- 1
- 2
-
Anonim
http://www.lodzdesign.com -> podstawowe info, a szczegóły, w tym program, niebawem .
tam trzeba być :-) -
Artur,poprostu.
przydalo by mi sie teraz 20 000 PLN :P,poza tym to niezly event ten festiwal,ale niestety nie pojade :/ -
Anonim
no niezly,niezly, już kolejna edycja, a przedsięwzięcie coraz bardziej sie rozwija, poszerza o kolejne dziedziny designu, ja czekam,az wejda w sfere projektowania ubioru...w koncu to lodz jest no!!; -) -
Artur,poprostu.
ja jesli chodzi o design zdecydowanie wole meble i przedmioty domowego uzytku,czyli tradycyjnie :],
moze nawet zrobilbym cos na ten konkurs,ale nie mam czasu :P -
-
Anonim
-
Artur,poprostu.
bardzo lubie meble barokowe w nowoczesnym stylu,jest swietna firma creazioni,maja w ofercie takie rzeczy,szczegolnie fotele i krzesla,polecam -
Anonim
raczej nie mój styl, bo ja z gustami idę w minimalizm i baroku nie lubie, chociaż przeglądałam zdjęcia i kilka ciekawszych fotelików się znalazło :-) -
Artur,poprostu.
minimalizm nie jest zly,chociaz potrafi byc zimny,kwadratowy i bezduszny,w architekturze to dopiero asceza :P,strach sie bac -
Anonim
trzeba łączyć jedno z drugim, bo i minimalizm potrafi być całkiem cieply :-) a do tego zawsze jest elegancki -
Artur,poprostu.
meble barokowe tez sa eleganckie kolerzanko :],zreszta kazdy mebel,gdy odpowiednio na niego popatrzec ma swoj urok,tak zbaczajac .....projektujes jakies wlasne esy floresy ? Chodzisz do szkoly plastycznej/studia ? -
Anonim
ej dobra bo juz nerwa widze;P
wybieram sie dopiero, a wlasnych esow floresow mam sporo. robie to co lubie, kolego.
p.s. nie wiem czy jestes dyslektykiem,ale jednak koleżanko; P -
-pyk-pyk-
aaa w dupie mam taki festifal dizajnu...
pozatym festiwal to troche za duzo powiedziane...
a na 100% juz nie miedzynarodowy :) w zeszłym roku o ile sie nie myle to z zagranicznych rzeczy był tylko czeski plakat...
w sumie to tragedia to byla... nic nowego... nic ciekawego... do tego te elementy wystawienicze typu wydruki na podlodze ktore pokrywały 80% pow. a nie mozna bylo po nich chodzic... :)
i jeszcze po 10 wolontariuszy/ochroniarzy do jednego krzesła :)
Mam wrażenie ze lodz design festiwal to impreza krecona mocno na siłe... wylacznie dla tego ze dizajn jest w modzie...
a tak chyba nie powinno byc... -
Anonim
no jak byles i sprawdziles to masz wieksze pojecie.
ale tez trzeba spojrzec na to,ze to poczatkujaca impreza i trzeba im dac szanse sie rozwinac.
ja i tak sie tam pojawie zeby obadac co i jak wyglada w tym roku
pozdr -
-pyk-pyk-
fakt ze impreza jest poczatkujaca nie usprawiedliwia wielu rzeczy...
np przed wejsciem na bankiet po otwarciu byla "selekcja"
usłyszelismy ze znajomymi ze sorry ale nie wejdziemy bo to impreza zamknieta dla projektantów :) nawet niechcialo nam się tłumaczyc ze przejechalismy 100km specjalnie na ich zaproszenie :) spakowalismy sie wyjechalismy...
no coz... chyba nie wygladam jak rasowy dizajner i tyle...
zeby zrobic festiwal trzeb miec na neigo pomysł a nie pokazac rzeczy stare i obcykane...
-
Anonim
-
Anonim
trudno zeby bylo wielu zagranicznych desingerow poniewaz w tum samym czasie lub w m,alych odleglosciach odbywaja sie festiwale w calej europoie(najblizszy w londynie) ale wiem ze zaprszonew kilku desingerow z zagranicy -
Anonim
-
Dorota Maria Pakuła vel Rutka
czochrze.. :) aczkolwiek do kilku rzeczy można by było się przyczepić. Ale skoro byłam w zeszłym roku to i tak bije brawo, bo postęp widać i to 100%. Ogólnie, jak na (szumnie) festiwal "międzynarodowy" to słabo, ale i tak na plus. Walczyć trzeba dalej :) -
Anonim
-
Maciek S.
- 1
- 2