- 1
- 2
-
Anonim
jak to przeczytalam to prawie z krzesla spadlam. Podobno Diru zagra w Berlinie 28 maja w klubie Columbia Hall. Oo Nie wiem czy wierzyc.... informacje sa na jmusiceuropa i podobno na freewill. -
Hane(haku)
-
Panthera
ja bym chciala, ale stwierdzenie ze jade bylo by duzym naduzyciem teraz ... -
mousee
jadeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! !!!!! Mori szykuj wyrko dla mnie ^________^ -
-
mousee
-
Morgana
fajno..słyszałam o tym już wczoraj ..>>;;
szjoda że kasy nie mam ..... chyba wole jednak w maju pojechać do Watykanu niż do Berlina ... -
Hane(haku)
-
kazuya
why de hell now? ><;;;; do dupy im nakopac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Columbia Halle to nie Klub tylko Halla ^^ z tego co wiem nie ma u nas takiego klubu...
mousee..... z tym wyrkiem bedzie maly problem..... -
kazuya
why de hell now? ><;;;; do dupy im nakopac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Columbia Halle to nie Klub tylko Halla ^^ z tego co wiem nie ma u nas takiego klubu...
mousee..... z tym wyrkiem bedzie maly problem..... -
mousee
-
[;~Kipsta Gacia~;]
-
ヒメコ
wezcie pod uwage, ze wkieszosc z nich zejdzie w pierwszym tygodniu ^.~
jesli ktos chce jechac, wyjazd powinien zamknac sie w ok. 500 zl (z pociagiem z wawy, kto mieszka blizej granicy lub w berlinie ten farciarz ^.~) -
kazuya
mieszkam w Berlinie i nawet nie mam na piwo wiec jak kupic sobie bilet???
poza tym watpie w te wystepy bo Columbia nie potwierdza Info a to coz znaczy....
Rock am RIng..... Buhahahahaaaaaa.... *sorri* -
mousee
ja mieszkam 4 godziny od belrina i najczescie raz w roku atakuje kazuje swoim przyjazdem wiec to dla mnie nie ma roznicy ^^ -
kazuya
mousee jutro ide do banku i zalatwiam nam bilety ^_____^ so stop crying, ne? :* -
ヒメコ
-
kazuya
tam tam tam....... jest przed poludniem a rowerem mam jakies 7 km do Neo Tokyo ^^ -
mousee
tam tam tam.. Mori kupila mi bilet a ja mam ochote ja udusic z radosci ^________^ -
Aki
-
kazuya
- 1
- 2