DLA NUDZĄCYCH SIĘ NA LEKCJI :D [8001]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

umnie najlepsza była
    "Wrzeszczy na przerwach, kładzie się na podłodze i na koledze! Pani dyrektor trzykrotnie zwracała jej uwagę"
  • Charlotte

był już podobny temat :]
  • Justyna.

moja koleżanka dostala uwage ze sciaga kolegom spodnie, a potem stary z zebrania przychodzi i do mnie pytanie: dlaczego rozbierałyście chłopców?! xD
  • Mania.

ja ze trzy lata temu dostalam uwage: "marysia pisze lewa reka"
  • Anonim

Ja dziwnych uwag raczej nie dostaję, bo zawsze, gdy nauczyciel chce mi jakąś wpisać, zaczynam z nim dyskusję po której albo mu się odechciewa wszystkiego albo dzwoni dzwonek... xd

Za to moi koledzy mają całkiem ciekawe, np.:
    "Darek rozmawia sam ze sobą."
    "Filip leży pod ławką i udaje wyliniałego szczura."
    "Kamil mówi, że ochujałam."
    "Rafał skacze po ławkach, i mówi, że jest małpką o imieniu Jonatana (pisała tą uwagę zakonnica o tym imieniu ^^)

Ja pamiętam jedną 'dziwną' z moich:
    "Ola uczy kolegów brzydkich wierszyków w języku innym niż polski." xd
  • Anonim

Daniel rzuca szyszka w nauczyciela :P

Cała klasa rzucała i Ja wywalili a nam nic nie zrobili
  • Anonim

to muj kolega miała taką
    "Kacper siedzi i pierdzi"
  • Mania.

"zuca przedmiotami po klasie wyrzadzajac krzywde innym"
  • Anonim

"Michał krzyczy mi do ucha, że jestem głucha."

Potem wychowawczyni się śmiała z całą klasą, że do rymu. xD [uwagę nie pisała wych. tylko nauczycielka od plastyki xd]
  • Undone Nipple-Sucker

babka od historii (bawiłam sie w titanica) kazała mi w zeszycie napisać:

"Maria Skłodowska-Curie była mądrą kobietą, dlatego będę ją naśladować, bo nie zajmowała się tylko zabawą"

...
  • Anonim

Hehe to mój ksiądz postawił mi uwagę że że obściskuje i molestuje <hahahaha> No albo taką że był sprawdzian z fizyki i oczywiście jak to ja wyjęłam kartkę A4 z mega ściągą i na legalu ściągałam po czym dowiaduje się o tym że Katarzyna pierwszy raz napisała sprawdzian bez użycia jakiej kolwiek ściągi xD To mnie po prostu zabiło :D <lol2> <hahaha>>
  • Kasia...

Moja kolezanka dostala uwage ze " wymusza kanapki i pieniadze;P" a ja dostalam kiedys tala " Kasia po 12 minutach lekcji wstala i zapytala Czy Pani czeka na cisze??" heh to prawda zrobilam tak:P ale pozniej taki obskok dostalam hehe
  • Anonim

hehe...dobre...
    moj qumpel : " graja w pokera na lekcji polskiego"
  • Anonim

"Konstancja pomimo dużych zaległości nie uwarza na zajęciach języka niemieckiego. Zamiast tego rysuje, wycina coś!"
  • K I N G A

moja koleżanka dostała taką: "Ola dziuba na lekcji" - nie wiem o co jej chodziło i Olka też nie wie xD
  • to grono jest ZWALONE na MAXA

powiedział do nauczycielki "zrób mi loda"
  • Anonim

"weronika na lekcji plastyki wraz z magda b. i angelika p. wylaly wode i farby na ławkę, wysmarowały ręce i biegały po klasie wzajemnie wycierając ręce o siebie"
  • Anonim

moja byla w zeszlym tygodniu dostalem : patryk jezdzi konno na krzesle po sali i rzacym glosem bluzni na glos mimo zwracania uwagi przez pania profesor" hehe lekcja NIEMIECKIEGO:P:P:P pzdr xD buzer byl lepszy:P:P
  • Kuba.

zalozylem sie z kolegą ze zjem cala kartke od zeszytu

i dostalem uwage: "Kuba jje kartkę na lekcji a dzieci w etiopii głodują"
    <lol2>
  • Anonim

dostałam uwagę: "Samowolnie opuśiła salę aby popatrzeć na chłopaków."