-
Qba
ja mam 198cm i jeszcze nie narzekam:)
chociaż czasami uderzam w poręcze w tramwajach, raz nawet uderzyłem w lusterko boczne tramwaju:))))))))))))))) guz nawet niebył duży;) -
Ishabella >M<
Qbek guz jest pikusiem w porównaniu do uroków spogladania na swiat z wysoka>> dobra widocznosc na koncertach, pomyslowosc przy wsiadaniu do malucha, niemoznosc izolacji przed znajomymi którzy zawsze dostrzega nas w tlumie to tylko kilka z atutów; ) > pozdrawiam z wysoka - Ishabella [ 180 + obcas; )) -
Qba
masz racje bycie wysokim ma więcej zalet niż wady albo inaczej, należy dostrzegać tylko te pierwsze a o drugich nie myśleć;)
ale świat nas otaczający nie jest do nas przystosowany, nieprawdaż???
ja znowu porusze temat tramwaju, tych warszawskich zeby coś w nich przez okno zobaczyc trzeba zejść na schodek, wtedy dopiero wszystko można dojrzeć:)
ale z tymi koncertami to masz racje:)))
-
Anonim
200 cm :]
yyy, tak - koncerty- dla mnie plus bo jestem wysoki ale ci ktorzy sa za mna maja raczej nieciekawy widok.
Tramwaje to porażka jakich malo a niestety JESZCZE musze z nich korzystac od czasu do czasu,
wole autobusy - jest przestrzeń
pzdr -
-
Ishabella >M<
-
Qba
-
Qba
ale ja i tak twierdze ze swiat nie jest przystosowany dla ludzi wysokich :( -
Anonim
tez na to wpadlem jakis czas temu
te male auta
audi a3 sportback - klitka
a smart :D
dla mnie tylko audi a8L,bmw 7L, Merc S600L, ostatecznie lincoln navigator albo escalade cadillac.
moze jakis temat o furach dla wysokich :D ? -
Anonim
-
Karolina B.
ja w sumie tez mam 178 albo 177, ale to bez różnicy wiekszej chyba,nie? Co masz na mysli mówiąc o kupnie butów? Rozmiar czy wyskość "obcasa"? :D -
Anonim
i to i to:) na obcasie wstydze sie chodzic bo wygladam jak tyczka..jeszcze jak ide w towarzystwie kolezanek to juz w ogole..siegalyby mi pod pache:D no i a majac rozmiar 40/41 to ogolnie z fajnymi butkami jest ciezko.
a co z dlugoscia spodni:D? -
Karolina B.
uuuu, ja kupiłam sobie ładne butki na obcasie w którym wcale nie wyglądam wysoko:P
W CCC:D Ja mam nr buta 40 a co do długosci spodni to mój odwieczny problem! Noszę tylko z Big Stara bo tam wszystkie które przymierze idealnie pasuja na moja figurę. W Big Starze jest o tyle lepiej,że przewidzieli spodnie dla wysokich ludzi z całkiem szczupłymi sylwetkami:P -
Karolina B.
to z całkiem szczupłymi sylwetkami to taka przenościa, bo zazwyczaj ludzie wysocy sa szczupli:P Ja i tak jestem niezadowolona z mojej figury:P:P
To twoje zdjęcie? -
Anonim
no wlasnie -spodnie=problem:) ale ja polecam ZARE-fajne, ladne, dlugie i w sumie nie drogie. no i LEE tez sa ok... tak to moja fotka:) -
Karolina B.
No własnie z Lee, jak byly dobre na długość to zaciasne i odwrotnie, dlatego spodnie kupuję robię tylko w Big Starze. -
Anonim
ehh.. jak już zostane projektantka to bedę miaal ludzi od szycia i nie bedzie prodlemu:P hehe -
Qba
Moja dziewczyna też kupuje spodnie w Zarze, właśnie mi mówi że "tylko w Zarze"; )))
Ja ostatnio miałem problem z garniturem bo w Warszawie były aż cztery dobre dla mnie a jak kupiłem to spodnie przerabiają mi już 2 tygodnie :) -
Qba
chyba musze zmienić opis tego Grona bo widze że dziewczyny jesteście poniżej 180 :)))
dobra zmieniam -
Anonim
oj nie..tamten był fajniejszy:P a powyzej 175 dla dziewczyny to już dużo:P a ja to własciwie mam juz 179.. ehh...:/ -
Qba