-
!nsect
Czy ktos kiedys byl na Waterze? Czy ktos sie wybiera? Co sadzicie o tej imprezie itd itd itd -
Anonim
WATER FESTIVAL IV - 14.08.05 - Plener
LEANDRO GAMEZ,
OLIVER HO,
HOLGI STAR,
OXIA,
JACK DE MARSEILLE,
PAULA TEMPLE
==>ORAZ NRG*EE i MARIO w secie na 4 DECKI plus INSTRUMENTY AKUSTYCZNE (SMYCZKI, FLETY, BĘBNY)<==
+ 30 dj'ów z całej Polski
MEGA TECHNICZNE WYDARZENIE TEGO LATA!!!!
STRONA WATER FESTIVAL'U:
http://www.may-day-party.pl/waterfe... -
!nsect
-
zly...
Byłem na każdym. Wydaje mi się że 2 był najlepszy. W tamtym roku tez bylo pozytywnie. W tym roku line up troche dziwny, pare osob przyciąge ale czy reszta?? Co sie stalo z tymi gwiazdami co roku??!!?? -
-
ALI
Oxia i Gamez to dla mnie najlepsi producenci Oxia tez fajne walki gra jako dj gameza malo mam setow a na deser jack the marseille tez kot :) MISTRZ IMPREZA bede na bank nareszcie cos innego niz tylko szranc acidy i jakies baileye i redheady :) -
magnetofon mk-125
-
!nsect
jakies Baileye i Redheady?? hmm dziwne jest ze to mowi dj...... ja bylem 27.05.2005 w Kantach na Redheadzie i zagral mistrzowski set z 3 gramofonow wiec prosilbym o nie krytykowanie bo to nie jest temat mojego topika:))
pozdrawiam Insect
p.s. napisz jak bylo na W - Parade? duzo manieczkowych łbów? czy ogolnie spoko klimat? -
Anonim
dla mnie Rehead i Bailey to pierwsze doskonali producenci a po drugie swietni dje. I wiem ze zaraz ktos napisze, ze produkuja swoje plyty masowo, robia takie same kawalki itp. Ale co z tego ? Lepiej niech robia ich duzo z czego kilka jest rewelacyjnych niz mieliby wyprodukowac garstke plyt i wszystkie do dupy jak to robia co niektorzy. A poza tym ciezka pisac `w koncu cos nowego a nie jakies tam baileye i redheady` bo chyba zaden z nich nie odwiedza polskich festiwali na tyle czesto aby mogli sie znudzic -
!nsect
Kaabie duzo gadac nie trzeba, kto w Kantach na Redheadzie nie byl to niech sie lepiej nie odzywa! to nie jest to samo uslyszec set w domu na kompie!
Redhead zagral rewelacyjnie i koniec! -
ALI
O kantach slyszalem z zaufanych zrodel ze Redhead zagral zajebiscie. Ale co do ich produkcji to walsnie jak Keeb napisal robia ciagle to samo na tych samych samplach to cos jak ignition technician a chodza sluchy ze wszystkie numery Baileya zrobil Hades choc teraz juz gdzies widzialem ze Bailey ma Live Pa zaczac grac czy juz gral jakos. I nie rozumiem tego glowkowania ze im wiecej wyda tym lepiej bo bede jakies 3 dobre epki z 15 ? to moze lepiej wydac po prostu 3 dobre?
Acha a na dodatek jeszcze duza liczba dj'i gra wlasnie bailey'e redhead'y and cala ta belgijska bande :) nie ujmujac nikomu to troche nudne jak na kazdej bibie slychac ciagle ta sama linie basowa :) Insect z tego co czytam masz troche plyt w kejsie tych artystow :D Kiedys mi sie nawet kilka numerow podobalo ale teraz wogoole wiec moze i ty tak bedziesz mial . Co do Parady na samej paradzie malo ludzi bylo + do tego deszcz w hali juz lepiej ale co mnie zdziwilo nie bylo wlasnie manieczkowcyh druzyn itp. jakies jednostki tylko nie rzucajace sie w oczy i 1 gwizdek tylko widzialem !!! -
!nsect
a powiem Ci szczerze ze Redheada obecnie mam tylko jednego:) a Baileya mam dwie plytki:)) wiec chyba nie duzo... faktycznie niektore kawalki zbyt szybko sie nudza... pozdrawiam Insect (City Terror Group/Katowice) -
Angel Kiss
-
Anonim
zaprasza do zciagniecia i posluchania mixu:
MORNING BY ACCU 2005 :
http://83.238.161.160/files/Morning...
tak a propo party water -
Anonim
Heh grałem z Redhead'em na zamku w Czersku i w ogule mi sie nie podobało jak grał. Co prawda spodziewałem sie M.Baileyowych zeczy ale zawiodłem się podwójnie bo zagrał....schranz...i to z final scrach'a którego tak nie trawie. -
Anonim
Edd nic Ci nie ujmując, Ty też wtedy mnie rozczarowałeś:/
a za pare tygodni w paragrafie na jednej z jakiś imprez - poprostu dobiłeś.
Ale to było dawno :)
Mam nadzieję, żę teraz już czeszesz gitarra
pzdr -
januszu
-
majeran
-
CLS_BUJDASZ
witam nie slyszalem jeszcze o tej imprezie,moglby mnie ktoss uswiadomic czy w roku 2006 tez sie odbedzie,ile wjazd na ta impre itp??prosze o odp.dziex z gory -
zmrok