DIDGERIDOO [218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • handso

Dowiedziałem sie ostatnio,że we wreśniu a konkretnie 4 i 5 września 2005 roku odbędzie się w Mielniku nad Bugiem Festiwal Didgeridoo.link do strony: http://didgeridoo.bohater.net/JA się wybieram może być ciekawie np. sesson na 100 rur to musi brzmieć!!;-)
  • (mic)wo

super pomysł. szkoda, że nie będę mógł przybyć, ale napewno i beze mnie będzie świetna zabawa; ))
    wszystkiego dobrego!
  • Pierogita

Witam, bo ja tu nowa:). Super! Swietna sprawa. Gdyby jeszcze udałoby mi się pojechać...:)
  • szem

male sprostowanie moi drodzy....adres strony jest taki: didgeridoo.bohater.net
  • Maciej =====

no ja miałe pojechać na festiwal, ale się nie udało.Moja koleżanka była i mówiła że świtnie było ludzie imprezy i atmosfera.W sumie gdzieś koło 100 osób było więc impreza kameralna
  • pit

byłem na festiwalu i jestem zachwycony. Ludźmi, atmosferą... poza tym wiele się nauczyłem:)

pozdrawiam serdecznie dmuchających!!!

poza tym zapraszam do Łodzi 7-ego października; będzie troszke didgeridoo;)
  • szem

bylem, widzialem, nagralem, gralem, mysle ze bylo wiecej niz 100 osob ale festival byl zeczywiscie kameralny i to bedzie mam nadzieje stanowic dobry trzon ludzi ktorzy beda w przyszlosci wspoltworzyc ta impreze...za rok znowu....
| |

dla wszystkjch co grają robią albo choć słyszeli o zaczarowanym patyku z Antypodów

Fotki

Miejsca grona (2)