DJ Tiësto [5392]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Essence Music

Drodzy Klubowicze,

Agencja Essence Music z radością informuje o organizacji koncertu króla trance’u – TIESTO. Event odbędzie się w ramach jego światowego tournee pod nazwą „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie będzie miało miejsce w Hali Ludowej we Wrocławiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.

Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stała się ważnym punktem na mapie jego tour’u. Z dumą możemy powiedzieć, iż to sam Tiesto nalegał na wybór Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.

Już w tej chwili wiemy, że cała produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzięki czemu możemy mieć pewność, że widowisko będzie zrealizowane na najwyższym światowym poziomie, tak jak to było kiedyś podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert.

„Elements of Life” będzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalającym z nóg doświadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech żywiołów: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Każdy z tych elementów, zostanie połączony w jednym oszałamiającym pokazie, aby dostarczyć niezapomnianych i unikalnych wrażeń. Przygotujcie się na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowitą scenografię, pirotechnikę, występy artystyczne oraz doskonały dźwięk i oświetlenie. Za całą oprawę oraz show będą odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, mający na swoim koncie organizację największych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.

W marcu ukaże się kolejny album pod nazwą ELEMENTS OF LIFE. Już dziś ludzie z branży muzycznej mówią, że dostarczy on niesamowitych i niepowtarzalnych wrażeń. Wpłynie to niewątpliwie na umocnienie pozycji Tiesto na świecie.

Pierwsza promocyjna pula biletów będzie dostępna w drugiej połowie przyszłego tygodnia w godzinach wieczornych za pośrednictwem wortalu FTB http://www.ftb.pl. Cena jest jeszcze nieznana, postaramy się ją podać do wtorku. .

Więcej szczegółów już wkrótce.

Agencja Essence Music

• Filu

Teraz tylko czekac az się bileciki na ftb pojawią, zamawiac i jedziemy. Słyszałem, że set ma trwac 5 godzin. Zapowiada się zajebisty balet:)
  • Anonim

grubbbbo; -)
  • Auron

nie 5, a 7 godzin; ]
  • Shot_Kot™

Nie wiecie moze czy na miejscu bedzie mozliwosc zakupienia jakis rzeczy ktore sa do kupienia na stronce Tiesto ? Np. koszulke Holandii...
  • Anonim

Ludzie czy to nie jest zadna plotka?! Po prostu niewierze w to co tu przeczytalem! aaaaaaaaaa:D:D:D
  • .:Wariat:. (Dj_Szczoorkin)

Wejdź na http://www.ftb.pl a sam się przekonasz... Dziś o 19 pierwsza pula biletów za 90zł
  • tRESOR liveAct...

Kupujemy A JAK!!!!
  • Anonim

ALbo sie myle albo juz nie ma biletow...:(

Ja z tRESOREM się wyrobiliśmy <lol> Przez 5 min 1000 biletów poszło... w polske... Jak to musiało być zorganizowane... <lol> Ale happy jestem...
  • AGA

juz o 19.04 nie bylo
    wydaje mii sie ze to lipa:(
    wchodzilam bylo 200 jak wcisnelam zamow 0:(((((((((((((
  • Figo

ufff z fartem 3 standardowe wyszarpalem :)
  • Anonim

Udalo mi sie dwa zamowic :D:D A to chyba rekord na ftb, 1000 poszlo w 3 minuty! Nawet vip-owskie szybko schodza. Oszaleje, Tiesto ma miec 7-mio godzinny set!! :D:D
  • Anonim

ciekawe kiedy bedzie nastepna dostawa i za ile...;/
  • Filu

Mamy z kumplem bileciki:) ale takiego ruchu to chyba ftb.pl jeszcze nie widziało, 3 minuty i po herbacie.
  • Magsa

Niaaa... za pozno weszlam :/ chiba ze zaszaleje i 240 zrzuce na ViPo hyh. Ale ja biedna studentka to mnie nie stac niesztety. Beda jeszcze w ogole bileciki ???
  • ...jAcEnT0s...

ach złoooooo i to po calosci
    kurwa kilka sekund i poszlo a bylem na ftb juz przed 19
    ja pier.... kociol po maxie
    coz nastepna partia a byc moze zwroty beda
    hehe pozdro i tak tam musze pojechac
  • Magsa

Nio mam nadzieje ze bedzie nastepna :) i ze zdazymy wtedy ... :)

Na 100% będzie następna... Właściwie to pare następnych ale z każdą cena biletu idzie w górę...
  • AGA

Gratulacje dla wszystkich którym się udało :)))

Ja czekam na następną pule

Ciekawe po ile będą bilety
| |

...

Fotki

Miejsca grona (0)