-
Wyzio
zgłaszajcie sie ludzie ktorzy dostali sie do pierwszej B chetnie wszystkich poznam jak cos to zgłaszajcie sie na moja komorke 697910961 -
Kasieńka ღ
-
karolina.
-
Kasieńka ღ
-
-
karolina.
no wiadomo... ale nie zaszkodziłby taki np integracyjny browar przed początkiem roku dla klas 1... -
Kasieńka ღ
-
karolina.
no to może by np w tym tygodniu zrobić takie spotkanie... troszkę byśmy się poznali przy zimnym piwku i by było zajebiście... to skombinuj jakiś ludzi jeśli kogoś znasz...
-
Kasieńka ღ
spoko...znam juz pare pierwszakow...trze jeszcze jakis konkretny dzien ustalic;p -
karolina.
-
małgorzata
wieśkowa... kto tu z naszej sportowej niby jest ?? <wpisz sie do adeptów 1d... robie sobie liste :D> -
karolina.
nikogo nie ma ze sportowej.... i do jakich adeptów mam się wpisać!? a ty kombinuj ludzi na integracyjnego browara... -
Wyzio
z checia poznam kazda osobe z dobisza...ja tez chce browarka ale mialem niedawno operacje i ikicha nie moge.... a jedziecie na ten oboz?? -
Kasieńka ღ
w tym roku nie...ale w przyszlym sie wybiore:) A Ty jedziesz? poza tym milo mi poznac kolege z rownoleglej klasy:) -
karolina.
ja się za późno dowiedziałam o obozie niestety... szkoda że na browara nie możesz, bo to zawsze dobry sposób do zintegrowania się :) -
Kasieńka ღ
-
Wyzio
a kto idzie jeszcze na to spotkanie? tylko ja i dwie dziewczyny?? zapowiada sie uroczo... nie ma to jak poznawanie fajnych dziewczyn -
Kasieńka ღ
chyba jednak wiecej osoob;) browarkowa integracja dobisza;) bedzie uroczo;) -
Wyzio
w grupie razniej.... to wiec kiedy to wyjscie? nowe znajomosci sweet... to nie integracja tylko melanz -
Kasieńka ღ
grzeczniej mowiac integracja;P chyba w ten czwartek, ustalamy jeszcze godzinke i miejsce...masz jakis pomysl?:> -
Wyzio
moze byc pole mokotowskie bo tam łądnie jest albo jakies centrum jak np galeria mokotów co wy na to?/