- 1
- 2
-
V jak Vanya
U mnie właśnie leci Electric Light Orchestra - najbardziej zapomniany z wielkich tamtego okresu. Nie wiem jak wam, ale mi to ta kapela kojarzy się z najlepszym okresem w moim życiu. Może dlatego darzę ich taką sympatią?
A wy co o tym myślicie? Lubicie?
P.S. "So Serious" leci dokładnie :-)
F. -
V jak Vanya
Skoro już z różnych technicznych powodów mój post wysłał się dwa razy, to może wszyscy będziemy dyskutować wysyłając po dwa posty? Hę?
F. -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
-
"2000 dIRTY dJS"
-
Alex
fakt, sa niezli i prawie calkiem zpomniani. Ja ELO kojarze głownie z plytka TIME. Kiedys sluchalam jej na okrągło i nadal z checia wracam :) zwlaszcza do "Here is the news" :)
-
"2000 dIRTY dJS"
Prawde powiedziawszy...fanka ELO nie jestem ...ale cenię sobie ten zespół w pracy.... -
Grono.Net
a prace to masz pewnie ciezka - sluchasz muzyki jak prowadzisz taxowke ?? -
"2000 dIRTY dJS"
nie...robie na trzecia zmiane w fabrtce azbestu...i lubie sobie przy taśmie nogą potupać ...Tuli-Panie -
Anonim
elo - tradycyjne pozdrownie subkultury hihopowej. najcześciej po słowie elo występuje nazwa własna w mianowniku. częsty związek wyrazowy: elo ziom - cześć przyjacielu. -
V jak Vanya
Error! Tradycyjne pozdrowienie w subkulturze hip-hopowej brzmi "ello", a nie "elo".
Reszta okej :-)
F. -
Mechanik Jerzy Kudelski
W moim mieszkaniu widziany był parę lat temu cedek z najbardziej luksusowymi kawałkami Elo.
Chwilowo się ukrywa, ale prawdopodobnie jest w mieszkaniu wciąż. -
Anonim
a ja pamietam 5th symfonie beethovena w ich wykonaniu, ktora jest genialna; ) -
wyderka
Mi sie to kojarzy z tesciowa , ktora ich ubustwia :)
A sam wole wole Sabrine; p Boys Boys -
Anonim
U mnie obecnie leci muza z obecnych czasow ale za to niesamowite electro:D
Freezepop - Fancy ultra fresh -
Simi
aaa... wychowalam sie na Electric Light Orchestra... a konkretniej na albumie Discovery :D ale ich styl... heh... rozpoznam kazda ich piosenke, chociazbym ja pierwszy raz slyszala... sa niepowtarzalni :] -
Anonim
-
karolina
haaaaa, znalazłam ostatnio ELO -" time" w kolekcji mojej mamy :)
i musze stwierdzic, ze "here is the news" wymiata / elektroniczne klimaty :) -
c ¡n õ
moje ulubione to "Don't Bring me Down" praktycznie wszystkie utwory z "Electric Light Orchestra I" są zajebiste -
kuba
- 1
- 2