DJ Shadow [367]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • macbeat

...dla mnie rewelacja ... nowa jakosc starych rzeczy :>
    w sumie mam wersje vinylowa juz prawie rok ale jakos nie zainteresowalem sie czy na wersji cd jest wiecej; P ? ...jest ?
  • Anonim

no jest dvd z tym setem, mistrzostwo
  • Anonim

Płyta podobała mi się po kilku pierwszych przesłuchaniach... potem się jakoś znudziła... Wolę wcześniejsze produkcje The Private Press chociażby... A DVD nie widziałem, warto?
  • Grono.Net

to koncertowka wiec nie ma co porownywac do wczesniejszych wydawnictw.

a czy warto dvd obejrzec?
    cholera sam nie wiem, bo mam krazek ale napedu dvd nie mam :-(
  • Anonim

czy warto? don't be silly guyz..
  • Anonim

nieeeeeeee, nudne jest, daj spokój!
  • Grono.Net

apropo tej płyty, słuchałem sobie ostatnio bis radia i zapowiedzieli że będzie puszczona w nocy z niedzieli na poniedziałek o ile sie nie myle, jakby ktoś nie słyszał
  • Grono.Net

nie jestem pewien czy to będzie niedziela/poniedziałek, zapowiadali ją dziś około 19, w ogóle puszcxzali dużo jurassic 5 itp
  • Grono.Net

yeah chlopaki i dziewczeta.

mam juz ten napedzik dewude, plytka z shadowem w czytniku i dizisiaj ogladam :]

tylko bez zjebow za offtopic, please...tak tylko sie niedzielnie podjaralem bo juz sobie organ donor puscilem i sie nakrecilem :]
  • Anonim

Tak obraz (DVD) jak i dźwięk (CD, jest dwupłytowa edycja) są mistrzostwem, genialne przejścia, niezłe skrecze i bardzo fajne wizualizacje to czego można było się spodziewać po tym wydawnictwie. Bardzo polecam, szczególnie, że na DVD w bonusach jest rutyna w której Shadow, Cut Chemist i Nu-Mark grają na trzy bit maszyny podpięte do mikserów, perełka.
  • Anonim

koncert jest swietny, czasami zaluje ze nie mieszkam w Londynie. Kiedy u nas beda takie imprezy?
  • Anonim

przeczytaj topic cztery liniki niżej; )
    jest nadzieja :)
  • ukaszu

ano, daje rade
    przednia uczta
    w Przekroju swgo czasu nawet sie zajadal [chyba] Bartek Winczewski; )
  • tore(A)dorka

zajebista sprawa...kurcze to jest prawdziwy mistrz!
  • Anonim

kozacka plyta ,fajnie sie slucha w takie dni....
  • Anonim

sorry, ze odswiezam stary watek. jesli jeszcze ktos ma watpliwosci czy sobie zakupic koncertowe dvd to tutaj jest kawalek ktory wrzucilem pare dni temu (organ donor) http://youtube.com/watch?v=sO5PCru_...

przy okazji witam wszystkich :)
  • Pawlus

ja mam tylko wersję video, ale szacun...
    zwala z nog, taki klimat ze...
  • /\/\

" .. a co powiecie o IN TUNE AND ON TIME ?? "

.. tylko tyle, ze tego typu koncert, z taak dobrym KLIMATEM, moze sie juz nigdy nie powtorzyc, dlatego WARTO zapoznac sie z tm materialem ze wzgledu na MUZYKE, OBRAZ i pushin' buttons :))
    .. odradzam wybrakowana wersje, dostepna za posrednictwem osla!:)
    .. chory bym byl, gdybym nie zobaczyl go sobie od czasu do czasu!:))
  • sinaka jako taka

mogę oglądać w kółko. rozpie****a za każdym razem :o
    masta!
  • Anonim

rzecz absolutnie warta posiadania :) freestyle w dodatkach - zaniemówiłam :)
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich fanów i wielbicieli Josha Davisa, muzyka genialnego i niezwykłego.

Miejsca grona (0)