DLA NUDZĄCYCH SIĘ NA LEKCJI :D [8001]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • snide

by nie zaśmiecać grona.
  • Anonim

?? :)
  • azek

No to dawaj temat...xd
  • Laszlo

hm...; p
  • Jαgσdα

może : Co zrobić zeby podlizać sie nauczycielowi żeby postawił ci lepszą ocene?
  • Jαgσdα

Ja osobiście to po kartkowce z fizyki podchodze do nauczycielki i zaczynam nawijać :

J-Prosze pania,bardzo przepraszam ale ja nie zabardzo rozumiem tego tematu,i w tym 1 zad. nie wiedziałam o co chodzi....ale teraz chyba rozumiem i zaczynam cos tam głupiego gadać
    N-Nie,nie...tu chodzi o to zeby....(i tam gada)
    J-O, o właśnie o to to mi chodziło,dokładnie o to...
    N-no widzisz i juz rozumiesz!
    J-nom
    N-to do dostaniesz punkty za to zadanie
    Lol
  • JUSTYNA

Trzeba to wypróbować, dobry sposób... Mam nadzieję że prawa autorskie nie są zastrzeżone; )
  • weronika.

fajnie u nas nauczyciele na cos takie się nie nabierają :P
  • Anonim

heh na geografii , dziewczyny zakładają bluzki z dekoltem :X
    jeśli odpowiesz na jedno banalne pyt. masz najniższą ocenę dwóję, niepostawi ci jedynki; D
  • ˙·•★Olcia★•· ˙

yhy... u nas tez sie nie nabierają, nam to by niektórzy postaiwli gorszą ocene...
  • Jαgσdα

Prosze bardzo,prawa autorskie nie sa zastrzeżone :) U mnie w szkole to sie spokojnie na to nabieraja,może dlatego że są tacy tępi; p.
  • Anonim

a u nas jest zabawa na informatyce :D
  • Marty$

My jak mamy przygotowania do testu kompetencji to se foty strzelamy a baba nic nie gada :/
  • Beniaღ¤*¨

u mnie na informie...wszyscy robia co chca....jedza, pija, lulki pala...tance, hulanki, swawole...xD
  • Jαgσdα

a jakie macie lekcje w dupie? Bo ja olewam sobie muzyke i biologie;p
  • Anonim

w dupie mam gere, biole i mate :d
  • Anonim

Stanowczo matma, fiza, technika
  • .::Marcela::.

mi tam wiszą wszystkie leckje. W ogóle się nie ucze i mam w miare dobre stopnie xDD I tak mi nauczyciele obniżają za zachowanie, więc po co się starać .xDD
  • Klaudia.

niemiecki i angielski
  • viola

technika, plastyka, historia wos-bo z glupia babka xD

co do sposobu na nauczyciela to do facetow najlepije zrobic ladne oczka, usmiechnac sie i udac niewinna xD