Dir en grey [335]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hane(haku)

:D W koncu jakies konkretne info pojawilo sie odnosnie nowego albumu dira. Data wydania to 9.03.2005 :) zbierac pieniazki zaczac trzeba :]

SFCD-0035@\3,150 (tax in)
    First Time:Special Edition
    Manufactured by FIREWALL DIV.@Distributed by Sony Music Distribution(Japan)Inc.

Tylko zastanawia mnie to "Special Edition"... :/

I jeszcze jedno, zauwazyliscie, ze na angielskiej wersji strony, umieszczone sa tlumaczenia piosenek dira?
  • kazuya

no way!!!!!!!! musze na to looknac!!!!
    kocham cie gus za info!
  • Anonim

:* Nawet nie wiecie jak mi to humor poprawilo!!!!!! ^^;;;;;
  • Aki

juuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiii ^-^
  • Morgana

mam rozumieć że tytuł tematu to tytuł krązka, tak ? ^^;;;;

wow ... ^^
  • kazuya

ohh.... to tytul? fajnie!!
    mam na co sie cieszyc
  • Anonim

no ladnie ladnie tez sie ciesze tak regularnie wmiare dostajemy od chlopakow nowe albumy ciesz ymnei to bardzo. Ciekawa jaki bedzie bzrzmieniowy.
  • Hane(haku)

w sumie to nie wiadomo czego sie spodziewac...kazdy album to inny styl.
  • Aki

tylko Hakuś pamietaj ze zamawiam z wami XD
  • kazuya

ja jusz to widze.... pierw byl soft-rock... potem nie wiadomo co, rock, jakies house-remixes, hard-rock a teraz bedzie same sie wydzieranie i cieszkie gitary ...... Oo
  • Morgana

ja tam nigdy nie próbowałam dochodzić jaki to gatunek _^_ .... ale do gitar nic nie mam XD może być i sam gitara XD
  • mousee

gatunek nazywa sie "dziwactwa dir en grey" XD
  • Hane(haku)

taaaaaaaaaaa, bardzo dobre okreslenie XD
  • Aki

hehe zgadzam sie bo to tylko tak mozna okreslic XD
  • Anonim

ja lubie dziwactwa. Moze byc plyta z samymi rykami Kyo, byleby Toshiya mial etat ze swoim basem. ^^
  • kazuya

*muahahahahaaaaaa-----*
    ta, dziwactwa pasuje jak mucha do gowna xD; oni maja cos z deklem nie tak! po Gauze i Macabrze nic az TAK dobrego nie wyszlo.... ok, moze jeszcze Kasumi i The Final.... ale to single V_V
  • mousee

ekhm.. wypraszam sobiem kisou to jest moj te best album jaki oni kiedykolwiek wydali! macabra za to to nudy XP
  • Morgana

ja tam lubie z każdej płyty po trochu ....choć jedyny ich cały album na moim kompie to Vulgar ^^ tu jest Kasumi *^^* i Child prey ^^ ... nyu ^^
  • Anonim

Zgadzam sie Kisou jest zarabisty pomijajac ze dopiero tutaj chlopaki nauczyly sie grac. Z wiekiem zmieniaja styl bo i coraz lepiej sie znaja na muzyce i ewoluuja szukaja a to dobze. Piersze plyty to byl jrock jakich wiele moim zdaniem nie mialo tego czegos. A teraz to maja. Ale niektozy twierdza odwrotnie i maja prawo
  • Hane(haku)

SFCD-35
    Dir en grey/Withering to death CDA
    3000 yen US$29/103.21 Release Date:2005/03/09
    Description:Dir en grey's first album in one year and six months. Expected to contain 14 songs including "The Final" and "Saku."
    bonus:a cardboard slipcase, digipack, booklet

hehe, juz mozna zamowic nowy album na CD JAPAN :D
    Oczywiscie bonus dotyczy tylko pierwszego wydania plyt :]