-
handso
Dowiedziałem sie ostatnio,że we wreśniu a konkretnie 4 i 5 września 2005 roku odbędzie się w Mielniku nad Bugiem Festiwal Didgeridoo.link do strony: http://didgeridoo.bohater.net/JA się wybieram może być ciekawie np. sesson na 100 rur to musi brzmieć!!;-) -
(mic)wo
super pomysł. szkoda, że nie będę mógł przybyć, ale napewno i beze mnie będzie świetna zabawa; ))
wszystkiego dobrego! -
Pierogita
Witam, bo ja tu nowa:). Super! Swietna sprawa. Gdyby jeszcze udałoby mi się pojechać...:) -
szem
male sprostowanie moi drodzy....adres strony jest taki: didgeridoo.bohater.net -
-
Maciej =====
no ja miałe pojechać na festiwal, ale się nie udało.Moja koleżanka była i mówiła że świtnie było ludzie imprezy i atmosfera.W sumie gdzieś koło 100 osób było więc impreza kameralna -
pit
byłem na festiwalu i jestem zachwycony. Ludźmi, atmosferą... poza tym wiele się nauczyłem:)
pozdrawiam serdecznie dmuchających!!!
poza tym zapraszam do Łodzi 7-ego października; będzie troszke didgeridoo;) -
szem
bylem, widzialem, nagralem, gralem, mysle ze bylo wiecej niz 100 osob ale festival byl zeczywiscie kameralny i to bedzie mam nadzieje stanowic dobry trzon ludzi ktorzy beda w przyszlosci wspoltworzyc ta impreze...za rok znowu....