- 1
- 2
-
macbeat
...dla mnie rewelacja ... nowa jakosc starych rzeczy :>
w sumie mam wersje vinylowa juz prawie rok ale jakos nie zainteresowalem sie czy na wersji cd jest wiecej; P ? ...jest ? -
Anonim
-
Anonim
Płyta podobała mi się po kilku pierwszych przesłuchaniach... potem się jakoś znudziła... Wolę wcześniejsze produkcje The Private Press chociażby... A DVD nie widziałem, warto? -
Grono.Net
to koncertowka wiec nie ma co porownywac do wczesniejszych wydawnictw.
a czy warto dvd obejrzec?
cholera sam nie wiem, bo mam krazek ale napedu dvd nie mam :-( -
-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
apropo tej płyty, słuchałem sobie ostatnio bis radia i zapowiedzieli że będzie puszczona w nocy z niedzieli na poniedziałek o ile sie nie myle, jakby ktoś nie słyszał -
Grono.Net
nie jestem pewien czy to będzie niedziela/poniedziałek, zapowiadali ją dziś około 19, w ogóle puszcxzali dużo jurassic 5 itp -
Grono.Net
yeah chlopaki i dziewczeta.
mam juz ten napedzik dewude, plytka z shadowem w czytniku i dizisiaj ogladam :]
tylko bez zjebow za offtopic, please...tak tylko sie niedzielnie podjaralem bo juz sobie organ donor puscilem i sie nakrecilem :] -
Anonim
Tak obraz (DVD) jak i dźwięk (CD, jest dwupłytowa edycja) są mistrzostwem, genialne przejścia, niezłe skrecze i bardzo fajne wizualizacje to czego można było się spodziewać po tym wydawnictwie. Bardzo polecam, szczególnie, że na DVD w bonusach jest rutyna w której Shadow, Cut Chemist i Nu-Mark grają na trzy bit maszyny podpięte do mikserów, perełka. -
Anonim
koncert jest swietny, czasami zaluje ze nie mieszkam w Londynie. Kiedy u nas beda takie imprezy? -
Anonim
-
ukaszu
ano, daje rade
przednia uczta
w Przekroju swgo czasu nawet sie zajadal [chyba] Bartek Winczewski; ) -
tore(A)dorka
-
Anonim
-
Anonim
sorry, ze odswiezam stary watek. jesli jeszcze ktos ma watpliwosci czy sobie zakupic koncertowe dvd to tutaj jest kawalek ktory wrzucilem pare dni temu (organ donor) http://youtube.com/watch?v=sO5PCru_...
przy okazji witam wszystkich :) -
Pawlus
ja mam tylko wersję video, ale szacun...
zwala z nog, taki klimat ze... -
/\/\
" .. a co powiecie o IN TUNE AND ON TIME ?? "
.. tylko tyle, ze tego typu koncert, z taak dobrym KLIMATEM, moze sie juz nigdy nie powtorzyc, dlatego WARTO zapoznac sie z tm materialem ze wzgledu na MUZYKE, OBRAZ i pushin' buttons :))
.. odradzam wybrakowana wersje, dostepna za posrednictwem osla!:)
.. chory bym byl, gdybym nie zobaczyl go sobie od czasu do czasu!:)) -
sinaka jako taka
-
Anonim
rzecz absolutnie warta posiadania :) freestyle w dodatkach - zaniemówiłam :)
- 1
- 2