Dobisz [1995]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wyzio

zgłaszajcie sie ludzie ktorzy dostali sie do pierwszej B chetnie wszystkich poznam jak cos to zgłaszajcie sie na moja komorke 697910961
  • Kasieńka ღ

a chcesz poznac ludzi z rownoleglej klasy 1c?:>:P
  • karolina.

no to może lepiej poznawaj ludzi ze wszystkich klas 1...
  • Kasieńka ღ

najlepiej to poznawac ludzi z calego dobisza:)
  • karolina.

no wiadomo... ale nie zaszkodziłby taki np integracyjny browar przed początkiem roku dla klas 1...
  • Kasieńka ღ

no...taki browar integracyjny dla kotkow by sie przydal:)
  • karolina.

no to może by np w tym tygodniu zrobić takie spotkanie... troszkę byśmy się poznali przy zimnym piwku i by było zajebiście... to skombinuj jakiś ludzi jeśli kogoś znasz...
  • Kasieńka ღ

spoko...znam juz pare pierwszakow...trze jeszcze jakis konkretny dzien ustalic;p
  • karolina.

heh... żeby tylko to się udało...
  • małgorzata

wieśkowa... kto tu z naszej sportowej niby jest ?? <wpisz sie do adeptów 1d... robie sobie liste :D>
  • karolina.

nikogo nie ma ze sportowej.... i do jakich adeptów mam się wpisać!? a ty kombinuj ludzi na integracyjnego browara...
  • Wyzio

z checia poznam kazda osobe z dobisza...ja tez chce browarka ale mialem niedawno operacje i ikicha nie moge.... a jedziecie na ten oboz??
  • Kasieńka ღ

w tym roku nie...ale w przyszlym sie wybiore:) A Ty jedziesz? poza tym milo mi poznac kolege z rownoleglej klasy:)
  • karolina.

ja się za późno dowiedziałam o obozie niestety... szkoda że na browara nie możesz, bo to zawsze dobry sposób do zintegrowania się :)
  • Kasieńka ღ

coli sie napije;) wazne zeby byl na spotkaniu:)
  • Wyzio

a kto idzie jeszcze na to spotkanie? tylko ja i dwie dziewczyny?? zapowiada sie uroczo... nie ma to jak poznawanie fajnych dziewczyn
  • Kasieńka ღ

chyba jednak wiecej osoob;) browarkowa integracja dobisza;) bedzie uroczo;)
  • Wyzio

w grupie razniej.... to wiec kiedy to wyjscie? nowe znajomosci sweet... to nie integracja tylko melanz
  • Kasieńka ღ

grzeczniej mowiac integracja;P chyba w ten czwartek, ustalamy jeszcze godzinke i miejsce...masz jakis pomysl?:>
  • Wyzio

moze byc pole mokotowskie bo tam łądnie jest albo jakies centrum jak np galeria mokotów co wy na to?/
| |

XLIV L.O. im. Antoniego Dobiszewskiego w Warszawie, czyli po prostu DOBISZ :) Zapraszamy wszystki...

XLIV Liceum Ogólnokształcące im. Antoniego Dobiszewskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)