DISCO POLO RULEZZZ; ))) [9532]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • v-at

jest ranking najgorszych to ja robie ranking ulubionych :
    jako pierwszy daje dwa przyklady

skalar - w te noc :

szaaaary dyym ostro czuć basami impreza znów rozkręca się (pam pam pam pam ) a moooże jescze nieee (pam pam pam)

i drugi :

topless - dobry dj

jak głośno gra muzyka - przyznaje sie że nie wiem,
    uderzeń na minute - STO CZTERDZIEŚCI SIEDEM!!!

• córka elvisa

czy normalna koza z bródką może zostać prostytutką? ależ owszem czemu nie, kozie też należy się! cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz! hej ho! : )

kocham cię tak prosto brzmi.aj law ju end ju low mi. o miłości przecież śpiewa każdy.. stereotyp z dawnych lat już przeminął, dawno zgasł, lecz niektórzy lepsi, w cudzysłowiu, upierają się że muzyka nasza bez wartości jest, że zdania wyśpiewane mają głupią treść, lecz kiedy na imprezach spędzają czas, słuchają naszej muzy słuchają nas!

sobota - jest wielka impreza! koleś przy barze jakąś laskę se namierza.ludzi full na parkiecie.[...] będą balety, będzie browar i kobiety, kto przyjechał gablotą nie wypije niestety.postaw stary furę, to porozmawiamy. teraz, do boju, jazda razem z nami! jazda, jazda niech się trzęsą mury, skaczcie wysoko wszyscy - głowy do góry![...] jazda jazda - dyskoteka szaleje.krzyczy cała sala: co się tutaj dzieje?! jazda, jazda ta impreza się nie kończy, zaczynamy odliczanie: fri, tu, łan...!

to tylko niewielka część diskopolowych perełek : )
  • Kuki

zdecydowanie dobry dj rzadzi:D:D:D bo hej hej dj lapiesz z nami faze hej hej dj za chiwle glosno wszyscy razem:D
  • Social Butterfly

a więc cała wiarrrra mocno z nami buja się parami machając tyłkami (weekend sobota) -
    to tak przy sobocie; )
    v-at --> mis przeslij mi tez ten kawalek, jestem bardzo ciekawa, moze dodamy do audycji? :)
  • v-at

ale który żabo?
  • Social Butterfly

ten, który ma ci przesłac kuki
  • v-at

kuki? - nieobliczalna znaczy sie?
  • Social Butterfly

yyyy nie pamiętam :) chyba tak
  • Grono.Net

Toples - Nasza muzyka! Pierwszy diss w historii polskiej muzyki dance na dyletantów nie szanujących tę jakże łączącą pokolenia muzykę!
  • Anonim

• córka elvisa

piosenka chwytająca za serce... : )
  • kƒǻz

a teraz lapy w gore i dabu dibu daj, muzyczka dzis faluje i dabu dibu daj :-D

No i niesmiertelne:
    bierzesz co sie da i na drzewo nie ucieka :D
  • v-at

kfaz musze cie poprawić nie muzyczka baluje a publika
  • kƒǻz

aaah, co za faux pas :-| jak moglem przekrecic tak wspanialy kawalem poezji spiewanej :-O
  • v-at

ukarz sie sam
  • kƒǻz

poprosze o klapsa... albo nie, bijcie i wyzywajcie mnie od kurew; )
  • Social Butterfly

ty kurwo :P
  • kƒǻz

no tak lubie, poprosze o wiecej; -)
  • Social Butterfly

nie spoufalam sie z nieznajomymi haha :)
  • v-at

jakaś ty politycznie poprawna :P