-
snide
-
Anonim
-
azek
-
Laszlo
-
-
Jαgσdα
może : Co zrobić zeby podlizać sie nauczycielowi żeby postawił ci lepszą ocene? -
Jαgσdα
Ja osobiście to po kartkowce z fizyki podchodze do nauczycielki i zaczynam nawijać :
J-Prosze pania,bardzo przepraszam ale ja nie zabardzo rozumiem tego tematu,i w tym 1 zad. nie wiedziałam o co chodzi....ale teraz chyba rozumiem i zaczynam cos tam głupiego gadać
N-Nie,nie...tu chodzi o to zeby....(i tam gada)
J-O, o właśnie o to to mi chodziło,dokładnie o to...
N-no widzisz i juz rozumiesz!
J-nom
N-to do dostaniesz punkty za to zadanie
Lol -
JUSTYNA
Trzeba to wypróbować, dobry sposób... Mam nadzieję że prawa autorskie nie są zastrzeżone; ) -
weronika.
-
Anonim
heh na geografii , dziewczyny zakładają bluzki z dekoltem :X
jeśli odpowiesz na jedno banalne pyt. masz najniższą ocenę dwóję, niepostawi ci jedynki; D -
˙·•★Olcia★•· ˙
yhy... u nas tez sie nie nabierają, nam to by niektórzy postaiwli gorszą ocene... -
Jαgσdα
Prosze bardzo,prawa autorskie nie sa zastrzeżone :) U mnie w szkole to sie spokojnie na to nabieraja,może dlatego że są tacy tępi; p. -
Anonim
-
Marty$
My jak mamy przygotowania do testu kompetencji to se foty strzelamy a baba nic nie gada :/ -
Beniaღ¤*¨
u mnie na informie...wszyscy robia co chca....jedza, pija, lulki pala...tance, hulanki, swawole...xD -
Jαgσdα
-
Anonim
-
Anonim
-
.::Marcela::.
mi tam wiszą wszystkie leckje. W ogóle się nie ucze i mam w miare dobre stopnie xDD I tak mi nauczyciele obniżają za zachowanie, więc po co się starać .xDD -
Klaudia.
-
viola
technika, plastyka, historia wos-bo z glupia babka xD
co do sposobu na nauczyciela to do facetow najlepije zrobic ladne oczka, usmiechnac sie i udac niewinna xD