Dla Ludzi Wysokich [361]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • RaFaŁ

No ciekaw jestem waszych opini i czego będzie więcej:D
  • Anonim

Zalet jest sporo:) a największa wada to chyba to ze większość facetów jest ode mnie niższa:)
  • Anonim

wad sporo i mało zalet:
    -trudno dostać niektóre ubrania
    -ciągle w coś walę głową i muszę się schylać
    -trudno przejść niezauważonym, schować się
    -nogi mi się pod kołdrą nie mieszczą
    I tak dalej...
  • RaFaŁ

Strangler ile Ty masz wzrostu??Ja mam 196cm i tak pesymistycznie do tego niepodchodze
    ubrania hmm jeszcze niemam takich ogromnych problemów choć fakt czasem widze fajne spodnie i są za małe(krótkie) to troche krew zalewa.Z waleniem w głowe to jest róznie bo widziałem osoby które waliły w głowe a były niższe Np w starych tramwajach jak masz poręcz na wysokości oczu a nawet nieżej to niejest jeszcze tragnicznie bo ją widzisz:D są ludzie co ją mają na wysokości czubka głowy i walą w nią zawsze bo jej poprostu niewidzą i raczej niepamiętają zawsze by się "ukłonić":D hehe
    A co do zalet to moim zdaniem jest ich dużo ale taką którą mi się teraz przychodzi na myśl to imprezy kulturalne gdzie zawsze widzisz scene:D niema mozliwości żeby ktoś Ci zasłonił:D i to jest duży plus.

• Anonim

Wysocy ludzie sa bardziej atrakcyjni:) heheh Kobiety szukaja wysokich mezczyzn a mezczyzni dlugonogich kobiet :P <tak to sobie mozna tlumaczyc:P>
  • RaFaŁ

NO baa hehe
  • Anonim

a nie na odwrót??:D
  • Anonim

hehe ale gdzie są Ci wysocy faceci?:) bo jakos trudno ich znaleźć
  • Anonim

------------>!!!!!TU JESTEM!!!!!<------------
    mam nadzieję że 188 wystarczy:d najwyżej nadrobię innymi "umiejętnościami":D:D:D:))))
    \O/\o/\O/
  • Anonim

wystarczy:)
    hm...a jakie masz inne umiejętności którymi mozesz nadrabiac?:)
  • Anonim

nie wiem czy powinienem pisać o nich tutaj na forum czy może lepiej napisać na privie:d ewentualnie gadu gadu:] ale mogę Cię zapewnić że nie jest to wynoszenie śmieci:D
  • Anonim

ktos tu filtruje ostro :]

dyskomfort:
    -buty
    -tramwaje
    -metroooo (porazka)
    -lozko
    -poczucie bycia mutantem wsrod niewysokiego spoleczenstwa
    -no i w porsche gt2 nie usiade :(

zalety:
    -rzeczywiscie dziewczyny sie interesuja :] (dziwnee)
    -patrza na ciebie dziewczyny
    -wzrasta zainteresowanie toba u plci przeciwnej
    -np: na imprezie = dziewczyny chca poznac cie w pierwszej kolejnosci
    -dziewczyny chca z toba tanczyc
    -dziewczyny chca z toba spacerowac
    -cala uwaga dziewczyny poswiecona jest tobie
    -na koncertach dziewczyny chca stac przy tobie abys relacjonowal im wydarzenia ze sceny
    -mozesz podac dziewczynie sol w kuchni
    -mozesz opowiadac dziewczynie jak wyglada swiat z twojej perspektywy co sprawia ze jest ona przy tobie
    -mozna wiele osiagnac jednym slowem
    to tak na szybko pisane.
  • Anonim

ta tylko najgorsze jak dziewczyna chce Ci usiąść na barana żeby popatrzeć na świat:P heheheh no chyba że dużo nie waży:) jak dla mnie do 58kg jest luz:d potem to mi kręgosłup siądzie:) noo ale czego nie robi się dla dziewczyn:]
  • Anonim

by the way jaki flircik?? jaki flircik??;)
    wymiana poglądów na gg to nie flircik :)
  • Qba

Krzysiek tylko winni się tłumaczą:)
  • Qba

NAJWIĘKSZY + to zainteresowanie dziewczyn:)
    NAJWIĘKSZY - to mało wysokich dziewczyn:)
  • RaFaŁ

Co do metra widziałem kolesia który miał ponad 2m przy moich 196 sięgałem mu do brody!! i widziałem go w metrze.szczerze przeżyłem szok bo głową dotykał sufitu.W takich sytuacjach bycie wysokim niejest za fajne.
  • Anonim

Mam 195 cm wzrostu. A co do tych koncertów to masz rację, chociaż nie jest przyjemnie ciągle słuchać tekstów w stylu: "Hej ty wysoki przesuń się, bo nic nie widzę!". Ciuchy też jakieś są, ale na pewno nie ma takiego wyboru, jak dla osób z niższym wzrostem.
  • RaFaŁ

No wiesz zawsze (prawie zawsze)mozesz zripostowac stwierdzeniem "to urośnij"choć czasem moze się to źle skończyć:P hehe
    CHoć ja takich sytuacji że ktoś mi zwrócił uwage niemiałem.
  • Anonim

Mało wysokich dziewczyn?! Gdzie? Jak? Dlaczego? Ja stwierdzam że to właśnie dziewczyny wystrzeliły ostatnio w górę a faceci pozostali w miejscu. Mam kilka wysokich kolezanek a na ulicy non-stop widuje wysokie...sama natomiast w departamencie wysokich mężczyzn oczuwam braki...chyba pojadę do katowic albo bydgoszczy przynajmniej się napatrzę na nasza reprezentacje, zawsze coś; /
| |

Moim pomyslem jest Grono gdzie mogli by powymieniać się poglądami Ludzie o słuszynym wzroście t...

Fotki

Miejsca grona (0)