Disco 80's [543]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • V jak Vanya

U mnie właśnie leci Electric Light Orchestra - najbardziej zapomniany z wielkich tamtego okresu. Nie wiem jak wam, ale mi to ta kapela kojarzy się z najlepszym okresem w moim życiu. Może dlatego darzę ich taką sympatią?
    A wy co o tym myślicie? Lubicie?

P.S. "So Serious" leci dokładnie :-)
    F.
  • V jak Vanya

Skoro już z różnych technicznych powodów mój post wysłał się dwa razy, to może wszyscy będziemy dyskutować wysyłając po dwa posty? Hę?
    F.
  • Grono.Net

Electric Light Orkiestra - ale nie pamietam jak sie to pisze
  • Grono.Net

nie przeczytalem a sie wypowiadam - tak mi to cos mowi :)
  • "2000 dIRTY dJS"

i mi coś mówi...mówi mi że rock&roll is king!!!
  • Alex

fakt, sa niezli i prawie calkiem zpomniani. Ja ELO kojarze głownie z plytka TIME. Kiedys sluchalam jej na okrągło i nadal z checia wracam :) zwlaszcza do "Here is the news" :)
  • "2000 dIRTY dJS"

Prawde powiedziawszy...fanka ELO nie jestem ...ale cenię sobie ten zespół w pracy....
  • Grono.Net

a prace to masz pewnie ciezka - sluchasz muzyki jak prowadzisz taxowke ??
  • "2000 dIRTY dJS"

nie...robie na trzecia zmiane w fabrtce azbestu...i lubie sobie przy taśmie nogą potupać ...Tuli-Panie
  • Anonim

elo - tradycyjne pozdrownie subkultury hihopowej. najcześciej po słowie elo występuje nazwa własna w mianowniku. częsty związek wyrazowy: elo ziom - cześć przyjacielu.
  • V jak Vanya

Error! Tradycyjne pozdrowienie w subkulturze hip-hopowej brzmi "ello", a nie "elo".
    Reszta okej :-)
    F.
  • Mechanik Jerzy Kudelski

W moim mieszkaniu widziany był parę lat temu cedek z najbardziej luksusowymi kawałkami Elo.

Chwilowo się ukrywa, ale prawdopodobnie jest w mieszkaniu wciąż.
  • Anonim

a ja pamietam 5th symfonie beethovena w ich wykonaniu, ktora jest genialna; )
  • wyderka

Mi sie to kojarzy z tesciowa , ktora ich ubustwia :)

A sam wole wole Sabrine; p Boys Boys
  • Anonim

U mnie obecnie leci muza z obecnych czasow ale za to niesamowite electro:D

Freezepop - Fancy ultra fresh
  • Simi

aaa... wychowalam sie na Electric Light Orchestra... a konkretniej na albumie Discovery :D ale ich styl... heh... rozpoznam kazda ich piosenke, chociazbym ja pierwszy raz slyszala... sa niepowtarzalni :]
  • Anonim

Mi mówie Rock 'N Roll Is King......
  • karolina

haaaaa, znalazłam ostatnio ELO -" time" w kolekcji mojej mamy :)

i musze stwierdzic, ze "here is the news" wymiata / elektroniczne klimaty :)
  • c ¡n õ

moje ulubione to "Don't Bring me Down" praktycznie wszystkie utwory z "Electric Light Orchestra I" są zajebiste
  • kuba

Jest to wołacz od Eli
  • 1
  • 2
| |

Ja wiem, że tego chłamu nikt nie słucha na codzień... Ale w piątkowy wieczór, po pięciu lufac...

Fotki

Miejsca grona (1)