez sensu...
to kto na after? -
MEFIU
Mi też to wisi, ale większość ma za to pretensje do organizatorów i komentarze typu "wieś się bawi" po prostu mnie rozwalają....
-
Anonim
doszło do styczności kilku subkultur oraz brak wzajemnej toleracncji.
ciekawe jak będzie na after xD -
.danse.macabre.
mysle ze po awanturze na gronie moze sie cos dziac... chyba ze odpuszczą chlopaki -
Anonim
>...ByCZy... napisał
>mysle ze po awanturze na gronie moze sie cos dziac... chyba
>ze odpuszczą chlopaki
powiem więcej... na pewno coś będzie :P -
a ja jeszcze wiecej: kupie snajperke, ukryje sie na dachu i pozabijam :D
-
To jak ruda poziomko?
Tak chyba bedzie najlepiej bo z tego co tu widze jakos jedynym temtem jest kłotnia jakiś typów. I tochę mnie to śmieszy, bo zamiast załatwić to miedzy sobą jakoś po cichu to myślą że na forum to tak lepiej bo ludzie sobie czytają jacy to my nie jesteśmy mocni w gębie :] -
-
*Łukaszek*
-
Bieniak
-
BiiGeeS
upubliczniono film z kamery przemysłowej spod klubu, działo się więcej niż nam się wydawało:P
http://www.joemonster.org/filmy/168... -
-
Landek
>BiiGeeS napisał
>upubliczniono film z kamery przemysłowej spod klubu,
>działo się więcej niż nam się wydawało:P
> http://www.joemonster.org/filmy/168...
to ja z moimi mordeczkami, po tym jak havaj powiedzial ze nie wejde bo mam biale buty;D -
-
BiiGeeS
no to białe buty pasują do sweterka w paski, nie wiem o co mu chodziło:p -