-
v-at
jest ranking najgorszych to ja robie ranking ulubionych :
jako pierwszy daje dwa przyklady
skalar - w te noc :
szaaaary dyym ostro czuć basami impreza znów rozkręca się (pam pam pam pam ) a moooże jescze nieee (pam pam pam)
i drugi :
topless - dobry dj
jak głośno gra muzyka - przyznaje sie że nie wiem,
uderzeń na minute - STO CZTERDZIEŚCI SIEDEM!!!
-
córka elvisa
czy normalna koza z bródką może zostać prostytutką? ależ owszem czemu nie, kozie też należy się! cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz! hej ho! : )
kocham cię tak prosto brzmi.aj law ju end ju low mi. o miłości przecież śpiewa każdy.. stereotyp z dawnych lat już przeminął, dawno zgasł, lecz niektórzy lepsi, w cudzysłowiu, upierają się że muzyka nasza bez wartości jest, że zdania wyśpiewane mają głupią treść, lecz kiedy na imprezach spędzają czas, słuchają naszej muzy słuchają nas!
sobota - jest wielka impreza! koleś przy barze jakąś laskę se namierza.ludzi full na parkiecie.[...] będą balety, będzie browar i kobiety, kto przyjechał gablotą nie wypije niestety.postaw stary furę, to porozmawiamy. teraz, do boju, jazda razem z nami! jazda, jazda niech się trzęsą mury, skaczcie wysoko wszyscy - głowy do góry![...] jazda jazda - dyskoteka szaleje.krzyczy cała sala: co się tutaj dzieje?! jazda, jazda ta impreza się nie kończy, zaczynamy odliczanie: fri, tu, łan...!
to tylko niewielka część diskopolowych perełek : ) -
Kuki
zdecydowanie dobry dj rzadzi:D:D:D bo hej hej dj lapiesz z nami faze hej hej dj za chiwle glosno wszyscy razem:D -
Social Butterfly
a więc cała wiarrrra mocno z nami buja się parami machając tyłkami (weekend sobota) -
to tak przy sobocie; )
v-at --> mis przeslij mi tez ten kawalek, jestem bardzo ciekawa, moze dodamy do audycji? :) -
-
v-at
-
Social Butterfly
-
v-at
-
Social Butterfly
-
Grono.Net
Toples - Nasza muzyka! Pierwszy diss w historii polskiej muzyki dance na dyletantów nie szanujących tę jakże łączącą pokolenia muzykę! -
Anonim
-
córka elvisa
-
kƒǻz
a teraz lapy w gore i dabu dibu daj, muzyczka dzis faluje i dabu dibu daj :-D
No i niesmiertelne:
bierzesz co sie da i na drzewo nie ucieka :D -
v-at
-
kƒǻz
aaah, co za faux pas :-| jak moglem przekrecic tak wspanialy kawalem poezji spiewanej :-O -
v-at
-
kƒǻz
-
Social Butterfly
-
kƒǻz
-
Social Butterfly
-
v-at