Dir en grey [335]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kazuya

Heyka Kochani!

Mam pytanie do was: Kto z was bedzie zamawial (/lub jusz to zrobil) nowy albumik dira?
    Poniewaz mam zamiar zamowic ale nie wiem jak to sie w ogule odbywa. No i z drugiej strony bede placic MOZE przez Konto wiec mowcie szybko zanim sie rozmysle xD;

Z gory dziekuje
  • Hane(haku)

no ja sie pytalam jakis czas temu kto zamawia :P Katsu, Aki i ja juz zamowilysmy w cd japan :D
  • kazuya

cd japan jakos mnie nie lubi!!!! jak kce wpiscac numer tel to mi nie przyjmuje. ale ja go zalatwie.... tylko nie wiem czy droga przez bank mam placic czy nie; /
  • kazuya

zaraz cos tu sie stanie i to bedzie baaaaaaaaardzo brzydkie.....
    czemu ten arschloch z cdjapan mi mowi "You do not have an open order at this time."?
    co ja tajiegi zlego zrobilam?????????
    ;______;
  • Morgana

to zamów z teahouse:
    http://www.teahouse.here.pl ... jest po polsku przynajmniej ^^'
  • kazuya

jak przyjde z roboty to zobacze, dzieki fümus :*
    jednak dalej nie wiem czy mozna im ufac by podac konto oO
  • Morgana

znajoma zamawia przez konto i zawsze jest,
    ja biore zawsze przekazem ^^'
  • kazuya

ja wiem ze bedzie ale boje sie ze ktos sie wlamie n.p. do mnie na kompa i bedzie mial moj numer konta. V_v; *sighs* jakos zamowie xP
  • kazuya

teahouse jest nawet tanszy od cdjapan. jak przeliczalam Yen na euro wyszlo mi razem 35 euro z hakiem a tam tylko kca 80 zetow.... *muhahahahahahaaaaaa*
  • Hane(haku)

a plyty sa tam made in co?? japan czy moze taiwan/china albo cos w europie ?;P a tak przy okazji to na oficjalu mozne posluchac klawale Jesus Christ R'n R :D
  • Anonim

teahouse jest pewne - ja tam zamowilam juz kilka rzeczy i sa w porzadku. do cdjapan nie mam sily... zanim cos zdarze wypelnic juz mi wypisuja ze wszystko jest zle ><
  • Morgana

hakuś moje kochanie, na teahouse są sprowadzane prosto z Japan :*
    na dowód moge ci pokazać kiedyś przy okazji moje Ja,Zoo które stamtąd mam ^-^
  • kazuya

ja akurat sucham muzy z Sailor Moon i Hellsing xD;;
    ale jak juz tu jestem to prosze was o pomoc. Szukam Archiwum Wojenne (lub Wojskowe) ktore ma miec miejsce w Krakowie. powiedzcie mi jakie sa adrey polskie lub inne by to znalesc.... adres www takiego archiwum tez byloby super. Dajcie znac jak cos byscie znalazly. SANKYU
  • Morgana

... użyj http://www.google.pl a nie nas zadręczasz :P
  • kazuya

polskie strony sa do dupki! tam nic nie moge znalesc ale wy macie moze pomysl gdzie mozna znalesc adresy takich rzeczy! kuzwa, ja wiem gdzie szukac jezeli chodzi o Niemcy lub specialnie Berlin. Wy na pewno tez nie raz szukacie jakis pierdol po Polsce wiec mowcie!!!!
    Ide spac zanim kogos zabije <<
  • Morgana

To ja ci nie pomoge bo mnie takie rzeczy nie interesują >>
  • kazuya

fuck! ><;
    >> << >> <<

Oo

;___________;
  • Aki

mamoooooo ale mnie dawno nie było Oo
  • ヒメコ

teahouse prowadza moi znajomi.
    a co do cdjapan, troche przestalo sie tam oplacac zamawiac, odkad..... kaza w urzedzie pocztowym placic clo i vat (w sumie 25% od wartosci paczki)
    z yesasii tez sie przestalo zamawiac, gdy czesc 'darmowych przesylek' (tzn przy zamowieniu powyzej $49) przestala wogole dochodzic :/
  • kazuya

Oo wow dobrze wiedziec. ja akurat zrezygnowalam z zamowienia poniewaz pierw przeslucham czy warto.... co prawda bunko jusz nie zyje ale sa inne sposoby jak slsk ^^
    jakos i tak dojde do plyty ^____^
  • 1
  • 2