-
Anonim
umnie najlepsza była
"Wrzeszczy na przerwach, kładzie się na podłodze i na koledze! Pani dyrektor trzykrotnie zwracała jej uwagę" -
Charlotte
-
Justyna.
moja koleżanka dostala uwage ze sciaga kolegom spodnie, a potem stary z zebrania przychodzi i do mnie pytanie: dlaczego rozbierałyście chłopców?! xD -
Mania.
-
-
Anonim
Ja dziwnych uwag raczej nie dostaję, bo zawsze, gdy nauczyciel chce mi jakąś wpisać, zaczynam z nim dyskusję po której albo mu się odechciewa wszystkiego albo dzwoni dzwonek... xd
Za to moi koledzy mają całkiem ciekawe, np.:
"Darek rozmawia sam ze sobą."
"Filip leży pod ławką i udaje wyliniałego szczura."
"Kamil mówi, że ochujałam."
"Rafał skacze po ławkach, i mówi, że jest małpką o imieniu Jonatana (pisała tą uwagę zakonnica o tym imieniu ^^)
Ja pamiętam jedną 'dziwną' z moich:
"Ola uczy kolegów brzydkich wierszyków w języku innym niż polski." xd -
Anonim
Daniel rzuca szyszka w nauczyciela :P
Cała klasa rzucała i Ja wywalili a nam nic nie zrobili -
Anonim
-
Mania.
-
Anonim
"Michał krzyczy mi do ucha, że jestem głucha."
Potem wychowawczyni się śmiała z całą klasą, że do rymu. xD [uwagę nie pisała wych. tylko nauczycielka od plastyki xd] -
Undone Nipple-Sucker
babka od historii (bawiłam sie w titanica) kazała mi w zeszycie napisać:
"Maria Skłodowska-Curie była mądrą kobietą, dlatego będę ją naśladować, bo nie zajmowała się tylko zabawą"
... -
Anonim
Hehe to mój ksiądz postawił mi uwagę że że obściskuje i molestuje <hahahaha> No albo taką że był sprawdzian z fizyki i oczywiście jak to ja wyjęłam kartkę A4 z mega ściągą i na legalu ściągałam po czym dowiaduje się o tym że Katarzyna pierwszy raz napisała sprawdzian bez użycia jakiej kolwiek ściągi xD To mnie po prostu zabiło :D <lol2> <hahaha>> -
Kasia...
Moja kolezanka dostala uwage ze " wymusza kanapki i pieniadze;P" a ja dostalam kiedys tala " Kasia po 12 minutach lekcji wstala i zapytala Czy Pani czeka na cisze??" heh to prawda zrobilam tak:P ale pozniej taki obskok dostalam hehe -
Anonim
-
Anonim
"Konstancja pomimo dużych zaległości nie uwarza na zajęciach języka niemieckiego. Zamiast tego rysuje, wycina coś!" -
K I N G A
moja koleżanka dostała taką: "Ola dziuba na lekcji" - nie wiem o co jej chodziło i Olka też nie wie xD -
to grono jest ZWALONE na MAXA
-
Anonim
"weronika na lekcji plastyki wraz z magda b. i angelika p. wylaly wode i farby na ławkę, wysmarowały ręce i biegały po klasie wzajemnie wycierając ręce o siebie" -
Anonim
moja byla w zeszlym tygodniu dostalem : patryk jezdzi konno na krzesle po sali i rzacym glosem bluzni na glos mimo zwracania uwagi przez pania profesor" hehe lekcja NIEMIECKIEGO:P:P:P pzdr xD buzer byl lepszy:P:P -
Kuba.
zalozylem sie z kolegą ze zjem cala kartke od zeszytu
i dostalem uwage: "Kuba jje kartkę na lekcji a dzieci w etiopii głodują"
<lol2> -
Anonim
dostałam uwagę: "Samowolnie opuśiła salę aby popatrzeć na chłopaków."