Disturbed [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • The Happyman

Cześć. Jeśli macie jakieś swoje ulubione utwory Disturbe(a myśle że macie) to piszcie. Mój ulubiony to "Stupify"
  • Anonim

hmmmmmmmmmmm za dużo by wymieniać - właściwie to prawie każdy kawałek ich lubię :)
  • Grono.Net

cover metallici fade to black chyba the best a po nim zaraz voices
  • a

a mój ulubiony to ten taki któreg tytułu nie pamiętam, ale leci "From the heart of darkness you call to me, spirit raging out, there is nothing I can, 'cause you are next to noone". znakomicie się nim leczy doły - kiedyś słychałam jej ze 20 razy pod rząd, dół może i nie minął, ale chociaż znalazł ujście... :>
  • The Happyman

To kawałek "Breathe". Całkiem czadowy kawałek.Z albumu "Believe"moje ulubione to jednak:"Prayer" i "Remember".
  • The Happyman

Disturbed zrobili przeróbkę "Fade To Black"?O! Nie wiedziałem. A na jakiej płycie można usłyszeć ten utwór w ich wykonaniu?
  • Anonim

na "Music As A Weapon II" z 2004. to jest koncert z Chevelle, Taproot i Unloco.
  • The Happyman

Że Korn robi cvery to słyszałem,ale że Disturbed też to tu mnie zaskoczyli....
  • Anonim

każdy kiedyś w końcu robi coś takiego; >
  • The Happyman

No w sumie tak.Jednak jeśli chodzi o Disturbed to więcej słyszałem o ich własnych utworach ni ż o coverach. Nie mówię ze to jest złe. Wręcz przeciwnie chciałbym usłyszeć "Fade to Black" w wykonaniu Disturbed .
  • Anonim

a czy przez przypadek "Shout" z "Down with the Sickness" nie był tez coverem??
  • Grono.Net

byl jasne ze byl....jednym z ciekawszych z reszta i bez reszty...alex mysle ze spokojnie mozesz poszukac Fade to black na osle na ten przyklad:>
  • The Happyman

Na czym?Na ośle?Sorry Corax mógłbyś torchę jaśniej bo nie rozumiem?
  • Anonim

emule - taki program do ściągania plików; >
  • The Happyman

Aha. No nie znam tego programu. Mam inny-Overnet i chyba se ściągnę właśnie przez niego ten utwór.
  • The Happyman

No właśnie ściągam sobie "Fade To Black" w wykonaniu Disturbed wraz z Unloco, Chevelle i Taproot.
  • a

a ja mam soulseeka i też szukam fade to black - pochwalę się, a co? :P
  • Inconspicuous

Mi również Fade To Black bardzo się podoba, aczkolwiek ich ulubioną piosenką jest dla mnie Shout. Cos genialnego... a pierwotna wersja Tears for Fears jakas taka mdła.
  • a

to powstało ze 100 lat temu, co się dziwisz? :) widziałam ostatnio teledysk pierwotnej wersji: fryzury "na pudla", tandetne widoczki, wokalista z twarzą "uniseks"... :) :) :) :)
  • Anonim

hmmm dobra w tym tygodniu ulubione kawałki to - Voices i Liberate
| |

There is no turning back now, You've woken up the demon... in me! Get up! C'mon get down with the ...

Fotki

Miejsca grona (0)